Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Mankote, paní Lucie, poštvala jsem na Vás Klušáka .. ale to FAKT nebylo úmyslně... 8-o

5 0
možnosti
Foto

pojem psychopat zní tak nějak patově.....co psychomat? Jako taková nezvratná podoba excesu...;-D

2 0
možnosti
TS

Psychošach. A když je malej, je to psychošašek ;-)

1 0
možnosti
TS

"Ryba smrdí od hlavy" - taky jsem ten dokument viděla, byl skvělý!

Ovšem jak jste smrskla hodinu a půl povídání psychiatrů a psychologů do tří odstavců... Není ono to kapku složitější? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Paní Křížková, něco tak blbého a hlavně o ničem jsem už dlouho nečetl. Píšete obecné věty, které platí na kde koho. Jenže je píšete agresivně, abyste mohla čtenáři manipulovat. Vycházíte ze základu, že psychopat, to je něco strašného, odporného, nemravného s čím by měl člověk pohrdat. Takže když pod takový nadpis napíšete cokoliv, lidé už ze setrvačností mají k takovým lidem odpor. Toto jste využila.

Věřte, každý člověk je nějak, v něčem divný. Pro mě jsou třeba psychopati ti, kteří trvale vychvalují, podporují a volí stranu, která má za sebou tisíce zavražděných lidí. PPodle mě právě tací lidé nemohou být v pořádku.

Mohl bych každou vaší větu rozebrat a vás argumenty ukamenovat. Ale byla by to pro mě jen ztráta času. Uvedu jeden jediný příklad, jak se snažíte manipulovat čtenáři. Vám stačilo se schovat za slovo psychopat, a věřte, někteří slabomyslní vám na to skočí. Já ne. Cituji vaše pojednání o psychopatech:

"Také dokáže velmi snadno odhalit slabé místo oběti, protože je dokonalým pozorovatelem."

Paní Křížková, toto je přece vynikající vlastnost, toto je dar. To je základ inteligence. Být dokonalým pozorovatelem je více, jak vyhrát ve sportce. Protože právě tato vlastnost vás může ochránit třeba i před podvody a jiným nebezpečím. Obchodníci se bez této vlastnosti neobejdou, pro ne je nutností.  Ovšem když to napíšete takovým sprosto.odporným způsobem, v článku o psychopatech, kdy vsunete slůvko OBĚTI, tak je ta vaše manipulace pro hlupáky dovršena.

Hlupák vám na to skočí, ten je právě vaší obětí. Ale věřte, kdo má v hlavě mozek, ten se vám jen vysměje. Jsem tu na doporučení paní Ctiborové. Tento můj příspěvek umístím i na můj blog do diskuse pod můj 58 článek s názvem - I. Nejvyšší parta úřednického zločinu.

0 4
možnosti
Foto

Ještě bych doplnil:

Dokonale pozorovat, hledat slabiny to byl základ pro přežití i pro lovce mamutů. Ti by bez této vlastnosti neulovili ani králíka, na tož pak mamuta. Bez tyto vlastnosti bychom zde nabyli. Tak s tou vynikající vlastností nemanipulujte. O to je to od vás horší, že takovou vlastnost můžete hodit na každého. Protože kdo by nechtěl být dokonalým pozorovatelem, že?

0 0
možnosti
Foto

J58a28n33a 10M30a75j66o62v53á

20. 11. 2013 9:38

Nicméně je dobré naťukávat...

0 0
možnosti
SN

:-)  Vážená autorko ! Plný souhlas !    Před rokem se v Parlamentních listech objevil článek dr. Hnízdila, že nám vládnou psychopati. Rozhodně jsou ve většině, těch rozumných je menšina. Kdo trochu politiku sleduje a to je nás tu na blogu většina, mu musí dát za pravdu. Dám pár nejkřiklavějších příkladů: Připustil někdy Kalousek, že se nemýlí? Stejně tak KUba, Klaus, Paroubek: Samozřejmě je jich více, na ty jsem si momentálně vzpomněl! Měl jsem bohužel i takového zetě, na všechno měl odpověď, prostě vždycky pravdu. Normální člověk se řídí rčením - jedině hlupák npochybuje!(Hlavně o sobě).R^VR^

2 1
možnosti
Foto

zapomněl jste ještě na jednoho

0 0
možnosti
PK

Kráva-základní znaky : nesmyslné blogyRv

1 0
možnosti
JT

Přesně jste definovala důvod, proč je společnost v takovém marasmu.

Oni nám totiž vládnou. Ti Psychopaté. Ale já to vnímám jako výzvu.

Jinak to ani nejde, když má zůstat člověk nad věcí.

Karma pro vás.

1 0
možnosti
JM

R^ Moc hezký a přitom stručný článek. :-)

Snad jen chybí dodat, že se zmíněné příznaky týkají více než poloviny autorů a diskutujících tady na blogu. Pokud tedy chcete psychopaty studovat, máte tu ideální příležitost. Nikde jinde taková koncentrace není!

4 0
možnosti
PP

Snad by se ještě nějaké horší místo našlo, ale tady to silné je.;-O

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
redaktorka, milovnice filosofie, psychologie a výtvarného umění