Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taktně jste nám zatajila, jestli jste šla do té sauny naostro, když jste neměla plavky.:-)

0 0
možnosti
Foto

Úžasné, děkuji za informace, karma R^

0 1
možnosti
JK

J51a20n 29K37y97š74k47a

24. 1. 2021 13:37

Pokud je Váš muž takový borec, já věřím, že je, a asi pracuje v nějakém ruském výzkumném programu, nechápu, proč raději nepracuje v podobném nebo stejném výzkumném programu na Západě. Tam by se jistě taky uchytil. Že by jazykový problém? Ale je to samozřejmě vaše volba, ještě navíc se třema dětma... máte můj obdiv.

1 0
možnosti
JL

To muselo být úžasné. Stejně nechápu, jak si inteligentní, vzdělaná Češka může vzít Ruska a žít tam. Asi agentka naší rozvědky....;-D

0 5
možnosti
Foto

"Naštěstí je v tomto můj manžel dokonalý specialista. Přijde na nějaké nové místo, je v neznámé situaci a první, co hledá a najde, je způsob, jak si to užít.

V Rusku se zorientoval velmi rychle a vymyslel jedinečnou a nepřekonatelnou kombinaci: šampaňské a sauna."

Autorku neznám, ale z citovaného to nevypadá, že by si vzala Rusa. Ten by se v Rusku nemusel rychle zorientovat.

6 0
možnosti
VR

Rusko musí být zajímavá země a stála by za návštěvu.... až tam nebude ta zlodějská kágébácká věrchuška, tolik byrokracie a korupce a všemocní siloviki....takže tak z 100 let.

3 2
možnosti
Foto

toho se nikdy nedočkáte, tam je věrchuška za každého režimu. Konec konců jako všude ve světě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3279x
Život mi asi před deseti lety přihrál do cesty jednoho zajímavého člověka, pořídila jsem si s ním tři děti, a přestože jsem vždy jazykově inklinovala spíše k francouzštině a angličtině, tak jsem docela důvěrně poznala Rusko, jehož svéráznou jedinečnost jsem si svým způsobbem zamilovala. Však asi ne náhodou, již dávno před tím, než jsme tam na nějakou dobu zakotvili, byla mou oblíbenou knihou Mistr a Markétka.

Jsem pozorovatelka a většina věcí, co se mi děje sice vypadá normálně, ale ve skutečnosti je to sranda a tak o tom píšu. A pokud by někoho zajímalo, jak přežít např. ruské školství, ruské zdravotnictví, ruskou restauraci, hotel, obchod atd., tak o tom píšu. Nebo jak ve skutečnosti vypadají ruské ženy, dívky a muži, jaké to je v ruském vlaku, na ruském trhu, kdo prodává nejlepší ovoce a zeleninu, jak ve skutečnosti vypadá ruská rybalka anebo jak moc Rusové běžkují, tak o tom píšu. A bývá to sranda.

Seznam rubrik