Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

môžem sa pridať za seba- niečo podobné som si dotiahol na dvor (niva z roku 1997), len môj "dima" zatiaľ nemá čas, ja som sa k tomu ešte nedostal, tak sa ešte žiadne dobrodružné výpravy nekonajú. ;-)

0 0
možnosti
JR

J75a49n 76R41i27c45h43t79e17r

28. 1. 2021 11:33

Náhodou, je krásné.

Akorát do divočiny bych se na těch kolech neodvážil. To i embéčko bylo terénnější...

0 0
možnosti
PR

P60a76v30e30l 14R97i34e37d63l

24. 1. 2021 19:27

Tak aby ten tvůj věděl, jakého držáka si koupil:

https://youtu.be/OY9OYw58GaE

1 0
možnosti
Foto

Můj táta si takhle kdysi vyšperkoval Latviji. Původně s ní chtěl jezdit sice jen na ryby, ale nakonec procestovala kus Evropy. Ve vrcholových částech Grossglockner Hochalpenstrasse budila značný údiv ostatních motoristů - nečekali, že by se tam sama vyškrábala. Někteří chtěli ukázat motor, aby se přesvědčili, že nejde o fake. Tím chci říci, že nadšení Vašeho muže (a snad i Vaše) chápu, a těším se na popis zážitků z cest. JIstě budou neotřelé:-)

1 0
možnosti
JL

docela mě udivuje, že po Stalinovi a za Putina se nějaká Češka provdá za Rusa do Ruska, asi neměla ve škole dějepis.

1 3
možnosti
TD

Jojo, zodpovědné vlastenky to mají s vdavkami fakt těžké. Kvůli Stalinovi si nemohou nic začít s Rusy, kvůli Hitlerovi nesmějí Němce, kvůli obsazení Těšínska nepřipadají v úvahu Poláci, kvůli Tisovi a Slovenskému Štátu nelze uvažovat Slováky, Rakušané nás utiskovali tři století (a kromě toho se tam narodil Hitler), takže do sousedních zemí se rozhodně vdávat nelze.

Itálie má Mussoliniho, Španělsko Franca a inkvizici, Francie zrádce Daladiera, válečného štváče Napoleona a kromě toho jsou všem pro smích. Británie nás v Mnichově také zradila a svého času násilím kolonizovala půlku zeměkoule. Belgie má svého krále Leopolda a jeho genocidu v Kongu, a tak se dá pokračovat do alelůjá.

Takže těm ženám, které dávaly v hodinách dějepisu pozor, nezbývá než hledat si manžela mezi Čechy. Ti se mohou naštěstí honosit takovými velikány jako byli Gottwald, Husák nebo Zeman.

7 0
možnosti