Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Byl jsem tam před mnohými léty, ještě za Brežněva a kupodivu tak nějak ten článek odpovídá mé představě o téhle zemi. Ještě v té Moskvě to (s penězi) jde, ale na lontu je sice krásně, ale omarodit tam asi není moc zdravé. A nejen omarodit.

0 0
možnosti
VV

Nahodou,

bratr byl v dobe normalizace na sluzebni ceste kdesi u Samary. Pujcovny automobilu tam tenkrat neexistovaly, a vozili je ridici podniku jaksi sprateleneho s ceskoslovenskou benzinou. A stalo se, ze narazili na kontrolu milicionaru. Milicioner vyndal z brasny sklenicku, na ni polozil kapesnik a ridice vyzval: dychajte. ridic dychal, milicionar pricichl a deruhemu paravil: alkogola njet.

1 0
možnosti
JZ

Ruské zdravotnictví je tragédií a katastrofou. Rv

0 0
možnosti

Dík za svědectví, jak zdravotnictví postavené na komunistické iluzi o dostupnosti kvalitní zdravotní péče zadarmo ústí do korupce a protekce a velké ztráty našich peněz na naše zdraví! :-)

1 0
možnosti
JV

Ja si jeste pamatuji na vsude visici "reklamy" Sovetsky svaz (zena, celovek) nas vzor. Dokonce v Brne na salinach. . . Podivat jo, ale zit bych tam nechtel. :-(

3 0
možnosti
PN

P70e28t57r 62N41e40d93o52m57a

23. 2. 2021 11:36

jo, veseli si to tam sami Cesi/Moravaci

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. Ale to se rusofilům líbit nebude. R^:-)

1 1
možnosti
PN

P56e10t34r 62N38e72d26o70m38a

23. 2. 2021 11:59

Ja bych v Rusku jako bezny obcan zit nechtel a vetsina lidi na zapade by nechtela zit v Cesku nebo jine vychodoevropske zemi. Kazdy kdo nekdy pracoval na zapade, vi jak se zapad diva na Cesko a dalsi shitholes jako my na Rusko. A ja se ji nedivim. V Nemecku v zime vzduch nesmrdi jako spalena guma. Na zapade pojem stredni Evropa, do ktere se cesi tak moc radi zarazuji, neznaji. Co se tyce zdravotnictvi tak napr. v Britanii nebo USA to taky neni zadna legrace. Na youtube je Americanka zijici v Praze a porovnava zdravotni peci v USA a Cesku a nic moc pro USA. A netu si najdete jak vypada zubni pece pro velkou cast Americanu: "

US charity gives uninsured Americans free dental care

"

0 0
možnosti
PL

Pište dál!

Líbí.

Žádná politika, žádná ideologie. Normální lidi, normální život, просто Россия... R^

7 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3279x
Život mi asi před deseti lety přihrál do cesty jednoho zajímavého člověka, pořídila jsem si s ním tři děti, a přestože jsem vždy jazykově inklinovala spíše k francouzštině a angličtině, tak jsem docela důvěrně poznala Rusko, jehož svéráznou jedinečnost jsem si svým způsobbem zamilovala. Však asi ne náhodou, již dávno před tím, než jsme tam na nějakou dobu zakotvili, byla mou oblíbenou knihou Mistr a Markétka.

Jsem pozorovatelka a většina věcí, co se mi děje sice vypadá normálně, ale ve skutečnosti je to sranda a tak o tom píšu. A pokud by někoho zajímalo, jak přežít např. ruské školství, ruské zdravotnictví, ruskou restauraci, hotel, obchod atd., tak o tom píšu. Nebo jak ve skutečnosti vypadají ruské ženy, dívky a muži, jaké to je v ruském vlaku, na ruském trhu, kdo prodává nejlepší ovoce a zeleninu, jak ve skutečnosti vypadá ruská rybalka anebo jak moc Rusové běžkují, tak o tom píšu. A bývá to sranda.

Seznam rubrik