- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Arbusobraní..., suchofrukty...,
Nádhera! Lituji, že jsem nemohl být při tom.
Bábušky před magazínom, prodávající domácí "přebytky", djáďové v koženejch bundách motající se kolem přívěsu s kvasem..., óčereď na maróženoje prodávané přímo z plachtového náklaďáku v prosinci při mínus dvaceti a blízající štastlivci blaženě mířící se svým studeným úlovkem někam do závětří..., tak to tam bylo za mě...
P.S. Už jsem měl trochu obavy, co s Vámi je, snad jste nemarodili...
mňam, mňam, mňam. ono čím dál víc na východ se furt líp žere, říkal jeden tatínkův kamarád. a ženský umí vařit a dělají to rády. vyjímky samozřejmě jsou. a umějí uvařit z mála i z luxusních surovin, jak je doba. asi je to o lásce k životu
Pěkné, sliny se mi sbíhají.
Děda pochází ze Zakarpatské Ukrajiny, takže boršč, golubky a pirožky se jedly i u nás v Čechách. Ale ty ryby...nevím, nevím, ryby nejím.
jeden můj děda byl němec a druhý moravák (já jsem teda čistokrevný pražák) a tato jídla se u nás taky jedla docela běžně.
..... ááá, gastroden!,- mňo,- zkonzumoval jsem víc ruských lihovin než potravin, ale boršč a pelmeně (pokud na ně narazím) jsou top. Kaviár mě "nedostal" tak, jak jsem si představoval,- zato Stoličná z mrazáku v ledovým stakanu nemá konkurenci!
Taková Pekarová Adamová by nic z toho nevzala do huby.
Děkuji, příjemné čtení v této hloupé době !
Včera jsem kupoval rajčata za 59,90 .
Rajčata nebo plast obarvený ve Španělsku?
tak nabídka asi velmi pestrá, já přežívám hodně na chlebu, o tom zmínka nebyla, třeba ve státech jsem si ho raději pekl sám....jinak chutný blog, zvláště ty ryby zde schází
Chleba v Rusku klasický, černý, žitný, když natrefíte na čerstvě upečený, je to lahůdka, no a v případě potřeby vydrží i měsíc