Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^. Máme toto vší období šťastně za sebou. Chystám se o tom také napsat. Tenkrát bylo v drogerii všechno vyprodáno a paní prodavačka mi poradila přípravek pro psy a kočky. Prý to testují líp, než přípravky pro děti. Trochu jsem se ošívala, ale nakonec jsem po spray sáhla. Světe,div se, fungovalo to lépe, než všechny třikrát dražší prostředky, které používaly kamarádky.Když se objevilo oznámení o výskytu vší, všichni jsme si preventivně vystříkali hlavu. Přípravek měl vši i odpuzovat a fakt asi nelhal. První a poslední nález u nás doma byl před osmnácti lety a ač mám ještě stále děti školou povinné, máme od té doby, i přes varování v žákovských knížkách, klid.

Zdravím a přeji hodně bezevších nocí a dní ;-D

2 0
možnosti

Nechápu to,že učitelky nesmějí říct ani rodičům dítěte,že jejich dítě má vši,samozřejmě někde stranou diskrétně.Přitom dobře vědí,kdo je má.

V důsledku téhle idiocie mi dcera přinesla asi 3x po sobě jednu živou veš a cca 5 hnid.Když jsem všechno vyprala a vyvařila,přinesla to zase. Nakonec jsem na učitelku musela vlítnout,že blízko dcery někdo vši má a ať s tím už konečně něco udělají.Jinak by tam ta zavšivená spolužačka chodila v poklidu dodnes.

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 972x
Žena, máma, knihomolka, sranda, práce, shon a školka. Kavárny a muzika. Matka co často někam utíká. A pořád se něco děje :)

Seznam rubrik