Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J74a48n 32R14á13ž

17. 6. 2022 10:11

Dva tipy: Vzácné kovy a ropa Kdo na podzim koupil rozhodně neprohloupil.

Pro ty, kdo nesledují trhy: Cena pšenice (1bušl) 1.10.2021=750USD. Cena 16.6.2022=1080USD, ropa Brent (1barel) 1.10.2021=78USD 16.6.2022=119USD

PS. Obchodovat s akciemi je dnes stejné jako sázet Sportku

0 0
možnosti
Foto

Snad by bylo dobře, kdybyste v tom - slušně řečeno - mudrování aspoň jednou větou vysvětlila, co je to medvědí trh.

A bylo by to mnohem zajímavější vše analyzovat z tohoto pohledu.

Takže jen vyhládáte, že "mt" je tady, ale nedefinujete to.

Možná by pak někdo mohl odhalit, že píšete tautologie a obezličky, spoustu zbytečných slov, jen abyste byla zajímavou. Rv

S vámi by člověk tak akorát proinvestoval kalhoty.

TAKŽE:

„Medvědím” se nazývá trh, jehož ceny mají klesající tendenci. Tomu, kdo předpokládá klesající cenový trend, se říká „medvěd".

Zdroj: patria.cz

0 0
možnosti
MV

Přidávám oblíbenou memo pomůcku pro medvědí a býčí trh - medvěd se ohání tlapou směrem dolu, býk se ohání rohy směrem nahoru.

Ohledně situace na burzách - uvidíme co se bude dít - v současnosti bude rozhodující dění na Ukrajině. K tomu na podzim hrozí další vlna Covidu a neustále se spekuluje o ambicích Číny ohledně Tchajwanu - kdyby se to "rozjelo" ještě v Tichomoří, tak tu máme 3. světovou a dění na burzách nás už nebude zajímat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 254x
Je spoluzakladatelkou webu Mafinn, kde se po obsahové stránce věnovala edukaci laického publika v oblasti různých druhů investic. Jak sama říká, investovaní může být jasné, srozumitelné a dostupné pro každého, stačí vědět jak na to. I proto se rozhodla v oblasti finančních trhů směřovat svoji další kariéru na pozici analytičky ProfitLevel. V pozici hlavní analytičky brokerské společnosti ProfitLevel se věnuje tomuto tématu podrobněji. Zároveň pokračuje ve psaní odborných textů o kapitálových trzích do médií a na blogy.

Seznam rubrik