Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tragédie jménem Aljan: Styďte se, arabové!

Před týdnem světem otřásly fotografie utonulého syrského chlapce Aljana. Samozřejmě se jej s nechutným potěšením chytla nejen mainstreamová media, ale i zastánci imigrace všeho druhu

Je to tragické, když zemře dítě a to za jakýchkoli okolností.  Netřeba připomínat, jakou bolestnou ztrátu to způsobí jeho rodičům. Obzvláště ,,působivá" je pak smrt sotva tříletého chlapce ve vodách Středozemního moře, jehož fotografie z Turecké pláže do dnes kolují po internetu. Proč se otec neobtěžoval opatřit nebohým dětem vestu? Je obtížné dětské vesty sehnat, nikoli ale nemožné. Když byl schopen dát v přepočtu 100.000 Kč za cestu v přeplněné lodi, pár drobných na úplatu za bezpečnější podmínky pro své děti by jistě v kapse také našel.

Ne cele je vina na jejich otci, kterému děti ,,proklouzly" pod rukama. Sám vím, co to je, ne jednou jsem se pro dítě vrhal pod vodu.

Bohužel se dětským tělem dnes cloumá v každé příležitosti (kupodivu na jeho taktéž utonulou sestru se zapomíná) a slouží jako plesnivý hadr, který se dává pod nos každému ,,xenofobovi a rasistovi", který se odváží zpochybňovat potřebu pomoci všem běžencům. Samozřejmě jsme to my, kdo za jeho smrt může, protože odmítáme vzít na sebe zodpovědnost a solidární chování. Nuže, nebudu-li rozebírat ono nevkusné a hyenistické zneužívání torza malého dítěte, napadá mne otázka, proč jsou proimigrační šílenci tolik pokrytečtí a útočí jen na auru solidarity Evropských států? Proč mlčí o veskrze odporném a nezodpovědném chování Ligy Arabských Států a států Perského zálivu, kteří se zachovali k situaci naprosto opačně, než Evropa?

Bohaté arabské země, žijící v absolutním přepychu a přebytkové ekonomice takové výše, že by takřka nezaznamenali úbytek při ubytování milionu souvěrců, staví vysoké ploty s ostnatým drátem, uprchlíky rozhání vodním dělem, ale směle kritizují Evropu za to, že se staví z části odmítavě k přílivu většinou muslimských běženců. Jejich zástupci hořekují nad strašlivou islamofobií ve světě. Neustále opakují, že jejich víra, islám, je náboženstvím míru, pokory k bohu, vzájemné pomoci, tolerance a solidarity. Tak proč, k sakru, odmítají býti solidární ke svým souvěrcům? A to nevyjímaje tak liberálního státu, jak jen lze u islámem řízeného státu čekat, jako je Bahrain? Mluví o solidaritě, jakou musí mít Evropa s uprchlíky??, ale sami odmítají jít příkladem! Je sice pěkné, ba velmi, že ,,obětují" několik milionů na podporu, sic zdráhavě, ale přece, běženeckých táborů a islámských nadací, ale kašlou na podporu přímou.

Co by na to řekl jejich chátim al-anbijá' (pečeť proroků, jak se sám nazval Mohamed), který muslimy přijímal do svých táborů jako urchlíky před příkořím, kterému byli vystaveni u pohanů za svou novou víru?

Ve světě  se často přednáší o nutnosti respektování arabské bratrské lásky, zakořeněné v islámu, o islámské moudrosti a pomoci bližním, ale kde je nějaká snaha arabů o vytržení svých souvěrců ze spárů (ne)islámské IS?

Nedělají nic a mlčí za přihlížení ke znásilňování a mrzačení tisícovek syrských žen, uřezávání hlav jejich mužů a zotročování dětí, stejně, jako feministky, které loni ve Francii demonstrovaly proti zákazu hidžábů.

Když jde o boj proti Izraeli, jsou arabské země jednotné v tom, že je třeba Izrael zničit a nejednou kvůli tomu spojily své armády. Ale proti barbarskému jednání Islámského Státu se nepokusili, byť jedinkrát zasáhnout.

Kde je dnes CAIR a ISNA, které vložily miliony dolarů na ukončení ,,diskriminace muslimů a islamofobie" na Západě?

A co ta bohatá Liga Arabských států, která mocně protestovala proti zásahu Izraele proti Hamasu? Proč nekoordinuje bezpečná arabská města v Maroku po Irák, od severní Sýrie až po Súdán?

Všichni mlčí. My máme - dle většiny pokryteckých ,,dhimmi" aspirantů dokonce musíme - přijímat muslimské běžence z naprosto odlišné kultury, ale arabské země nemusí nic. Jen kecat a vytýkat neochotu. My musíme projevovat soucit, arabské státy nikoli. Opět, jen kecat. Nic víc.

Po arabském jaru, kdy takzvané zlé muslimy nahradili ti hodní, by svět čekal, že se arabové zachovají k uprchlické krizi zodpovědně, ale to bychom zřejmě po tomto arogantním a islámem posedlém národu asi chtěli moc. Je zřejmé, že nejsou připraveni na jakoukoli krizi, proto Sýrii a Irák smetla okamžitě ta první. Ostatní arabské státy se bojí toho samého, vlastně oprávněně a proto většinou spoléhají na Západ, že to za ně vyřeší. Dle rčení; Lépe, když sousedovi hoří střecha, než nám obývák.

Počet přijatých uprchlíků arabskými státy je opravdu šokující, porovnáme-li je s Evropskými zeměmi a statistikami za uplynulý rok:

Německo: 70.000 přijatých uprchlíků

Maďarsko: 30.000 přijatých uprchlíků

Itálie: 30.000 přijatých uprchlíků

Švédsko: 25.000 přijatých uprchlíků

—————————————————————

Saúdská Arábie: 0 přijatých uprchlíků

Katar: 0 přijatých uprchlíků

Bahrain: 0 přijatých uprchlíků

Arabské Emiráty: 0 přijatých uprchlíků

Kuvajt: 0 přijatých uprchlíků

Ani to nevypadá, že by se tyto země rozhodly něco změnit. Získat zde občanství je prakticky nemožné a Kuvajt dokonce vypracoval strategii, jak snížit počet cizinců o milion!

Uvedu jen několik důvodů, proč se arabské země nenamáhají řešit uprchlickou krizi:

* Vědí, že je Západ vždy připraven přijít na na pomoc, otevřít svou náruč a peněženky, aby dokázal, že není islamofobní

*Západ vždy vyřeší chyby arabských států, proč by se tedy namáhaly samy, stálo by to peníze

*Arabsko\islámské státy postrádají soucit a odmítají jakoukoli akci při záchraně uprchlíků\muslimů, Západ to zase obstará za ně. Saúdská Arábie a státy Perského zálivu odmítají pomoci chudým muslimům v tísni. Raději staví ploty s žiletkovými dráty. Jsou totiž velmi kmenové vázáni a nechtějí se ,,ředit" cizinci. Egypt dokonce odmítl uprchlíky v Dárfúru, kteří byli nuceni nakonec jít do Izraele, který je přijal, ač to trvalo.

*Arabské státy raději vydávají své peníze na šíření islámu v Evropě. Chudší islámské země a chudí muslimové je nezajímají.

*Domnívají se, že uprchlíci rychleji islamizují Evropu a přinesou džihádu ovoce šířením šari'a

*Arabské státy se zbavují občanů a skupin, které odmítají doktrínu Islámského Státu. Západ opozici IS absorbuje, stejně ji ale přes uprchlíky přijímá, tak proč jim stát v cestě?

Je to vskutku velmi dlouhá cesta. Ne ve svobodě, tu jsme si nechali utéct již před lety. Ale k pochopení. Aljan Kamir a jeho sestra byli sice nešťastným a smutným následkem, nicméně, nemůžeme si za ně klást vinu. Spíše a především, měli bychom se obrátit k oněm petrodolarovým arabským zemím, které se skrývají za svou zdí, opatřenou za peníz drahý a říci: ,,Je-li vaše víra o lásce k bližním, toleranci a pomoci, tak se přestaňte spoléhat na nás a vy sami s tím něco dělejte!"

Ale to by musela být nějaká vůle. Místo toho jim Západ poklonkuje, div že nohy nelíbá, Obama blábolí cosi o velkém příteli Ameriky (Saúdská Arábie), místech prosperity a rozvoje, Evropa s nimi uzavírá výhodné obchodní pakty a podává si s šejky ruce. A kdeže, že by zmínili otřesné zacházení se ženami, chudými, zahraničními dělníky a už vůbec ne se zmínit o nějakých uprchlících, běda kdyby! Jen pochlebovat se musí a mazat med kolem pusy, aby se milí šejkové a obchodníci blahem tetelili, jak se jim Evropané rádi podbízí. 

To totiž na araby platí, oni rádi, když je někdo plácá po ramenou, když se jim podlézá. Proto je každá kritika okamžitě xenofobií, islamofobií a rasismem, nikdo si nesmí dovolovat šťourat do jejich nafouknutého ega. 

Pokud jde o něco těmto zemím, umí býti otravní, dotěrní a neodbytní, jako hladové vosy. Ale chtít něco od nich? Konkrétně Saúdská Arábie ročně investuje několik miliard na stavby mešit v Evropě, ale pomoci nebohým utečencům nechce. ,,Bez papírů nelze nikoho přijmout." Ale Evropa může, ba musí přijímat nevyzpytatelné lidi, kteří své dokumenty zahazují jeśtě před naloděním. Evropané jsou araby z těchto zemí nazýváni bezvěrci, neboť nevěří islámu. Budu teď citovat jednoho uživatele Twitteru: ,,Přísahám při Všemohoucím Bohu, že jsou to arabové, kdo jsou bezvěrci!!"

Pomáhat neznamená nechat se za každou cenu buzerovat ze všech stran. Teď se Unie na podruhé snaží prosadit kvóty, jako by měly Evropu spasit a zastavit na dobro vlny uprchlíků, mířící k nám. Taková pitomost...

Pomáhejme jen těm, kteří to doopravdy potřebují. Rmoutím se nad tím, jak se odmítají lidé opravdu v nouzi (kamarád, irácký křesťan, čekal dva roky, než mu Česká republika povolila pobyt, předtím byl v Německu a Švédsku, protože mu neudělili status uprchlíka, neboť se nikdo nezajímal, že v Iráku trpí i křesťané), ačkoli to absolutně chápu. Jak lze vážně vybrat jednoho, který to opravdu potřebuje, z tisíců, co trhají a zahazují své doklady, aby měli jistější žití v Německu nebo Rakousku, kam si jedou za štědrým sociálním systémem, zajišťující jim bezpracný, pohodlný život? Proto prý většinou prvním slovem, které vysloví, když jsou vytaženi z moře, je ono šveholivé ,,Germania?"?

I běženci nedávno vypuštění z Bělé pod Bezdězem mířili výhradně do Německa. Rodiny měli s sebou v táboře, takže by zbytečně padal argument, že jsou tam jistě jejich příbuzní a veškeré dokumenty, potřebné k identifikaci, zapomněli v některém z odpadkových košů na vlakovém nádraží.

Věřím, že i já budu nyní napadán, coby rasista, když jsem se opovážil obout do arabských boháčů. Pokud jsem se dotknul nějakého člověka který je arab, ale tyto státy a vůbec jejich chování je mu cizí, nemám potřebu se mu omlouvat. Ví teď dobře, že se jej to netýká.

Autor: Luboš Vlasák | pátek 11.9.2015 17:24 | karma článku: 34,59 | přečteno: 1514x
  • Další články autora

Luboš Vlasák

Návrat politických mrtvol

Zrovna nedávno jsem se od srdce zasmál, když jsem četl vtip o tom, jak trenér cviků čínského císaře, sám sexy mozek a upocený předseda unie mimozemšťanů Jiří Paroubek, vážně jedná s komunisty...

28.2.2024 v 18:00 | Karma: 14,52 | Přečteno: 477x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Čechoslováci

Spousta z vás si v poslední době jistě všimnula sekty takzvaných Čechoslováků, zejména v souvislosti s policejním zákrokem na Pavla Zítka.

4.11.2023 v 12:00 | Karma: 16,89 | Přečteno: 893x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Zajímavé podobnosti mezi stalinismem a "putinismem"

"Přátelství národů Německa a Sovětského Svazu, svázané krví, má všechny předpoklady být trvalé a silné," napsal Stalin po obdržení blahopřání ke svým 60. narozeninám od Hitlera a Ribbentropa dne 25. prosince 1939.

3.1.2023 v 11:57 | Karma: 24,16 | Přečteno: 497x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Hrátky s čertem

Írán se údajně bojí útoku ze strany Saúdské Arábie, se kterou už od konce intervence USA v Iráku v téže zemi bojuje o vliv a předsedkyně Poslanecké Sněmovny si nešikovně hraje na bojovnici za lidská práva, dobře tedy.

12.12.2022 v 17:11 | Karma: 20,42 | Přečteno: 355x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Přestupoval jsem v Brně...

Snad si tímto lid z Brna nepoštvu proti sobě a oni mi nebudou s loučemi a vidlemi pochodovat pod oknem a požadovat mou okamžitou smrt. Ale já to prostě musel popsat, jak to bylo. :)

20.11.2022 v 16:08 | Karma: 28,86 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  22:53

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Příměří v nedohlednu. Jednání Izraele s Hamásem v Káhiře ztroskotala

5. května 2024  18:31,  aktualizováno  22:26

V Káhiře v neděli skončila jednání o příměří mezi radikálním palestinským hnutím Hamás a Izraelem,...

Poslance SPD jsem zbil já, přiznal se 17letý mladík. Došlo k dalšímu ničení

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  20:49

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

Strach z migrace i rebelie proti levici. Mladí Němci se přiklánějí k AfD

5. května 2024  20:15

Čekali byste, že mladí Němci volí hlavně Zelené nebo jiné levicové strany? Omyl Roste podíl těch,...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik