Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Spadla klec?

Když se provalí něco nekalého a spravedlnost si došlápne na provinilce, říká se u nás známé "Spadla klec (na kanára)" Od osmého dubna dostalo další směr loňské vyšetřování a policejní razie v pražských modlitebnách a mešitě na Černém mostě, z důvodů distribuce islamistické knihy "Základy tauhídu" a tím i trestného činu propagace a podpory hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka

8. dubna podala Policie České Republiky k soudu návrh k zahájení soudního stíhání ve věci trestného činu propagace a podpory hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Obžalovaná byla prý jen jedna osoba, jejíž totožnost si zatím můžeme jen domýšlet, protože jméno zatím nebylo zveřejněno. Je ale pravdou, že již loni byl z tohoto trestného činu podezřelý Vladimír Sánka, vysoký představitel České muslimské obce, kterému hrozí až deset let odnětí svobody. Pokud se prokáže, že jde skutečně o pana Sánku, beze studu říkám, dobře mu tak a další podobní, včetně jistého pána imáma v Brně by jej měli fofrem následovat.

Je to další pokračování kauzy, započaté loňského roku razií v pražských modlitebnách a mešitě na Černém Mostě, provedené dne 25. dubna 2014 policisty z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ).

Islamismus v ČR tak dostal jednou přes klepeta, zásluhou nejen práce PČR, která se případem zabývala a stahovala pomyslnou smyčku pomocí roční práce analýz dotyčné knihy radikálního muslima Bilala Philipse, ale také zásluhou exmuslima Lukáše Lhoťana, který na distribuci rasistické knihy upozornil.

V případě usvědčení a zatčení obžalované osoby půjde o políček do tváře nejen pučícímu islamismu v České Republice, ale také Českým "sluníčkářům" a islámu se zastávajícím žvanilům, kteří léta tvrdí, že zde žádné radikály nemáme a mít nebudeme a kdo tvrdí opak, toho se neštítí křivě nařknout z rasismu, nacismu a tuctu fobií. Islamismus dokonce aktivně propagují, ačkoliv tvrdí, že jakýkoliv náboženský extremismus odmítají.

Příkladem jejich propagandy budiž příklad nechutného ovlivňování dětí ve školách a manipulaci s tvorbou nezávislého názoru mladistvých školáků, pomocí projektu "Muslimové očima Českých školáků", který měl za účel vybavit islám pouze v jeho pozitivech a krásách (kde sluníčka v islámu ty pozitiva a krásno našli, to neví ani čert). Vlastně se ale není čemu divit, stejně jako ti, kterých se naše intelektuální levice zastává, se nestydí zneužívat děti k propagaci pouze svých zájmů. 

Vrátíme - li se k dobám po policejní razii, i sami muslimové zneužili děti pro svou plačtivou demonstraci a ukázku síly při jejich srazu na Letné. Muži tehdy společně přišli k modlitbě, zatímco ženy poslušně stály jako poslušné ovečky v zadu a ochotně nastavovaly fotografům své děti s obrázky koránu v řetězech a vlaječkami.

Sám Vladimír Sánka vinu popíral a řekl, že " Kniha mu nepřišla tak zlá." To je tak hrubá výmluva, jako by se Göring před Norimberským soudem hájil slovy "Mě ta myšlenka nacismu nepřišla tak zlá" (omlouvám se za hodně drzé přirovnání).

Případ distribuce knihy "Základy tauhídu" je sice dosud nejaktuálnějším a také nejviditelnějším případem zrodu islámského extremismu v ČR, avšak ne jediným, natož ojedinělým.

Uvedeme-li si pár příkladů, vyvrátíme velice snadno tvrzení, že "u nás žádní mohamedánští extremisté nejsou"

 Jan Velička

Český saláfista, provozovatel serveru "Shari'a pro Česko" se dopustil hned několika přestupků a trestných činů, které ale nikdy nebyly řešeny. V létě 2013 verboval prostřednictvím sociálních sítí a S4C České mudžáhidy do bojů v Sýrii. Do dnes není přesně známo, zda jeho výzvy někdo uposlechl a kolik jich bylo, oficiálně není znám žádný člověk z ČR, který by do Sýrie jel skutečně bojovat.

Loňského července na serveru S4C otevřeně vyzýval ke zničení Izraele jakýmikoli prostředky. Na jeho server upozorňovala i BiS.

Na serveru Shari'a4Czechia se taktéž dopustil hanobení České konstanty tím, že ji upravil. Obrázek později stáhnul a lhal, že nikdy nic takového neudělal.

Velička se letos v lednu údajně připravoval na "Humanitární pomoc v Sýrii", ale jsou to jen spekulace vyvolané jím samým, faktem však je, že na sociálních sítích není již pár měsíců aktivní a nejsou o něm žádné zprávy, zda se zdržuje stále v ČR.

 

Muneeb Hassan Alrawi

Alrawi při kázání v Brněnské mešitě vyzýval k vedení dětí k tzv. Kufru, to jest nenávisti ke všemu neislámskému a bití dětí, pokud se budou vzpírat islámu. Záznam kázání http://m.youtube.com/watch?v=__YQxffxT-8

Byl obviněný z trestného činu, avšak policie po šetření klasifikovala případ jako promlčený.

Dlouho bylo o Brněnském imámovi Alrawim tvrzeno, že je umírněným muslimem, odsuzujícím jakékoli násilí. Své o tom ale může říct jeho výrok: "Islám dovoluje muži fyzicky a psychicky týrat ženu, pokud má muž dojem, že mu je neposlušná."

 

Lukáš "Ali" Větrovec

Lukáš se "proslavil" zejména svou antisemitickou a proti izraelskou řečí, ve které citoval muslimské texty. Taktéž se pokusil verbovat muslimy do bojů v Sýrii. Tím to ale nekončí. Lukáš Větrovec kázal k muslimům se -zřejmě airsoftovou- zbraní k ruce (viz. obrázek nahoře). Člověk by musel být úplný pitomec, aby si myslel, že v té chvíli mluvil o lásce k bližnímu.

Když se dozvěděl, že by se mohl stát potencionálním zločincem, stáhnul se z ČR na čas na Slovensko.

 

Napadá mě ještě pár jmen, konkrétně mediálně známý Muhammad Abbas nebo Samer Shehadeh, ale to jsou jen další z mnoha, vč. výměny -dost možná s xenofobním podtextem- slovana Emíra Omiče za kovaného araba Shehadeha, na postu imáma. To už je ale na příliš dlouhou polemiku.

Tolik tedy k tomu, že jsou muslimové v ČR jen umírnění a extremismus u nás není ani v náznacích. Ve skutečnosti jsou výše uvedené příklady pouze maličkost. Radikálním kázáním a "nepodstatnými" výkřiky některých zapálených muslimů to začíná, bombami v metru, autobusech, autech, atentátníky, řezáním hlav a strachem z dalších útoků to pokračuje. A i kdyby si naši takzvaní odborníci na islám a různí hatefree rozumbradové třeba lokty dokázali olíznout, islám nikdy nic lepšího nepřinesl a nepřinese.

Autor: Luboš Vlasák | středa 15.4.2015 19:06 | karma článku: 26,41 | přečteno: 1193x
  • Další články autora

Luboš Vlasák

Návrat politických mrtvol

Zrovna nedávno jsem se od srdce zasmál, když jsem četl vtip o tom, jak trenér cviků čínského císaře, sám sexy mozek a upocený předseda unie mimozemšťanů Jiří Paroubek, vážně jedná s komunisty...

28.2.2024 v 18:00 | Karma: 14,52 | Přečteno: 477x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Čechoslováci

Spousta z vás si v poslední době jistě všimnula sekty takzvaných Čechoslováků, zejména v souvislosti s policejním zákrokem na Pavla Zítka.

4.11.2023 v 12:00 | Karma: 16,89 | Přečteno: 893x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Zajímavé podobnosti mezi stalinismem a "putinismem"

"Přátelství národů Německa a Sovětského Svazu, svázané krví, má všechny předpoklady být trvalé a silné," napsal Stalin po obdržení blahopřání ke svým 60. narozeninám od Hitlera a Ribbentropa dne 25. prosince 1939.

3.1.2023 v 11:57 | Karma: 24,16 | Přečteno: 497x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Hrátky s čertem

Írán se údajně bojí útoku ze strany Saúdské Arábie, se kterou už od konce intervence USA v Iráku v téže zemi bojuje o vliv a předsedkyně Poslanecké Sněmovny si nešikovně hraje na bojovnici za lidská práva, dobře tedy.

12.12.2022 v 17:11 | Karma: 20,42 | Přečteno: 355x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Přestupoval jsem v Brně...

Snad si tímto lid z Brna nepoštvu proti sobě a oni mi nebudou s loučemi a vidlemi pochodovat pod oknem a požadovat mou okamžitou smrt. Ale já to prostě musel popsat, jak to bylo. :)

20.11.2022 v 16:08 | Karma: 28,86 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  22:53

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Příměří v nedohlednu. Jednání Izraele s Hamásem v Káhiře ztroskotala

5. května 2024  18:31,  aktualizováno  22:26

V Káhiře v neděli skončila jednání o příměří mezi radikálním palestinským hnutím Hamás a Izraelem,...

Poslance SPD jsem zbil já, přiznal se 17letý mladík. Došlo k dalšímu ničení

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  20:49

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

Strach z migrace i rebelie proti levici. Mladí Němci se přiklánějí k AfD

5. května 2024  20:15

Čekali byste, že mladí Němci volí hlavně Zelené nebo jiné levicové strany? Omyl Roste podíl těch,...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik