Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Dochází optimismus, jde do tuhého. Evropa se mění a bohužel k horšímu. Některé věci nejdou vrátit zpět, takže až nás tu přibude pár milionu ,zažijeme nepěkné věci. EU je k nám vozí na lodích od afrických břehů ,ale nemá prostředky jim pomoci, ani kdyby o to stáli. Oni nechtěji pomoct, chtějí všechno. Chtějí islámskou Evropu. Stále to nedokážeme pochopit ?

1 0
možnosti
MB

Musim říct výborný článek. 👍

3 0
možnosti
Foto

temné dny před námi, temné dny za námi, když se podíváme do minulosti, těch světlých okamžiků bylo málo-křížové výpravy, dark ages už ve středověku, inkvizice, pálení čarodějnic, temná doba pobělohorská, pak zle matičko zle, braniboři zde, staletí jsme úpěli pod  habsburským bičem, pak dvě války, pak zas život za železnou oponou ...je to smutné ale nevím která doba by se dala považovat za klidnou...ale bourání památek se neděje jen ve jménu Alláha není to ani sto let co civilizovaní Češi strhli krásný barokní sloup na Staromáku jakožto symbol nenáviděného právě padnuvšího Habsburského impéria, pak demolovali komunisti všechny ty buržoazní přežitky, zkrátka nic nového pod sluncem a musíme jen doufat, že to všechno ve zdraví přežijeme -)

1 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 957x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik