Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

O (bez)významných zprávách

A že je z čeho čerpat. Titulek Babišáren (MF Dnes 5.11.) hlásá senzaci, kterak se jejich redaktorovi podařilo ,,proniknout" mezi protiislámské radikály. Další zpráva rozebírá citát, který byl vecpán do úst Jana Wericha.

Jsem rád, že k radikálům byl tentokrát přidán přívlastek ,,protiislámským" namísto ,,protimuslimským", jak bývá u slunečných pisálků obvyklé, pak se alespoň nevyzvihuje lež, že IvČRN je proti muslimům, jakožto lidem. 

Z článku MF Dnes jsem tak trochu na vážkách, co si o tom myslet. Pokud autor má na mysli, že narazil na sortu radikálů, sympatizujících s IvČRN, potažmo BPI, pak tomu naprosto rozumím. Říkám ano, jsou mezi námi. Nelíbí se to nám, dejme tomu, normálním lidem, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat. Nejsem rád, že se běžně na demonstracích objevují lidé, co svou holou hlavou často nevědomě demonstrují i její obsah. Neříkám, že k IvČRN nepatří, neboť oni sami se k ní hlásí, jen podotýkám, že ať se zeptáte kohokoli z iniciativy i hnutí Bloku Proti Islámu, odmítá se k nim znát. I já je odmítám. 

Pravím vám, že veškerou práci organizace Islám v České republice nechceme nezničí jednoho dne tak dokonale nějací sluníčkoví studentíci, Zelení mašíblové ani sebevražedně solidární politici ani Merkelová, ale právě tito idioti s IQ omráčené slepice, vyholenou lebkou, občas s pravicí v pozoru, s rasismem a antisemitismem v srdci. Těmto lidem nejde o to, říct ne islámu, protože je to primitivní idea plná zla, nejde o to říci ne migraci, protože PROKAZATELNĚ s nimi migrují i teroristé (odkazuji tím na http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/481625/mloci-su-tady-a-fcil-se-enem-ceka-az-kdosik-rekne-fcil.html) Těmto lidem jde hlavně o to, aby sem nelezl nikdo, kdo je cizí. Nezáleží jestli muslim (leda žid), křesťan nebo třeba hind. Tato poloblbá verbež nepozná rozdíl mezi muslimem a sikhem, muslimkou a řeholní sestrou. A je jim to jedno.

 

Abych pokračoval - pokud ale šlo autorovi o to, říci; ,,Toto jsou typičtí příznivci BPI\IvČRN", pak říkám, že je to nejspíš tak.

Německo hodlá vystavět zadržovací centra, která zobtíżní uprchlíkům průnik na území státu. Tím vlny migrantů odkloní na Rakousko a Českou republiku. Jen tím posílí smrtící křeče EU, ale my jsme radikálové

Balkánské země si zachycené migranty posílají mezi sebou, vzájemně si kvůli nim vyhrožují, zostřují se mezi nimi diplomatické vztahy, ale my jsme radikálové

Řada zemí Schengenského prostoru znovuzavádí kontroly a ostrahu hranic. Ale my jsme radikálové

Zadržení uprchlíci jsou někdy nuceni žít ve stanových ,,městech", které neudržují, šíří nemoci díky znečištění a infekcím šířeným jejich výkaly, které nechávají přímo před svými příbytky, ale my jsme radikálové

Uprchlíci si vyrábí zbraně, žádají islámské právo v táborech, mrzačí spoluuprchlé jinověrce, schválně dělají nepořádek, ale my jsme radikálové, protože jim v tom bráníme. Jsme radikálové, protože se chceme varovat příkladu ostatních zemí. Jsme radikálové, protože bychom rádi ochránili spoluobčany před terorem, jaký je obvyklý na Blízkém Východě, je v šanc i v leckterých zemích EU, ne však u nás. Jsme radikálové jen proto, že naši zem od tohoto chceme ochránit? Patrně ano!!!

 

Ano, jsem radikál a nejen já, jsou jimi i studenti, lidé pracující napříč profesemi, dokonce celé rodiny, matky, otcové i jejich děti a i ti důchodci už jsou také tak radikální, že mimo období voleb vyjdou do ulice i v chladný den, jako byl 28. říjen. To všichni jsou prosím ohavní neonacisté, xenofobové, obzvlášť ti, co dělají v práci co mohou, aby mohli živit své rodiny. Obzvláště ty ženy, co milují své děti, starají se o ně a záleží jim na jejich budoucnosti, na tom, co se pro ně na příští roky chystá. Obzvláště ti, kteří poznamenáni vráskami, si stále vzpomínají na doby, kdy se člověk nestyděl lpět na svém národě, na jeho dobru a není jim jedno, co bude, až jejich životy, ba jejich paměti pominou. Pokud s tímto souhlasíte, jste odporní a zlí radikálové. Naši předci, byť třebas byli partyzáni v odboji proti nacistům nebo letci RAF, legionáři nebo vojáci či dokonce vězni v ghettech a koncentrácích, to všechno byli radikálové a měli by se stydět.

Všichni padlí za I. i II. Světové války musí svou ostudu cítit i ve svých hrobech. Neboť bojovali za vlast a to je radikální a nacistické!!

 

Další věc, o kterou chci se podělit je toto: 

 

Ohromná vlna se zvedla, když se přišlo na to, že Jan Werich možná nikdy nic takového nevyřknul. 

Nejprve musím říci na svou obhajobu, že pana Wericha si převelice ctím. Byl moudrý, ba troufnu si říci, jeden z nejmoudřejších Čechů vůbec. Jeho inteligence a smysl pro chytrý humor přetrumfne dnes každého herce a komika doslova na hlavu. Jeho citáty jsou a budou nadčasové, jeho divadelní díla taktéž. Tento ,,citát", na který se údajně napálila paní Samková, jsem četl poprvé až dnes. A abych pravdu řekl, jeho výroků znám po spoustu, tenhle je mi ale nový. Tudíž, jako konzervativec jsem si říkal, že není dobré všem novotám důvěřovat. Zase jsem se utvrdil, že moje opatrnost má svůj důvod. 

Že jsou někteří lidé blbci, kterým stačí, že je něco opatřeno hlavou významné osobnosti novodobých dějin národa Českého, to netřeba řešit. Prostě jsou a budou. Ať už ale citát patří komukoli, vystihuje přesně to, co co si již dávno cvrlikají všichni vrabci na střeše, ale co vám každý politkorektní člověk zapře. Že je islám velmi spříznený s nacismem. 

Řekněme to bodovitě (teď sprostě kopíruji z jednoho ze svých předchozích článků):

Má velké množství typických rysů totality, které můžeme sledovat na naprosté většině islamistických vlád na BV: 
-Vlády na Blízkém Východě jsou ryze autoritářské 
-Snaží se o absolutní zpolitizování veškeré společenské i individuální existence 
-Zakazuje jakoukoliv kritiku režimu a státem uznávané ideologie 
-Omezuje svobodu slova prostřednictvím cenzury 
-Vláda je úzce propojena s politickou ideologií 
-Policejní kontrola (náboženské šari'a hlídky) a sledování občanů 

Islám je jediná, nezpochybnitelná idea, za jejíž hanobení, urážku, zpochybnění nebo odchod od jejích ideálů hrozí smrt. Mohamed vraždil své odpůrce, řešil vraždou své osobní spory, nenáviděl, delal-li si z něj někdo legraci. Islám označil jako nadřazený, jako Lenin označil socialismus. Araby popsal jako vyvolené vládnout světu, stejně jako Hitler popsal dokonalé germány a Árijce, ukrývající se kdesi v Tibetském pohoří.

Ostatně, Hitler neměl daleko k založení nové víry. Dnes je velmi populární jeho posedlost mytologií a okultismem. Kdyby napřed začal mluvit o Bohu a až poté započal své tažení ku ovládnutí Evropy, měli bychom tu víru téměř na chlup stejnou, jako je uctívání novověkého Baala, tedy Alláha.

Jen tak z legrace zkusím načrtnout, jak by se taková víra mohla veřejně projevovat:

-Věřící by byli ostříháni tzv. podle kastrolu

- Jejich modlitby by se prováděly vždy, každý den v 18:18 na ulici nebo modlitebně, čelem směrem ke svému poutnímu místu, tedy k pohraničí Rakouska a Německa, Braunau am Inn

- modlitby by začínaly zpěvem Deutcheland, Deutcheland über alles a zakončovaly se zdviženou pravicí a pokřikem Sieg heil!!!

- svatou knihou by mohl být Mein Kampf, pokud by Hitler nestačil napsat lepší knihu, ovšem pokud by vše probíhalo dle jiného scénáře a on se zbaběle nezabil

- každá kapitola by začínala Ve jménu Německého Gotta všemocného, slitovného

- věřící by se scházeli ve svých modlitebnách, v tak zvaných nežidách a ženy by musely vstupovat pouze nahé, aby svým světlým ochlupením prokázaly, že jsou skutečně árijského původu.

- muži by jako svůj symbol pokory k bohu a jeho poslu nosili uniformy SS. Ženy by byly nahé, jako symbol připravenosti svému muži kdykoli počít potomka

- Adolf Hitler by se nesměl ztvárňovat. Bůh by totiž po smrti nutil tvůrce jeho obrazu, aby mu vdechnul život

- atheisté a křesťané by byli tolerovatelní v určitých mezích, židé by však byli určeni k vyhnání, nejlépe vyhlazení

No a tak dále. Možná, že bychom se pak dočkali i nových, na hlavu postavených a nesmyslných názvů, jako třeba nacismofobie, fašismofobie nebo NSDAPfobie. Odpor proti nacistům by byl hatefully útokem, Hatefree by dnes srdnatě vyvracela fámy, že byl Hitler sociopatický maniak, který hodlal vyhubit vśechny židy a pokořit svět. Jako Mohamed.

Na závěr jeden citát, tentokrát opravdový od Jana Wericha: ,,Usínal jsem s pocitem, že celý svět je v pr*eli. Když jsem se pak ráno probudil, měl jsem ten pocit dál. Asi neumím spát."

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Luboš Vlasák | pátek 6.11.2015 16:16 | karma článku: 22,15 | přečteno: 584x
  • Další články autora

Luboš Vlasák

Návrat politických mrtvol

Zrovna nedávno jsem se od srdce zasmál, když jsem četl vtip o tom, jak trenér cviků čínského císaře, sám sexy mozek a upocený předseda unie mimozemšťanů Jiří Paroubek, vážně jedná s komunisty...

28.2.2024 v 18:00 | Karma: 14,52 | Přečteno: 477x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Čechoslováci

Spousta z vás si v poslední době jistě všimnula sekty takzvaných Čechoslováků, zejména v souvislosti s policejním zákrokem na Pavla Zítka.

4.11.2023 v 12:00 | Karma: 16,89 | Přečteno: 893x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Zajímavé podobnosti mezi stalinismem a "putinismem"

"Přátelství národů Německa a Sovětského Svazu, svázané krví, má všechny předpoklady být trvalé a silné," napsal Stalin po obdržení blahopřání ke svým 60. narozeninám od Hitlera a Ribbentropa dne 25. prosince 1939.

3.1.2023 v 11:57 | Karma: 24,16 | Přečteno: 497x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Hrátky s čertem

Írán se údajně bojí útoku ze strany Saúdské Arábie, se kterou už od konce intervence USA v Iráku v téže zemi bojuje o vliv a předsedkyně Poslanecké Sněmovny si nešikovně hraje na bojovnici za lidská práva, dobře tedy.

12.12.2022 v 17:11 | Karma: 20,42 | Přečteno: 355x | Diskuse| Ostatní

Luboš Vlasák

Přestupoval jsem v Brně...

Snad si tímto lid z Brna nepoštvu proti sobě a oni mi nebudou s loučemi a vidlemi pochodovat pod oknem a požadovat mou okamžitou smrt. Ale já to prostě musel popsat, jak to bylo. :)

20.11.2022 v 16:08 | Karma: 28,86 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Divočáci v lese hledali potravu, ze země vyhrabali nevybuchlou munici

6. května 2024  11:14

Neobvyklé nálezce měla munice z druhé světové války, která desítky let zůstávala pod zemí v lese u...

Motorkáři adorující Putina míří k hrobům sovětských vojáků v Praze

6. května 2024,  aktualizováno  11:11

Přímý přenos Motorkáři z Night MC Europe, odnože ruského motorkářského klubu Noční vlci, míří na pražské...

Rychlík srazil v Holýšově člověka. Záchranka také ošetřila epileptika ve vlaku

6. května 2024

V Holýšově na Plzeňsku srazil ráno vlak člověka. V péči záchranářů navíc skončil jeden z...

Boom rekreační plavby. Češi skupují lodě, kapitánských průkazů přibývá

6. května 2024

Premium Česko zažívá obrovský rozvoj rekreační plavby. Vznikají nová přístaviště, servisní centra pro lodě,...

  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik