Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naštěstí pan Polický nezapomenul na "záporné hodnocení" komentářů. Nikdo jiný by se jej totiž nezastal, neboť ho ani nikdo nečte. Pane Polický, příští týden dopíšu i ten zbytek, slibuji, že vám sám dám za komentář kladný bod, alespoň za to, že mi zvyšujete průměrnou čtenost. Ta je sic opravdu malá, ale zase mě někdo čte i pravidelně. Za to děkuji čtenářům, že mi někdy věnují pozornost, i když se dobrým blogerům neblížím ani zdaleka.

1 1
možnosti

Velice se obávám, že to bez občanské války, kdy lidi budou likvidovat politkorektníky a multikulťáky nepůjde.  Teprv potom bude možné jimi napáchané škody napravit.

1 0
možnosti
Foto

Pěkně napsáno. 

Konceptu multikuluralismu moc nevěřím, i když Arabové, kteří si před 40 lety na Montmartru opékali kozí (nebo beraní???) hlavy byli docela koloritem.

Ale poměrně dost ty "kysny", kde se ty hlavy otáčely, páchly.

1 0
možnosti
Foto

Píšete

" Umí zručně šermovat médii, zejména bulvárními plátky. "

To je spíš doména různých odpůrců multikulturalismu-vytrhávání z kontextu, zevšeobecńování atd.

Ať se vám to líbí či nikoliv tak multikulturalismus je jediný systém, který funguje-respektive je to systém, který škodí nejméně a plodí nejméněnásilí a zločinů

0 9
možnosti
Foto

Ano, ano. Proto v Itálii doslova jásají, ve Francii tutově také a ve Švédsku znásilnilo jednu ženu také 6 "Švédů", v Norsku se nemohou dočkat 1. obohacení nějakou trhavinou a v Německu funguje multikulturní diverzita tak perfektně, že se bojí už i vytáhnout Německou vlajku na ulici, aby někoho náhodou nevyprovokovali. Ještě, že jste to tak skvěle vysvětlil. Mám vám zatleskat? Nebo fanfáru, nechcete?

6 1
možnosti
Foto

Dobře napsaný článek asi jenom škoda, že ho nebudou číst hlavně ti pro něž  je určen.

5 0
možnosti

Vynikající článek, překvapil jste. Krásné shrnutí. Ale nyní přijde pan Polický a pan Konrád a omlátí vám článek o hlavu. ;-D;-D

9 1
možnosti
Foto

To je totéž, jako bychom se bavili jen my dva. Políčky nebo Konrád jsou pro mě tolik zajímaví, jako psí bobek v trávníku.

8 1
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik