Diskuse

Kdo se zmýlil?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aby nedošlo k mýlce. Jsem za přijímání uprchlíků dočasně. Ale jen těch, kteří opravdu stojí o lepší život, neb trpěli pronásledováním a hrozbami zprovoznění ze života. Jenže, tihle uprchlíci, viz foto v článku, si žili docela dobře. Patrně si na nedostatek jídla nemohli stěžovat. Primárně bych ale přijímal Syrské křesťany, Jezídy, Aramejce a židy. Že byli židé v Sýrii a Iráku prakticky vyvražděni už asi tři roky před vznikem ISIL, potažmo IS, se nikdo neobtěžoval upozornit. A to nejen sunitskými milicemi, ale i ši'ítským lidem, co se dnes označuje za "oběti IS".

0 0
možnosti
MK

Řešením by bylo obnovit kolonie. Afričané si - až na výjimky - nejsou schopni sami sobě vládnout. Samozřejmě čest klasickým fungujícím státům, které to dokáží (=Etiopie)

0 0
možnosti
VM

V20á90c53l61a29v 90M54a41c96h

29. 5. 2015 18:52

... a nezapomínat brát tabletky

1 3
možnosti
VM

V56á80c19l71a16v 58M39a53c55h

29. 5. 2015 18:53

mělo být pod příspěvkem Jara Ranka

0 0
možnosti
JR

J63a92r77a 45R57a20n61k

29. 5. 2015 18:34

Koran a jeho cteni mi definitivne vadi, konverze nasich zen (kdekoliv ve svete) je mi nepochopitelna, ve fitku s bazenem je mi neprijemna dvojice  zen v burkinach, ale presto mne nenechavaji v klidu zpravy z celeho sveta. Jsem i za jedno s kanadskym PM Harperem, ktery upravuje imigracni zakon a kazdou chvili se dozvime o zadrzeni nekolika mladych na letisti, protoze chteli jit na pomoc ISIL - odsedi si to ve vezeni, pokud jsou nezletili, tak jim snad tata naplaca zadek, pokud nemaji obcanstvi, budou deportovani.

Nechci, aby se opakovali genocidy umele vytvarene, nekde se musi najit osobnost, ktera snad promluvi a objasni, co se bude dit. Zatim fandim kanadskemu doktorovi, ktery pracuje jiz nekolik mesicu na zachranne lodi.

Lide, kteri zazili vyvrazdeni casti rodiny a pochoduji se zbytkem mnohdy pres rok a pak je prevadeci pripravi o posledni penize, prominte, nenechava mne to v klidu, nuti mne to k zamysleni, jak daleko jsme v 21. stoleti dosli s humanitou. Vim, ze muj nazor neberete a nebudu se prilis casto pod podobnymi clanky vyjadrovat.....vim, ze mate vsichni take starosti o sve rodiny, ale jen kazdy den vychrlit nenavist - to neni dobre ani pro zdravi.

http://www.cheknews.ca/canadian-doctor-describes-daring-migrant-rescue-on-mediterranean-sea-89801

1 3
možnosti
MK

No ale na těch fotkách z lodí jsou vidět dobře živení Afričané. To nejsou žádní uprchlíci.

0 0
možnosti
JN

J52i53ř25í 64N69o82s23e86k

29. 5. 2015 17:00

Myslím, že kdybychom vystoupili z EU kvůli kvótám a spol., většině národa dočasné utahování opasků ani nevadilo. Pořád by to bylo veselejší se suchým chlebem než pod mešitou s halal kebabem :-(Rv[>-]

11 1
možnosti
Foto

Velká část lidí by prchla do té části s uprchlíky, ale bohatší-a uprchlíků by u nás méně stejně nebylo-spíš víc-nemohli by od nás do EU

1 7
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik