Diskuse

Cesta do pekel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62a84n 51R16á16ž

10. 10. 2015 19:58

Je velmi obtížné zcela upřímně zapřemýšlet co z Evropu i naším státem, tedy s námi všemi bude, až ten příliv lidí jiných kultur bude pokračovat a pokračovat. Dá se předpokládat, že počet kočovníků a s nimi spojených bojovníků Islámu bude růst už ne lineárně, ale geometrickou řadou.

 Bezpečnostní složky NATO oznamili, že na přesun do Evropy je nachystáno už cca 10 mil. Afričanů, Arabů, Afgánců a Pakistánců.

Odhaduji, že velmi brzo přestane být prioritou demokracie se svým náboženstvím "lidskými právy", humanismus a solidarita. Přijdou na řadu základní instinkty člověka a nejsilnějším z nich je přežít za každou cenu. Zdůrazňuji: Za každou cenu, neb Evropanům dnes chybí blokáda, kterou byly křesťanské zásady a znakem moderního ateistického (materialistického) vnímání sveta, je bezohledná cesta k cíli. A tím je vlastní prospěch.

Žádná sluníčková budoucnost nás nečeká, to je jediná jistota!

7 0
možnosti

Situace je uz daleko za bodem mozne napravy - ceka nas divoka jizda dolu. Připoutejte se a nekuřte...

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik