Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a72r14a 29R72a53n78k

29. 10. 2015 5:01

Muzu se zeptat, jaky vyznam ma ten retez z vanocniho stromecku na Vasi hrudi? Ochrana Vanoc pred muslimy?8-o

0 0
možnosti
JP

J89o84s43e74f 50P28o94t56r

28. 10. 2015 20:37

Ve vrcholném středověku existovalo více zhruba stejně rozvinutých civilizací - čínská, japonská, indická, islámská, evropská, mayská v Americe, přičemž čínská a islámská by měly být na vyšší úrovni než ostatní. O islámské jsou názory, že kdyby pokračovala ve svém vývoji, tak by dosáhli Měsíce již v 18. století.

Od 15. století všechny tyto civilizace jsou v degresi, zvláště zaostaly čínská a islámská, zatímco progresívně vpřed se vyvíjela evropská křesťanská civilizace a vytvořila hodnoty, které dneska dobývají svět - demokracii, vědu, umění na nejvyšší úrovni, průmyslovou výrobu, přátelské prostředí pro všechny vrstvy obyvatel.

0 0
možnosti
PB

.....  voni vchází bez pozvání a bez klepání a proto musí dostat hnedle na zápraží řádně přes pysky,- zajištění, internace, vyhoštění,- enem ti blbci v tem Bruselu to stále nééé a né pochopit ...... a to jim denně napovídá cca půl miliardy lidí.

2 0
možnosti
KK

Muslimistům možná stačí jen dobýt, zničit a jít dál ... vyšší ideály nemají.

4 0
možnosti
ML

No, tvrdit že Islám má podíl na rozvoji matematiky, fyziky, či chemie je hodně odvážné.

1) Všimněme si že Nobelovou cenu obvykle získávají na blízkém východu židovští vědci. Nevidím mezi nimi žádného palestince

2) Když se podívám do minulosti na vědce třeba v matice, tak mne napadají jména jako Euler, De Laplce - francouzší matematici, ve fyzice takový Maxwell, Heaviside (angličtí vědci). Byl bych zvědav zda je možné najít nějaké arabské vědce

1 0
možnosti
RC

jaky zapis cisel prosim pouzivate? Rimsky, ci arabsky?

0 0
možnosti
TJ

„Jestliže Turecko otevře stavidla, budou tu další dva tři milióny migrantů, kteří přijdou k tomu počtu, který tu už získal přístřeší.“ Naznačil i nebezpečí příchodu dalších migrantů z Jordánska." Toto dle Novinek prohlásil Šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker.

Působí to na mě, jak kdyby podle něj byla Evropa průchoďák, kam může kdokoliv kdykoliv odkudkoliv vstoupit a nelze s tím nic dělat. Něco jako obrana vlastního území je pro něj asi nemyslitelná věc. Vždyť je to proti přirozenosti, i to poslední hovádko si před jinými hovádky brání co považuje za své.

Nicméně to potvrzuje Váš poslední odstavec. Ty předchozí pak klidně potvrdím sám, snad jen k tomu zhroucení Islámka kvůli dominanci a absenci vnějších nepřátel bych měl výhrady. Možné to sice je, ale až tak daleko bychom zacházet myslím neměli.

3 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 14,52
  • Průměrná čtenost 997x
Provokatér, nezabývající se jakoukoli korektností. Čtenář mnoha knih, pracující student, zahrádkář, příležitostný sportovec, vyznavač pěších toulek s batohem na zádech. Svým písmenkováním rozhodně nechci dělat díru do světa, jen sdělit, co si myslím.

Pokud uznáváte pravdu a upřímnost, coby nejlepších aspektů dobrých mravů, je to v pořádku. Pokud obé uvedete do praxe, zjistíte, že jsou vám absolutně k ničemu.

Člověk, který veškeré vědění hledá ve školních osnovách, nikdy nic neobjeví. 

Vhledem k tomu, že jsem se vrátil po 5 letech, bude třeba tento sloupek trochu aktualizovat.

Takže jsem křesťan s mírně nadprůměrným platem zaměstnance jistého německého korporátu a tedy se zde čas od času objeví i články na toto téma. 

Také bude potřeba čas od času aktualizovat fotku. :)

Seznam rubrik