Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že jste si to trochu přizpůsobil. Sice nesleduji zprávy ani politické debaty, ale pokud něco z nich ke mně dolehlo, vždy se v nich hovořilo o MANDATORNÍCH výdajích a nikoliv sociálních dávkách.

0 0
možnosti

prostému lidu se musí prostě něco nakukat !

0 0
možnosti
Foto

Kdyby měl pan autor tu moc a výplaty sociálních dávek "pomoci v hmotné nouzi" v hodnotě přes 5 miliard korun na pouhé dva měsíce zastavil, viděl by něco, co ještě nikdy neviděl. Vyrabované obchody a téměř úplně bezmocné všechny složky Policie ČR včetně strážníků policií městských, protože jich je celkově málo!!

1 0
možnosti
Foto

Protože policie umí buzerovat když špatně zaparkujete. Tam kde davy rabují, nebo zapalují auta, tam se neukáže. Jenže právě tam by měla zasáhnout a ty davy rabujících a zapalujících auta klidně postřílet.

2 0
možnosti

J70a52n 49R92á91ž

11. 8. 2023 17:39

Odposlechnuto dnes v brněnském Globusu. On cca 30 let

, Ona cca 25let. On: Jano (jméno jiné) jseš vdaná? Ona: Seš blbej? To bych přišla o sociální dávky. ON: Ale žiješ s Jirkou a máš dítě, ne? Ona: Jasně, že žijeme spolu, ale jako samoživitelka s dítětem jsme v pohodě a být vdaná byli bychom na tom daleko hůř.

Nedovolím si tento rozhovor nijak komentovat, dostal bych ban!

6 0
možnosti
Foto

Jenže to není jejich chyba, oni se chovají racionálně. Chyba je v systému, který jim toto umožňuje.

4 0
možnosti

A uvědomujete si, že "nepřizpůsobiví" pobírají regulérní invalidní důchod, který si dokázali zařídit? A teď ze které části je vyplácen?

Co jste tedy chtěl článkem sdělit? Že podvody neexistují?

1 1
možnosti

Vy moc asi nechápete co v blogu pan Smrčka perfektně rozebral. Pokud tedy nepřizpůsobiví dokonale podvádí, tak kam ty "velké" peníze jdou? To je někde paralelní svět kde mají vše supr? Protože, jak víte, tak se nepřizpůsobiví vyskytují ve vyloučených lokalitách a tam to bohatství nedorazilo. Ještě nám vysvětlete jak se dá vyžít inv.důchodu, a hned Vás zarazím pokud napíšete, že dostane další dávky, protože další dávky jsou omezeny tímto příjmem.

Jste "nechytrý", když bto tvrdíte, a pokud tedy jste to prokoukl, proč tak nežijete??

Průměrná výše invalidního důchodu pro invaliditu III. stupně dosahovala v prosinci 2021 hodnoty 13 422 Kč, u II. stupně invalidity 8 942 Kč a u nejnižšího stupně 7 642 Kč. Celkem bylo za rok 2021 na invalidní důchody vydáno 52,8 mld.

0 0
možnosti
Foto

J73i88r11i 24C72i85z

11. 8. 2023 16:31

Tentokrat jste podal vysvetleni nam, ekonomickym laikum. Tady totiz jsou zneuzivany ruzne pojmy ve prospech nechutne propagandy politickych cilu, protoze vetsina lidi nema zadnou predstavu o tom, jak SR funguje. Pro me se sportovnim a technickym vzdelanim jsou opravdu nektere pojmy dost nezname. Obcas nahlednu do diskuse pod nekterymi ekonomicky zamerenymi informacemi a kdyz vidim, co o tom vi ti pubertaci.. Mely by se na skolach asi ucit i zaklady ekonomiky statu. Vam

0 0
možnosti

J40a23n 49R56á82ž

11. 8. 2023 18:05

Autor tam má jedno zavádějící číslo - 6 bilionů - objem HDP. Výdaje státního rozpočtu, mezi které sociální dávky patří, je nutno započítat oproti příjmům státního rozpočtu. Příjem SR v roce 2022 činil, bez dotací z EU 1,484 bilionu Kč a vedle toho musíme postavit výdaje. Kolik procent výdajů z příjmů tvoří sociální dávky, včetně položkového dělení najdete přesně na

https://www.mfcr.cz/cs/ministerstvo/media/tiskove-zpravy/2023/pokladni-plneni-sr-49823

0 0
možnosti