Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

13. 10. 2011 2:41
Jen jestli

ještě bude čas na nějaké ceny. Lidem už začíná docházet trpělivost a také si začínají uvědomovat, kdo je jejich nepřítel. Až dojde k výbuchu, bude to výbuch globální. Kam se pak poschovávají všichni ti usurpátoři a tyrani? Země už pro ně nebude bezpečná.

0 0
možnosti
B

b88

12. 10. 2011 15:35
liberálové by si měli uvědomit

že ta státní regulace nevznikla sama od sebe jako promyšlená zlomyslnost rozežraných levičáků, ale protože trh je bez dozoru jako smečka hyen...žádná neviditelná ruka trhu ještě blahobyt a zaměstnanost nikdy nepřinesla...co naopak přináší, jsou virtuální peníze a úvěry (které zapříčiňují krizi), využívání pracovní síly za neodpovídající platy prostřednictvím dávkování nejistoty pracujícím, tlak na vlády zbavovat největší podniky povinnosti platit daně (čímž trh připravuje stát o nesrovnatelně větší peníze než ti věčně vyřvávaní zneužívači dávek) atd atd...jistě že nejbohatším tato situace vyhovuje, ale pro většinu dnešních liberálů a pravičáků mám smutnou zprávu: vy mezi nimi už dávno nejste a nebudete. Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 363
  • Celková karma 17,81
  • Průměrná čtenost 1385x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky