Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pane Řezník, až budete starý, možná budete moc rád, že se o vás nějaká jeptiška v hospici bude starat. Proč jsou lidi tak sobečtí?

2 0
možnosti
Foto

Ale v tom spočívá jádro toho problému, že něco takového je vůbec zapotřebí. Ale obávám, že do toho hospicu už budu dovezen v takovém stavu, že už si nebudu příliš uvědomovat, co se mnou děje.

1 1
možnosti
JK

J79a64n 76K59o60l64i73á13š

22. 11. 2013 12:24

Zajímavé je, že Sobotkovi vadí cca 2 mld. ročně na církevní restituce, ale už mu nevadí cca 20 mld. ročně na fotovoltaiku. Proč se neangažuje tam?

6 0
možnosti
LS

Vážení diskutující, většině z vás děkuji za zájem a poznámky k věci. Několika málo bych doporučil studené obklady a klid na lůžku. Pouze připomínám, že tento text neměl řešit nějaké dramatické problémy historické viny a podobně. Pouze jsem chtěl říci, že kázat skromnost by měli skromní a hovořit o kráse chudoby v obleku za třicet tisíc korun a v hodinkách za čtvrt milionu nemá hlavu ani patu.;-D

5 0
možnosti
LS

No jo, ale o tom Jirásek a Nejedlý nepsali a i soudružka učitelka říkala na hodinách dějepisu, že církve jsou fujtajbl a upálili Jana Husa, inspirátora husitů, čili předchůdců KSČ.

3 0
možnosti

R^ Díky! Vynikající článek!

Nevím, zda Bohuslav Sobotka je také věřící člověk, jak mi tu lidi tvrdí, ale určitě Písmo již dlouho nečetl!

:-)

3 0
možnosti
MP

Církevní restituce budou z rozpočtu odebírat ročně jednu a půl tisíciny z rozpočtu. Pocítil byste, kdyby se vám plat či důchod snížil o tuto částku v svém platu?! ?Není trapné o církevní restituci vůbec mluvit? Ostatní problémy, jako nezaměstnanost, konkurenceschopnost, výše důchodů, platů lékařů, učitelů atd, to vše už je v pořádku, že se musíme zabývat takovými malichernostmi?

9 0
možnosti

Ano! Ale když ony ty zástěrky církveních restitucí tak snadno překrývají zhůvěřilosti našich politiků!

:-)

4 0
možnosti
MP

Ukažte konkrétního faráře či jeptišku, která se třeba o silvestru pořádně rozšoupla. Děkuji předem za odpověd. Přes deset let jsem pracoval v nemocnici, kde jeptišky pomáhaly nemocným. Každý normální člověk by si měl hluboce vážit jejich činnosti. Jejich myšlení je zcela jiné než nás obyčejných smrtelníků. Jsou skutečně obětavé, plné lásky.

17 0
možnosti

Možná, že na ně pliveme, protože jejich ideály jsou pro nás nedostižné!

:-)

4 0
možnosti

J42a79n 44Š28u93s69t29e92k

22. 11. 2013 7:59

Smrčka - učitel na VŠE? Nesmysl! Tento text nemohl napsat vysokoškolák s přehledem, ale naopak nějaký omezenec, který je rád za 9 tříd. Takto přízemní a nicneříkající a frázovity text by nenapsal ani Ziegler nebo Polanecký. Pravděpodobně někdo zneužil dobré jméno učitele Smrčky a snaží se ho diskreditovat. Ale věřím, že se na text chytne dost fanatiků, kteří u toho ani nemusí přemýšlet. :-)!!

0 6
možnosti

Jene, Jene!

Trocha méně ideologického myšlení a více vlastního svobodného myšlení by ti neuškodilo!

:-)

2 0
možnosti
MA

Pan Sobotka je předsedou strany a mluví za své voliče, ne za sebe. A většina voličů sociální demokracie jsou lidé méně majetní.

3 3
možnosti

Méně majetní?

Až na ty kmotry v pozadí!

:-)

4 0
možnosti
JK

J18a96n 89K57o81t53t54a84s

22. 11. 2013 7:57

S tou kavárnou jste to přehnal....

1 3
možnosti

Proč nechceš slyšet pravdu?

:-)

2 0
možnosti
MP

Opravdu pocítíte, kdyby se vám plat snížil o 16 Kč? ?

5 0
možnosti
Foto

Velmi, budu to brát jako těžkou křivdu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 19,60
  • Průměrná čtenost 1387x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky