Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Otázka je, zda na náročnější ekonomiku máme materiál. Syn dělá v Praze analytika a tam už je ve firmě na jeho úrovni víc cizinců než našinců. A taky o ten vyšší level podnikání je větší boj.

1 0
možnosti
VJ

Pane, nechte si od syna vysvětlit, že on, ani ti jeho tuzemští a zahraniční kolegové nejsou žádný materiál.

0 0
možnosti
PK

Nechtěl jsem se Vás nebo kohokoliv dotknout - takže opravuji na - zdroje. Vyšším "levelem" myslím náročnější technologie a tady také záleží na tom co nám sem Západ pustí. Jen dodávám - byla zde diskuse o vhodnosti Amazonu pro Prahu (Dobrovíz). Dozvěděl jsem se, že tam dělá 99% Čecho-Slováků svážených ze Severních Čech (až z Děčínska),

0 0
možnosti
JR

J34a61n 25R43á35ž

1. 8. 2017 17:26

Amazon je zářným příkladem zahraniční investice, kterým by měl stát činit překážky a ne je podporovat. Ještě že v Brně to s Amazonem, věřím že definitivně, odtroubili.

O tom, že se naše ekonomika vyvíjí špatným směrem svědčí, že máme podle norem EU, 3% nezaměstnanost, dovážíme nekvalifikované dělníky do továren a náklady na sociální dávky nikdy nepracujícím (nejsou statisticky vedení jako nezaměstnaní!!) rostou! Kocourkov hadra!!

Otázkou je, jaký podíl na tomto stavu má ČNB nesmyslnou finanční politikou, kdy například v době super nízkých úrokových sazeb, podporovala vývoz zboží s nízkou přidanou hodnotou uměle sraženou korunou.

0 0
možnosti