Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

S verejnou podporou jadra problem neate?

0 0
možnosti
JS

V USA mely bankovni pujcky (t.zv. subprime mortgage) jeste jiny podtext, Banky byly statem nuceny poskytovat pujcky lidem, kteri se naprosto nekvalifikovali podle normalnich nastavenych parameru. Pokud byl takovy zadatel cerne pleti a pujcku nedostal, byla banka obvinena z rasizmu, takze pujcku radeji poskytla. (hovorim konkretne o Bank of America).

2 0
možnosti
Foto

I47v15a45n 79M11a67r73e54k

15. 2. 2013 17:15

Věřím tomu že se ještě dožiju chvíle kdy ohledně fotovoltaiky "nezůstane stát na kameni kámen" a s ním zmizí i tito šmelináři se sluncem ! ! ! 8-o Rv

0 0
možnosti
PU

Prostě politici jsou blbci a darebáci.

0 0
možnosti
Foto

Co politik - to zlodějský gauner!, říká jeden můj známý.

0 0
možnosti
VK

V38í81t 46K10u41č76e72r35a

15. 2. 2013 14:09

Rád bych zde připomenul jednu věc. Ona je sice zřejmá, ale přesto...

Strany se socíálním programem neustále nabízí, jako řešení současné ekonomické situace, podporu (dotaci) spotřeby s tím, že zvýšená spotřeba zvýší poptávku, poptávka zvýší objem výroby, objem výroby zvýší zaměstnanost, zaměstnanost sníží nezaměstnanost a sociální dávky, zvýši výběr daní...atd.

Pěkné, ale proč stejné hlavy schválili dotace jakových "spotřebitelů" jako je vítr nebo slunce?

Fotovoltaika "přinese" výhody jednomu jedinému majiteli. Po vybudování nikoho nezaměstnává, z trhu nic nespotřebovává - tedy nezvyšuje poptávku. Naopak díky dotacím zdražuje něco, co musí spotřebovávat všichni (pokud nechceme zpět na stromy) a tím jim odebírá část peněz, které by jinak lidé utratili v obchodech...

0 0
možnosti
JF

J52a78n 20F13r66o45l87í29k

15. 2. 2013 12:34

Závěr autora, bezpochyby správný, je odmítnout přerozdělovací socialismus, který vládne v zemích EÚ a Obamově USA. Ovšem jak toho dosáhnout to už nám nenabízí. Co se změní pokud v příštích volbách zvítězí nebo dostane rozhodující podíl strany, které nám fotovoltaiku, Babišův benzín a naftu a dotační systémy obecně zavedly tj. ČSSD, KSČM, KDÚ-ČSL (a její pohrobci z TOP09) ? Zachrání nás snad zlodějská strana ODS? Odmítnutí dotačního socialismu mají ve volebním programu pouze Svobodní, ale ti se nedokáží dostatečně prezentovat a pokud by se snad etablovali na politickém poli byli by smeteni tak jako VV snůškou pomluv podplacených novinářů a podpásovkami soupeřů typu Tlochořova akce s Kočí a spol. Tento zločinný a mafiánský systém velmi podobný italské mafii je sofistikovaně dopracován do detailu od s-karet po dobře zakryté vlastnické podíly mafiánů v anonymních akciích a podílech firem registrovaných mimo ČR se strukturami ovládajícími parlament a vlády. Ten se dá rozbít pouze podle vzoru Napoleona, když namířil děla na parlament.

3 2
možnosti
VK

V27í70t 43K80u42č47e28r98a

15. 2. 2013 13:58

Vidím, že Vy způsob jak toho dosáhnout nabízíte...

0 0
možnosti
JC

Jako první krok je třeba pozatýkat všechny ty, kdo jsou do fotovoltaického zločinu namočeni.

Zločin je to nepochybně, je to spiknutí proti státu a jeho občanům.

Až budou ve vazby, vztahy a toky peněz i vlivu se objasní. Nejprve ale je třeba dodat je do vazby a poslanci, kteří pro to zvedli ruku, je třeba začít.

7 0
možnosti
MS

Lepší je střílet a nedělit na ODS,TOP09 či ČSSD.Všichni z toho mlaskali.:-)[>-]

0 0
možnosti
AK

Hrůzu spolufinancování evropských peněz ve vztahu ke státnímu rozpočtu jste nepochopil správně - je to přesně naopak.

Nezbydou žádné peníze, které by se rozházely. Ale postaví se, jako třeba ve Španělsku, zbytečné kilometry dálnic mezi vesnicí s 10 chalupami a vesnicí s 15 chalupami. Ty by nikdy nevznikly, ale proč je nepostavit, když 77% zaplatí EU? Jenže problém je v těch 23%, které zbývají k zaplacení ze státního rozpočtu. A pak stačí dalších pár zbytečností za stovky miliard a budeme tam co zmíněné 4 země. Evropské peníze jsou danajský dar tím, jak vysávají náš státní rozpočet. Opravdu nejlíp se jim vyhnout.

6 0
možnosti
JF

J25a11n 41F57r27o96l69í21k

15. 2. 2013 12:37

A je tu ještě jeden aspekt. Ten se ukázal u potravinové pomoci Africe. Pokud si totiž zemědělci zvyknou brát peníze za nicnedělání těžko je může něco donutit vytvářet hodnoty, zvláště když je nyní nikdo nechce.

7 0
možnosti
MK

R^R^[>-]

bohužel přesvědčení spousty lidí to nezmění a dotace stále považují za zázrak a to nejlepší pod sluncem.

6 0
možnosti