Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vše co jste nechtěli vedět o politice a báli jste se proto zeptat

Na vše, co jste nechtěli  vědět o současné evropské politice a báli jste se zeptat, protože jste se báli odpovědi, nám jasně odpovědělo včerejší rozhodnutí švédských mocipánů. Rozhodnutí zrušit předčasné volby. Ano, totalita přichází nenápadně a pomalu, svobodu nám amputují po malých a méně bolestivých kouscích. Už neplatí představa, že svoboda umírá na barikádách pod pásy tanků. Svoboda dnes umírá na stranických sezeních, skomírá pod tíhou per podepisujících stranické dohody o potlačení demokratických svobod. Samozřejmě je to prezentováno jako vítězství rozumu, protože v zájmu vyšších hodnot a bla bla bla! Nakonec papír prý snese vše! A snese vše i běžný občan?

Benjamin Kuras již mnoho let varuje před dopadem "Dlouhého pochodu institucemi". A jak vidno, na jeho slova dochází. Na příkladu Švédska je vidět, jak je tento proces nebezpečný. Politika korektnosti a multikulturalizmus nakazila i pravicové politiky a to je přátele lidově řečeno "velkej průser". Ona tím pádem chybí ta protistrana, která to měla korigovat. Jasně, všichni chodili do podobných škol a na těchto školách jsou tyto novodobé sociální experimenty velice často vyučovány jako jediná a zářná budoucnost Evropské civilizace. A když chcete projít s dobrou známkou, musíte se je naučili a když se je naučíte, může se lehce stát, že je přijmete za své názory. Ony jsou mnohdy umně a líbivě zabaleny. Tváří se tak rozumně!

Tady je vidět ta zrůdnost tohoto plánu nazvaného "Dlouhý pochod institucemi". Všichni politici bez ohledu na název a orientaci strany se shodují na multikulturalismu. Berou to jako společenskou hodnotu, společenskou  nutnost, jako něco normálního a jasného. Jak jinak si vysvětlíme, že dnes je ve Velké Británii u moci David William Donald Cameron, předseda Konzervativní strany a že tento pravicový politik se tak vehementně prosazuje za imigraci muslimů? Dokonce prohlásí, že za svého života chce vidět na místě premiéra muslima. Ne hinduistu, ne budhistu, ne šintoistu, ale jen a jedině muslima! Multikulturalismus je vlastně monokulturalismu, jehož výsledkem bude logicky jediné náboženství a tím bude islám.

Včerejší rozhodnutí Švédských politických stran, které se chtějí zbavit vlivu jediné ne-multikulturalistické strany, je vážná rána demokracii. Je to hodně podobný postup, jakým se dostali k moci komunisté v naší vlasti. Vlastně ve Švédsku vzniklo něco obdobného jako byla "Národní fronta" po roce 1948 v Československu. Je to proklamace "neochvějné jednoty stran a lidu" na cestě k zářným multikulturalistickým zítřkům. Švédsko se nepochybně řítí do totality. Prvním signálem je potlačení svobody projevu. Od 1.1.2015 platí zákaz kritiky imigrační politiky! Potažmo islámu! A včera následovalo "zabetonování" politiky do roku 2022. Strany se semkly a rozdělili si moc už i po volbách v roce 2018 a daly tím najevo, že volič už vlastně nic neovlivňuje, volič je jen trouba, naivka, který nic nerozhoduje. Rozhodují už jen stranické aparáty. Co mi to jen připomíná!?

A toto je jistě jen začátek. Protože Švédsko je předvojem tohoto sebevražedného postupu, testovací laboratoř, tolik opěvovaného politického trendu! A tak nemůžeme očekávat zásah zvenčí. EU rozhodně neupozorní na tuto facku demokracii! Očekávejme naopak pochvalu, jak rozumně a kulturně vyřešili možnou politickou krizi a vyhnuli se tak zbytečným předčasným volbám a společenské nestabilitě. Švédi mají jedinou možnost jak to zvrátit. Předčasné volby protlačit přes ulici. Tahle možnost tady je, vlády se ji bojí a hned ji samo sebou označí za nátlak xenofobní lůzy. Jde jen o to, jak moc jsou zblblí obyčejní občané Švédska. A já se bojím, že jsou politicky korektní až do poslední kapky vlastní krve a budou volat "haleluuuuja multikulturalismem k lepším zítřků" i v okamžiku, kdy je začnou vyhánět muslimové z domovů a budou  znásilňovat jejich manželky a dcery. Teady to znásilňování už tady je, Švédsko je na prvním místě počtu znásilnění v Evropě.

Co to znamená pro nás? Jsme zatím na chvostu tohoto sebevražedného snažení?! Nedejte se milánkové zmást! Už se tady blízká na lepší časy této nové totality. Snažení Dienstbiera a především paní Šabatové je jen prvním testem, co a jak projde. Zatím se vztekají, protože ti hnusní čecháčci se hned bouří a nechtějí svoje JELITA NÁRODA poslouchat jako stádo a mají dokonce svoje vlastní rozumy!! No považte, jak pěkné by to bylo, kdyby jsme mlčeli. Rozšiřování pravomocí ombudsmana tak jak je navrženo, je extrémně nebezpečné. Možná máme štěstí, že je tam právě paní Šabatová. Být tam někdo méně konfliktní, někdo kdo nevygradoval šátkovou aféru do takových nebetyčných výšin, možná by to prošlo bez povšimnutí. Kdo ví, možná pravomoci rozšiřují právě kvůli Šabatové. Ona je prostě fanatický blázen, svazáctví má v krvi, který si rád zašpiní ruce v potlačování svobody ve jménu například antidiskriminace. Už navrhovala regulaci Internetu a FB po Ruském vzoru. Na své přednášce prezentovala, že různá lidská práva podle pohlaví, jsou v některých případech možná a rozumná. Přesouvá, zatím v návrzích zákonů, důkazní břemeno na žalovanou stranu! Zapomněla už jen navrhnout, aby se obhajoba stala součástí obžaloby!

Včera jsem psal o nástupu nové totality. Zdá se, že už to běží na plné obrátky. Tedy opakuji.

Udělejte si seznam!  Seznam toho co se vám na vašem životě líbí! Tedy seznam toho o co můžete přijít! Zeptejte se sami sebe, jaký život chcete zanechat svým dětem! A řekněte si! ANO! Za to stojí se tomu zlu postavit! ANO! Za to budu bojovat! ANO! To jsou naše tradice! ANO! To je naše kultura! ANO! To bude odkaz dalším generacím! ANO! Demokracii a svobodu musíme uhájit! ANO! Těchto hodnot se nevzdáme! ANO! Od těchto zásad neustoupíme!

A já říkám. Jsem připraven hlasitě a rozhodně se ozvat! Říkat jasně co chci zachovat! Co se mi líbí na naší demokracie! O co se nehodlám nechat připravit! Jste na to také připraveni vy!? Půjdete s námi, co jsme připraveni?! Jste připraveni na hlasité a rozhodné NE! Ne, připravovaným pravomocím OMBUDSMANA!!!

Je jen otázka, kdy se sejdeme a řekneme to společně!!

Autor: Luboš Král | úterý 30.12.2014 13:54 | karma článku: 36,20 | přečteno: 1965x
  • Další články autora

Luboš Král

Němci už neumí plánovat a organizovat! Může za to multikulturalismus a islamizace?

Když se "Tři veteráni" ve známé pohádce rozhodují, jak se má jmenovat jejich kočí, zazní památná věta "..bude to Hans, Němci jsou na pořádek! ...". Jak se zdá příslovečný německý "Ordnung" nahradil "šlamperai".

22.10.2015 v 20:49 | Karma: 37,91 | Přečteno: 1950x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

HateFree Culture opět provádí propagandu islámu, tentokrát práva sharia

Tentokrát opěvují islámské právo sharía, které je ovšem podle rozhodnutí Evropského Soudu pro Lidská Práva(ESLOP/HUDOC) neslučitelné s demokratickým zřízením.

20.10.2015 v 10:50 | Karma: 43,17 | Přečteno: 6136x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

Jak by to vypadalo, kdyby se čeští imigranti na západ chovali stejně jako ti současní

Neustále se srovnává a porovnává naše imigrace na západ v době totality. Následující úvaha se bude možná zdát nadnesená a ironizující, ale to se jen zdá.

5.10.2015 v 17:47 | Karma: 45,53 | Přečteno: 9199x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Proč se Angela Merkelová a ostatní politici chovají v rozporu s realitou?

V současnosti jsme svědky absolutního odtržení evropských elit od reality. Je to zřejmé při řešení současné imigrační krize.

27.9.2015 v 11:00 | Karma: 41,91 | Přečteno: 2682x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Poblouznění Multikulturalismu - Prý imigranti zachrání naše důchody

Následuje popis co událostí, které v současnosti probíhají pod taktovkou multikulturalistů aktivistů a politiků.

30.8.2015 v 13:10 | Karma: 27,24 | Přečteno: 935x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Ani vás nepustí do haly. Podvodů při prodeji lístků na MS v hokeji přibývá

6. května 2024

Organizátoři i policie varují: Kupovat vstupenky na mistrovství světa v hokeji od někoho jiného než...

Katar plánuje vyhoštění lídrů Hamásu, ale není kam. Jordánsko je zpět nechce

6. května 2024

Premium Katar je místo, kde si lídři teroristické organizace Hamás léta užívali pětihvězdičkového luxusu....

Za bydlení politiků platíme tisíce, vládní byty a vily mnozí z nich nevyužívají

6. května 2024

Premium Stát jen za tento rok zaplatí za bydlení v Praze mimopražského ministra školství Mikuláše Beka...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  22:53

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2323x
Člověk a občan.