Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P27e47t44r 90Č72a78j84k98a

13. 1. 2015 8:59

Velmi dobrý článek a karma za něj. :-)

1 0
možnosti

Kdepak asi udelali soudruzi 'demokrati' chybu ?

1 0
možnosti

Záměry tzv. korektnosti svědčí o nulové inteligenci jejich obhájců. Bude nutná ofenzíva inteligence

1 0
možnosti

U nás žádné muslimy nepřijímat , v Evropě žádné další a s těmi, které už tam mají, uzavřít kompromis: žádné další požadavky a dodržování zákonů bez výjimek. Na západě, ale i u nás(cikáni) vše záleží na zaměstnanosti; mladí bez práce a sociálně umenšení hledají způsob, jak se prosadit.

3 0
možnosti

J74a93n 78R54á60ž

12. 1. 2015 17:55

Karma!

Nesmíme se bát těch, kdo se zaklínají lidskými právy, aby umlčovali hlas svobody! Základním lidským pravém v naší civilizaci, je právo na svobodu slova, právo vlastnit a užívat vlastnictví a rovnost před zákonem. Většina ostatních, kterými se ohanějí hlasatelé jediné pravdy o lidských právech, je jen klišé sloužící k potlačení těch práv primárních, což je cílem internacionálnich neobolševiků ovládajících EU

Důkaz: Ministr, který má v gesci lidská práva, chce zákonem rovnost občanů změnit ve prospěch menšiny. Čili ač má plná ústa lidských práv, chce prosadí potlačení práv jedněch ve prospěch jím vykonstruovaných práv jiných.

Výsledek: Právo vyřvávat dlouho do noci je nadřazováno právu na odpočinek....například!

Kde je hranice svobody může určovat v právním státě jedině soud, nikoliv Dienstbier, Šabatová, Kocáb, vládní výbor pro začleňování nebo muslim s AK47. Kdy už to konečně pochopí i vrcholní politici? Teď po událostech v Paříži, či Hamburku mají šanci!

4 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2323x
Člověk a občan.