Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Evropa přejde na Izraelský model multikulturního soužití

Dnešní událost v Paříži jasně ukazuje na pomatenost celého konceptu muslimské imigrace a krásné teorie multikulturalistického ráje. Tedy on by asi fungoval s jinou subkulturou. Nakonec v Británii je velké množství Indů v žebříčku nejbohatších Angličanů. Jen nevím, kdo nakukal politikům, že nejlepší volbou je import muslimů. Když jejich náboženství je staví nad ostatní a tím je rasistické, xenofobní , nesnášenlivé a netolerantní. Bylo jen otázkou kdy to bouchne. Tedy ono to nebouchne najednou, spíš to značně bublat a vyostřovat se. A definitivně se vytvoří v Evropě izraelský model soužití.

Našlápnuto má evidentně Francie. Po dnešním útoku na svobodu slova, dojde k nutné reakci. Zatím vycházelo účinné monitorování muslimů a dařilo se preventivním akcím. Zatím to vycházelo. Ale konflikt je zároveň soubojem důvtipu, soubojem technologií a bojových taktik. Na každou taktiku se najde protiopatření. A tak jsme dnes v okamžiku, kdy nepřítel pravděpodobně opustil informační kanály internetu a mobilních sítí a vrátil se k osvědčeným taktikám podzemního boje. Malé, nepropojené a samostatné buňky. Tedy to se domnívám. Komunikují asi osobně. Na sledování velkého množství lidí nemá nikdo kapacitu. Nebo jsou aktivity teroristů a jejich komunikace tak zamaskované, že je odhalí jen složitě. Nebo je těch informací záměrně tolik, že se lehce ztratí to nejdůležitější nebo nejsou bezpečnostní služby schopny díky zahlcení hrozby vyhodnotit  včas.

Ale už je to tady. A dalo se tomu předejít. Co bude následovat? Francie to už ukázala na štědrý den. Do ulic nastoupí armáda. Ano, na každém důležitém místě bude stát policie a armáda. Potom budou následovat útoky na tyto ozbrojené hlídky. A na jejich místo se přesune obrněná technika. A  následně budou útočit velké skupiny a to vším co je možné použít. V ulicích se začnou projíždět obrněné vozy a následovat budou útoky pomocí zápalných lahví, jako v Egyptě nebo Izraeli. Obrněné vozy budou hořet. Najíždění autem do chodců už začalo, tedy budou se montovat betonové bariery na zastávkách MHD. Počítejme i s terorem proti obyvatelům bytů a domů. Taktikou je šíření strachu. Určitě někoho unesou a zavraždí v přímém přenosu. Reakcí bude vytvoření bezpečných zón, obehnaných vysokou zdí a hlídanou vojskem. Takové bezpečné zóny se dají například ostřelovat pomocí raket. A tak to bude eskalovat. Začnou napadat osobní vozy a autobusy...Dál a dál se bude vše eskalovat. Život bude ochromen. Nebude to hned, ale postupně to přijde.

Zdá se to přitažené za vlasy? Taky by jsem si to přál. Ale když si uvědomíte, kolik je ve Francii muslimů a že když bude šance se seberealizovali v prosazování svého pohledu na svět, tak ji určitě využijí. Dělají to po celých 1400 let existence Islámu. A taky je to Libanonský nebo Izraelský model. A co je ověřeno, bude i lehce použito.

Jen si říkám co na to politici, kteří tomu mohli zabránit. A co multikulturalisté? Ti už naznačí v komentářích svůj postoj a relativizují situaci jako  " ..vlastně se to dalo čekat, redaktoři provokovali a tak si vlastně koledovali.  Kdyby všichni přijali naši koncepci ústupků, tak by se to nestalo. Byl by klid...". Věří tomu ještě někdo?! Již dlouho říkáme, že to přijde. Nebude to v podobě překotné změny, bude se to stupňovat, jako každý konflikt. A ten už tady je. A je potřeba si přiznat, přes všechny ty výkřiky tvůrců veřejného dobra, že jsme ve válce. Nakonec jeden německý novinář se vrátil nedávno od IS a ti se tím netajili. Klidně mu svůj plán na dobytí Evropy řekli. Ano, tak jsou si jisti naší neschopností. Tedy válku nám vyhlásili již dávno. Bude to válka, na kterou nejsme připraveni. Válka, která se nám nebude ani trochu líbit. A oni ji povedou s velkou rozhodností a odhodláním. Věří, stejně jako nacisté, že jsou vyvolení, nadřazení a že je to jejich právo a poslání. A techniku boje mají nacvičenou z Afghánistánu a jiných míst. A tady je vidět ten největší taktický problém. Nemusí budovat invazní armády. Jsou už zde, stačí využít taktiku Talibanu, Hamasu a ostatních skupin a bude to velký problém! A oni to už dnes předvedli! Je to opravdu velký problém! Najdou se muslimové, kteří si myslí, že na radikalizaci je ještě brzo a že nemají dost sil a budou to omlouvat tvrdit, že to není islám. Jistě, ještě se jim konflikt nehodí. Potřebují větší sílu. IS je ale přesvědčen o naší neschopnosti! Alrawi nebo Abbás se rychle ozvou a vše odsoudí. To je tutovka! Ještě se to nehodí, je moc brzo!

Je otázka co začneme dělat my. Ještě se dají škody minimalizovat! Otázka je, zda máme politiky schopné udělat rázná, taktická a rozhodná opatření. Začíná to ve Francii a očekávejme, že se to přenese do dalších zemí. Příklady táhnou a oni budou pronásledováni neodolatelnou chutí se projevit, ukázat svoji nadřazenost, kompenzovat si svoje flustrace.

Pro nás to bude znamenat omezení našeho života. Zapomeňme na život jak ho známe. Přijde mnoho malých  i velkých omezení. Přichází střed civilizací a svět už nebude takový jaký byl. Bohužel.

Autor: Luboš Král | středa 7.1.2015 19:19 | karma článku: 39,25 | přečteno: 2548x
  • Další články autora

Luboš Král

Němci už neumí plánovat a organizovat! Může za to multikulturalismus a islamizace?

Když se "Tři veteráni" ve známé pohádce rozhodují, jak se má jmenovat jejich kočí, zazní památná věta "..bude to Hans, Němci jsou na pořádek! ...". Jak se zdá příslovečný německý "Ordnung" nahradil "šlamperai".

22.10.2015 v 20:49 | Karma: 37,91 | Přečteno: 1950x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

HateFree Culture opět provádí propagandu islámu, tentokrát práva sharia

Tentokrát opěvují islámské právo sharía, které je ovšem podle rozhodnutí Evropského Soudu pro Lidská Práva(ESLOP/HUDOC) neslučitelné s demokratickým zřízením.

20.10.2015 v 10:50 | Karma: 43,17 | Přečteno: 6136x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

Jak by to vypadalo, kdyby se čeští imigranti na západ chovali stejně jako ti současní

Neustále se srovnává a porovnává naše imigrace na západ v době totality. Následující úvaha se bude možná zdát nadnesená a ironizující, ale to se jen zdá.

5.10.2015 v 17:47 | Karma: 45,53 | Přečteno: 9199x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Proč se Angela Merkelová a ostatní politici chovají v rozporu s realitou?

V současnosti jsme svědky absolutního odtržení evropských elit od reality. Je to zřejmé při řešení současné imigrační krize.

27.9.2015 v 11:00 | Karma: 41,91 | Přečteno: 2682x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Poblouznění Multikulturalismu - Prý imigranti zachrání naše důchody

Následuje popis co událostí, které v současnosti probíhají pod taktovkou multikulturalistů aktivistů a politiků.

30.8.2015 v 13:10 | Karma: 27,24 | Přečteno: 935x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Ani vás nepustí do haly. Podvodů při prodeji lístků na MS v hokeji přibývá

6. května 2024

Organizátoři i policie varují: Kupovat vstupenky na mistrovství světa v hokeji od někoho jiného než...

Katar plánuje vyhoštění lídrů Hamásu, ale není kam. Jordánsko je zpět nechce

6. května 2024

Premium Katar je místo, kde si lídři teroristické organizace Hamás léta užívali pětihvězdičkového luxusu....

Za bydlení politiků platíme tisíce, vládní byty a vily mnozí z nich nevyužívají

6. května 2024

Premium Stát jen za tento rok zaplatí za bydlení v Praze mimopražského ministra školství Mikuláše Beka...

Izrael zavřel hraniční přechod do Pásma Gazy. Humanitární pomoc tam končí

5. května 2024  14:36,  aktualizováno  22:53

Izraelská armáda v neděli oznámila, že po ostřelování uzavírá hraniční přechod Kerem Šalom, určený...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2323x
Člověk a občan.