Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Češi jsou imigranti a vlastně ani nejsou slované, říkají pachatelé dobra

Poslední dobou slyšíme v televizi, čteme v médiích, bombardují nás na internetu zajímavé informace  a vyvolávají ve mě obavu, že část naší populace se totálně zbláznila.

Nejdříve slyšíme z úst pana Halíka, že naše populace je nezdravě homogenní. Později se v pořadu vysílaném z letiště Václava Havla dozvíme, že Češi jsou v Čechách jen imigranti a naše vlast nám vlastně nepatří. No a aby toho nebylo málo, vyšel zajímavý článek, který nám říká, že devět Čechů z deseti jsou potomci přistěhovalců. Prý šokující výzkum v pražské společnosti Genomac, která se zabývá genetickými testy, zjistil naprosto převratnou informaci:
"Jen desetina lidí, kteří nám poskytnou svůj vzorek DNA, má své kořeny na dnešním území České republiky, ..."

Dále se říká následující :
"Na základě výsledků výzkumu se ukazuje, že 40 procent obyvatel Česka má shodné genetické znaky s jinými obyvateli slovanských zemí střední a východní Evropy. Z románských zemí pochází 25 procent obyvatel a 11 procent je z Balkánu. Jen deset procent znaků je shodných s obyvateli germánského původu."

Tak nevím kde udělali soudruzi v pražské společnosti Genomac chybu, ale v roce 2007 vydali jinou zprávu a tam říkají něco jiného:
"Společnost Genomac zjistila, že genetické znaky typické pro Slovany má ve své DNA jen 51 procent Čechů a Moravanů. Zbytek má románské, germánské, židovské, ugrofinské či jihokavkazské předky. Na lidi, kteří žijí v Česku, se proto ředitel Genomaku Marek Minárik v nadsázce dívá jako na hodně pestrou "skládačku"."

Tedy nevím, ale masivní nájezd jiných národu tady nebyl a tak je rozdíl 11% pro výsledky dvou stejných testu stejné organizace je podezřelý. No já by jsem do takového výzkumu asi neinvestoval, protože absolutní chyba měření +-27,5,%, to ukazuje na nějakou metodickou nebo systémovou chybu měření. Nebo je to jinak?

Nejvíce mě zaráží konstatování, že 10% obyvatel má své kořeny na dnešním území České republiky. A myslí tím Slovany, nebo ty Germány co tady byli před Slovany, nebo Kelty co tady byli před Germány? Podivné zjištění, když například Valaši jsou poslední migrací keltů na naše území. Nebo si vezměme oficiální titul českého krále-"Rex Bohemia". To Bohemia je podle Keltského kmene Bojů, podle kterých se například jmenuje také Bavorsko. Nebo tušíte kolik míst a měst nese název odvozený z keltského názvu? Jihlava a dokonce celá Morava má keltský původ.. A co takové Hame, to znamená v keltštině domov. A co nám tady zůstalo původních germánských kmenů. Tedy představa obyvatel Čech jako o většinově slovanském je naprostá hloupost a neznalost. A ještě je potřeba se ptát jakého slovanského kmene, že? A těch taky bylo. Vlastně těch 51% je poměrně dobré číslo.

Tak nevím co nám naši teroristé dobra chtějí vlastně zdělit, ale měli by se domluvit. Halík tvrdí, že jsme nezdravě homogenní národ a vzápětí nám jiní pachatelé dobra říkají, že nejsme skoro ani Češi, skoro ani slovani, protože je to tady veselá multikulturní nehomogenní směsice všelijakých národů. Tohle mi hlava nebere.

A zajímavé by bylo provádět podobný výzkum třeba u Francouzů. Kolik procent by bylo potomky Franků, tedy germánských dobyvatelů keltské Galie. Asi moc ne. Nebo jak by asi byli novináři šokováni zjištění populace obyvatel Normandie. Převládal by tam nějaký Viking, Norman v genech? Britové jsou zase směsice Keltů, germánských Sasů a Normanů. Prostě v Evropě hledat nějakou etnickou čistotu je totální blbost. Důvodem a odpovědí je tady další hloupost o Češích imigrantech. Především státy v Evropě vznikaly násilně. Tedy ti kdo vybudovali základy naší státnosti byli dobyvatelé a stát vznikal krvavě, násilně a rozpínali se i na území, kde zakladatelé státu nikdy nežili jako národ nebo kmen. Navíc tady byl pohyb obyvatel. Prostě celé to šokující zjištění o nehomogenitě není nic šokujícího. Šokující je, že nějaký novinář se zaprodá v šíření takové naprosté hlouposti.

Prostě je to tak, že tam kde jsem se narodil je místo kde jsem doma a s tímto místem spojím svoji identitu. Já se cítím moravanem v tom dobrém slova smyslu a přitom by jsem byl podle pánů novinářů prapodivnou směsí národností. Vím celkem jistě, že slovanské krve by se ve mě asi moc nedořezal. Samej Germán nebo Řek. A takových nás tady je. Co je ale důležité, tak tady jsem doma a tady je moje vlast. Tečka. Podívejte se na Američany, to je teprve míchanice. A přesto to nikdo neřeší, považují se za národ a to je to rozhodující. A tak si vážení dobroserové běžte s vašima teoriemi někam, protože nechápete význam slova národní identita. Ta je dána jazykem, historií, územně a sebeuvědoměním.

A i když tu teorii o Češích jako imigrantech přijmeme, tak tady máme přes deset milionů imigrantů a potom jsme si svoji kvótu dávno splnili.Tak co nás kdo chcete!

A ještě se vrátím k tomu, že Češi jsou tady imigranti a že to tady Čechům nepatří. Tak potom zpochybňujete takové maličkosti jako je vlastnictví půdy a majetku a předejte nám proto prosím klíče od svých nemovitostí, protože ty vám taky nepatří. A jak říkám, zakladatelé našeho státu byli dobyvatelé. A jestli dáváte rovnítko mezi imigrant a dobyvatel, tak je to ovšem pravda, jen to neříkáte na plná ústa.

A ještě zdělení. Prosím už nás s takovými účelovými nesmysly neotravujete, nebo se fakt někdo ukrutně naštve.

Články:
Šokující výzkum: Devět Čechů z deseti jsou potomci přistěhovalcůČeši jsou Slované jen z půlky, říkají testy DNA

Autor: Luboš Král | neděle 21.6.2015 18:43 | karma článku: 41,48 | přečteno: 4543x
  • Další články autora

Luboš Král

Jaké jsou naše možnosti se bránit. Má islám šanci ovládnout Evropu?

Když se zamyslíte nad tím co se děje v Makedonii a Řecku, musíte si položit otázku kam to bude pokračovat. Jak se to projeví v ČR? Máme sílu to řešit? Dáte si potom otázku, jak je to s možností naší armády a armád ostatních zemí.

25.8.2015 v 10:35 | Karma: 35,69 | Přečteno: 1634x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

Máme ještě demokracii nebo je zde už něco jiného

Delší dobu uvažuji nad děním v Evropě a v naší domovině a nevypadá to moc dobře. Dovoluji si nabídnout svůj pohled.

28.7.2015 v 16:44 | Karma: 30,79 | Přečteno: 1201x | Diskuse| Společnost

Luboš Král

Brno blokuje aneb jak se vzájemně přitahují marxisté a neonacisté

S týdenním odstupem se vrátím k událostem v Brně 26.6.2015, kdy proběhla další akce "Brno blokuje". Neomarxistická levice si zde opět hledala svého odvěkého ideologického nepřítele a tím jsou neofašisté a neonacisté..

3.7.2015 v 15:11 | Karma: 24,57 | Přečteno: 777x | Diskuse| Brno

Luboš Král

Co kdyby se mafiáni, po vzoru muslumů, fotili s nápisem "Ne mým jménem!"

Několik dní jsem stál na petičním stánku proti diktovaným kvótám imigrantů. Projevů nesouhlasu bylo minimum.

1.6.2015 v 14:42 | Karma: 37,70 | Přečteno: 1587x | Diskuse| Politika

Luboš Král

Zamyšlení nad "Zlatou érou Islámu"

Velice často se mluví o tak zvané "Zlaté éře Islámu". Zamyslíme se nad zajímavým paradoxem, který v tomto případě islám provází. Je to obrácený vývoj civilizace. Od lepšího k horšímu.

24.5.2015 v 19:02 | Karma: 33,58 | Přečteno: 1125x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Než bude ministrem, musí Tuleja vysvětlit okolnosti svých publikací, řekl Fiala

3. května 2024  12:09,  aktualizováno  12:30

Premiér Petr Fiala (ODS) má za důležité, aby kandidát TOP 09 na ministra pro vědu Pavel Tuleja do...

Ruské jednotky vstoupily na základnu v Nigeru, kde sídlí americká armáda

3. května 2024  12:18

Ruské vojenské jednotky vstoupily na leteckou základnu v Nigeru, kterou využívá americká armáda....

Do školy v Litvínově vnikl muž. Policie ho pak našla v obchodě, kde kradl

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  12:09

Desítky policistů, hasiči i záchranáři se ráno sjeli k litvínovskému gymnáziu. Důvodem bylo...

Rok od tragického požáru v Brně: osm obětí připomíná pietní místo u stromu

3. května 2024  12:08

Drobné bílé kamínky, srdíčka, květiny i vzkazy se hromadí u stromu v brněnské Plotní ulici. Ještě...

  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2323x
Člověk a občan.