Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

To už jsem zkoušel kolikrát, ale hlad byl silnější.

1 0
možnosti
Foto

Ponněkud to připomíná starověký ideál:

Svět bude spravedlivý, všichni lidé si budou rovni a i ten nejchudší bude mít alespoň pět otroků. :-P

Obecněji: peníze jsou vyjásřením času. Času, jejž věnujeme práci pro druhé a který si pak můžeme od těch druhých nárokovat.

Mně by třeba bavilo být kavárenským povalečem a cestujícím světoobčanem v jednom. Vést nad koflíkem kávy či sklenkou vína moudré řeči, jíst v luxusních restauracích vybrané pokrmy, doma se obklopovat hodnotnými knihami a kvalitními výrobky, to vše postupně v různých koutech světa.

Jenže kdo a proč by mi něco takového měl zajišťovat, když mu za to nebudu poskytovat žádmou protihodnotu ve formě své práce?

2 0
možnosti
ML

Nu, zní to nesmyslně, ale živit se tím prý dá. Jmenuje se to nějak internetově. Stačí pak na svém profilu, nevím jestli pravém či levém, zveřejňovat fotografie a komentáře, jak vám to víno chutnalo a jaká veselá nebo smutná příhoda provázela nákup této sošky.

0 0
možnosti
JR

J78a15n 47R36á17ž

15. 2. 2021 18:15

Peníze jsou a vždy byly hlavní motivací, aby někdo vykonával činnosti nezbytné pro chod společnosti, ale které by bez těch peněz nikdo nedělal.

Článek je pouhou snůškou iluzorních představ o životě.

1 0
možnosti
Foto

V celku mě vždy překvapovalo, v jaké míře studenti ekonomie, kteří měli dle amíckých testů chovat vysloveně egosticky, tak se chovalo altruisticky.

0 0
možnosti
JD

J35i52ř24í 98D64a31n34e18š

15. 2. 2021 14:21

Pevně věřím tomu, že většina z vás by ihned věděla, čím by svůj život naplnili. Někdo by byl chovatelem koní. Jiný by se věnoval dětem. Další z vás by maloval nebo zabýval se hudbou. Další by se začal věnovat archeologii a někdo další by vytvářel webové stránky a jiný by zase organizoval třeba svatby.

Zdroj: https://luboskirman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=765755

A když bude každý dělat to, co ho bude bavit, kdo bude uklízet záchody a vyvážet septiky? ;-)

2 0
možnosti

To je annonce na Váš koučink?

0 0
možnosti