Diskuse

Víkend ve dvou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pavel57

3. 11. 2009 9:47
karma ....

Karma, za to, jak to je hezky napsané.

Jinak, zbytečné dotazy. Ženské takové zpravidla jsou a s tím se nedá nic dělat. Mimochodem, úplně stejně se chová naše fenka. Pořád je v pohodě, ale když pohladím její paničku, tak mi jde strkat čumákem do ruky a chce hladit taky.

0 0
možnosti
PV

Pavel57

3. 11. 2009 9:50
Re: karma ....

Ještě dodám, předchozí přítelkyně (jinak moc hodná ženská) se chovala stejně. Po několika letech jsem to nevydržel a rozešel jsem se. Dodnes si nejsem jist, zda pochopila, že to bylo kvůli tomuhle, kvůli žárlivosti na dceru. A dodnes nevím, zda jsem udělal dobře - jiný typ ženské už v mých letech není k mání a zůstat sám nebo zůstat s takovouhle ženskou - z deště pod okap ....

0 0
možnosti
I

ištenem

13. 10. 2009 11:06
..hm..

..hm..hezké..hezké je to,že si otec svoje dítě chce vzít na víkend..To my se synkem jsme se něco načekali,až si tatínek vzpomene,že slíbil synkovi,že pro něho na víkend přijede.Jak seděl na kraji postele s batůžkem na zádech a prosil se slzičkami v očích,abych už potřetí zavolala tatínkovi..Bohužel,o víkend se ale "tatínek" po pařbách s kamarády probouzel dva dny,a tím pádem jako táta nefungoval..A když náhodou jednou za dva měsíce pro něho přijel,byl z něho ještě cítit alkohol..Nejen,že jsem mu ho neposadila do auta,ale naštěstí mu pak policajti vzali papíry na dva roky.Dnes po letech vyskákání se a propití do střízlivosti si založil novou rodinu a kluka vidí jednou za měsíc,když mu dává do ruky "almužalimenty".Snad aspoň dnes u druhého syna si uvědomí,jak ukázkově se jako "táta" choval !! 

0 0
možnosti
B

Bucharovic

13. 10. 2009 10:11
Jeminkote!!!

Tak vy posloucháte za dveřmi???;-)R^ V.Kroupa

0 0
možnosti
WS

wandering star

13. 10. 2009 9:39
Znám to z druhé strany

Asi o tom ještě někdy napíšu podrobnějí, zatím tady http://kulhankova.blog.idnes.cz/c/44149/Prekroceni-rovniku-majonezou.html

0 0
možnosti
M

maribel

13. 10. 2009 9:35
realita....

Kez by bylo vice rodicu, kteri si uvedomuji, ze deti jsou celozivotni zodpovednost, bez ohledu na to, zda zije s partnerem s nimz potomka zplodil, ci s nekym jinym.  Dcera je prednejsi a nepochybuju o tom, ze je mnohem hezci stravit vikend s Lucinkou nez s onou damou. Drzim palce, aby se vam podarilo najit partnerku, ktera to ma v hlave srovnany, stoji nohama na zemi a hlavne ma taky trpelivost a nadhled. Ono to samozrejme neni nikdy jednoduchy mit partnera, ktery uz deti ma, z obou stran to vyzaduje mnoho trpelivosti, tolerance a kompromisu.

Preji pekny a usmevavy den a posilam karmu. :-)

0 0
možnosti

anžto

13. 10. 2009 8:42
hehe

a proč by s takovou byl?;-)

0 0
možnosti
MH

babca

13. 10. 2009 8:13
až mne mrazilo

mám pocit, že jste musel slyšet rozhovor mé mé současné... Brrr...R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1552x
Neustále začínající psavec, který se snaží svými výtvory ostatní rozesmát...