Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dostat "tátu do kriminálu" by mně vadilo i u zlatoústého demokrata.

1 0
možnosti
JC

Nemuselo jít jenom o "tátu v kriminálu". Mnohé dopady jsou nezjistitelné a neměřitelné. Třeba že někomu nebylo nabídnuto nějaké místo, někdo nedostal výjezdní doložku, nějaké dítě se nedostalo na takovou či onakou školu...

5 0
možnosti

Ale obráceně to také fungovalo, že: někomu bylo nabídnuto nějaké místo, někdo dostal výjezdní doložku, nějaké dítě se dostalo na takovou či onakou školu. Vždyť tak to funguje i dnes.

0 1
možnosti
MP

Přesně tak myslí český člověk- pokud se mě to netýká, tak mě to nezajímá.

2 0
možnosti
PK

Ted parlament schvaluje služební zákon,teda udajně.Ono to spíše vypadá na lex Babiš a kdyby nebyli pokrytci tak místo paskvilu služebního zákona prostě napíšou zákon- U Babiše nevadí že byl evidovan jako agent STB.No a je to.Lidi to pochopí a nebude jim vadit že z nich ANO dělá hlupáky.

3 0
možnosti

Služební zákon musí být přijat v první polovině letošního roku, je to poslední termín stanovený EÚ, pokud chceme získávat dotace.  I kdyby byl zákon přijat v lednu, předpokládá se jeho platnost až od 1.1.2015. Jinak řečeno, existence či neexistence služebního zákona nemůže mít žádný vliv na současné sestavování vlády.

1 0
možnosti
  • Počet článků 428
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1552x
Neustále začínající psavec, který se snaží svými výtvory ostatní rozesmát...