Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

thecurseofthewearerabbit

7. 5. 2012 3:30
Ach a všichni jsou spokojení a žili šťastně až do smrti

NOT!!!!

0 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

6. 5. 2012 22:26
Stara dobra Anglie uz neexistuje a nova a lepsi tez ne

Anglie od 2. svetove valky jde z kopce. Dolu a dolu. Jestli bude pokracovat timto tempem, pujde jeste niz. Do kytek. Tolerance a multikulti politika a prehrsel socialnich davek = upletli si na sebe bic.

Netusim, co v Anglii delate, jak dlouho tam jste, ale vas nadseny popis pripomina turistu, ne starousedlika.

3 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

6. 5. 2012 22:37
Re: Stara dobra Anglie uz neexistuje a nova a lepsi tez ne

To vite, nekdo je prvni generace, nekdo je druha generace, Cechu co do UK prisla. Ja jsem se v UK nenarodil, ale ziju tady, jelikoz jsme spolu uz tuhle debatu meli, vim, ze jste druha generace Cechu, tedy Britka narozena ceskym rodicum. Zijete nekde mi Londyn a nelibi se vam zmeny, ktere jste videla, na druhou stranu, jaky je rozdil mezi Vasimi rodici, kteri imigrovali do zeme, kde jste se narodila, a temi rodici z Bangladese, Indie, nebo Iranu, kteri sem tak prisli? Jsme vsichni imigranti, i kdyz vy jste jiz rodila Britka, presto diky imigraci jste tam kde jste. To, ze lide jako ja a autor neodsuzuji jine, ze stejne jako my, nebo vasi rodice sem imigrovali, neni nedostatek, ale naopak neco co zrejme neznate, rika se tomu tolerance.

0 0
možnosti
J

Jadrro

6. 5. 2012 15:47
Nova a lepsi Anglie..?

Jste nenapravitelny optimista, England je v prdeli jak uz od valky nebyla,upadek je znatelny kazdym rokem. A multikulti obohaceni..? Urcite ani vy se neodvazite do nekolika ctvrti Londyna uz i pri setmeni.... :-)

9 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

6. 5. 2012 18:46
Re: Nova a lepsi Anglie..?

Ziju v Tower Hamlets, ve ctrvti, ktera je asi nejvice kulturne obohacena z celeho Londyna. Na ulici bezne potkate zeny v zavojich a tech cernych habitech, beznym ukazem jsou i panove s sedivym plnovousem. Ve ctvrti ziji 230 tisic lidi a rozhodne to neni zadna socka ctvrt, jeji zacatek je u Tower Bridge a na jejim uzemi je sidlo vedeni nekolika nejvetsich svetovych bank HSBC, Barclays,  stejne jako evropske centraly JP Morgan, CItibank, nebo Bank of America a Morgan Stanley. Chodim kazdy den pesky a rozhodne to neni ve dve odpoledne, ale vecer a rozhodne se na ulici necitim, nejak spatne. Mozna byste mel zkusit vylezt z obyvaku a podivat se, jak ten svet o nemz pisete opravdu vypada.

1 0
možnosti
JL

uumaa

6. 5. 2012 15:46
Pane

Pěkné.Rád si přečtu pokračování.;-)

1 0
možnosti
C

Camino.

6. 5. 2012 17:48
Re: Pane

Kazde nove poznani sveta neco prinasi, tohle vse uz asi nevnimame, je hezke cist zacatecnika:-), my uz to asi prehlizime, o to vice se nam zda pak rozdil tam doma....neochota a neusluznost, kazdy nekam specha a nadava.

1 0
možnosti
A

Alka1

6. 5. 2012 15:44
Vnější znaky různých kultur,

které si imigranti přinášejí do staré dobré Evropy je to nejmenší a nemusí pohoršovat... co pohoršuje, jsou na první pohled neviditelná pravidla různých kultur a náboženství, viz. muslimský návod, jak bít správně ženu, ženská obřízka u holčiček původem z Afriky,  povinnost podrobit se sexuálním choutkám mužských příbuzných, prázdninové sňatky nezletilých...

To jsou skutky, které vadí a Evropskou kulturu ohrožují v jejím morálním základu...;-€

4 0
možnosti