Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

11. 3. 2012 14:54
Horší než za Nečase to už asi nebude

v Česku bohužel budeme muset ještě počkat

1 0
možnosti
LV

baloun

11. 3. 2012 14:56
Re: Horší než za Nečase to už asi nebude

běžte na Slovensko a nemusíte na nic čekat. Takového pracanta a mudrlanta tam jistě uvítají s otevřenou náručí.

0 0
možnosti
LV

baloun

11. 3. 2012 14:37
Je to, jak říkáte

Co se změní, to bude v první řadě zdanění bank, které už bylo avizováno. Nové koště ukáže, jak dobře s těmi boháči zamete.

Souběžně se vyberou ta správná média, která to vidí správně "politicky". Ostatním bude naznačeno, že takhle ne, republiku si rozvracet nedáme. Ti nejneposlušnější přestanou být vpouštěni na vládní tiskovky a další akce.

Milionáři "se obrátí na tu správnou stranu", za to dostanou státní zakázky, samozřejmě v naprosto průhledných výběrových řízeních, do kterých nebudou vpuštěny firmy "živlů". Státní rozpočet zůstane hluboko v mínusu, ale to bude vinou dosavadní koalice, která samozřejmě celou dobu vládnutí lhala a proto předá hospodářství v mnohem horším stavu, než se čekalo. To bude důvod, proč bude třeba pokračovat v masivním zadlužování. Ostatně bude se zadlužovat celá Evropa, vždyť si na to podepsala Pakt rozpočtové kázně. Další vývoj bude v režii Merkozyho a Slovensko jako takové na něj nebude mít zásadní vliv.

2 0
možnosti
PK

pavel kula

11. 3. 2012 15:47
Re: Je to, jak říkáte

Takovéto drtivé vítězství má ještě tu nevýhodu, že bude málo koryt. O ta nejlepší se strhne boj a Fico bude mít co dělat, aby to ukočíroval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 536
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1119x
Nadáváme na dobu a režim, kdo se ale ponoří do studia dějin, zjistí, že to je pořád stejné, snad jen ten panovník se nemusel "obávat" voleb :)

Více na www.studiostruska.cz nebo Facebooku: "Zprávy z 3. ligy"

Seznam rubrik

Oblíbené články