Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Moc hezký :-) Sama jsem zažila něco podobného, když jsem si při vejšce přivydělávala za barem. Jednou jsem se od nějaké dámy dozvěděla, že já jsem jen pitomá servírka, ale ona, že je manažerka, bakalářka. Trpce jsem se usmála a šla si dát cigáro s naší kuchařkou, ukrajinkou...byla to doktorka informatiky. Osudy jsou zvláštní.

4 0
možnosti
LD

Spíš jsou lidé, jako ta vámi zmiňovaná dáma povrchní namyšlení pitomci, kteří neví co mluví a srážka s takovým exemplářem je děs běs.

0 0
možnosti
JP

J45o84s73e68f 52P22o81t45r

7. 12. 2012 21:20

Dělal jsem pokladního v Tescu. Aspoň pro muže práce fyzicky nepříliž náročná, zato psychicky náročná až ubíjející. Ten psychycký nápor se skládá ze tří etap.

První etapa je fronta zákazníků, kteří netrpělivě sledují minuty, které zbůdarma u pokladny ztrácí, když dojde k zádrhelu a oni musí čekat nadplán, vidíte změny barvy obličeje do fialové, těkající  oči, nervozní postoje.

Při markování vás upřeně sledují s výrazem, že vy jste ten, co je okrádá o těžce vydělané peníze. Když se náhodou spletete, to je tóčo, vy nejste unavený člověk, který udělal chybu, ale zloděj, který se  je pokusil okrást.

Třetí etapa je kontrola účtenky. Ta se zásadně dělá blízko poklady, se zavilým pohledem na položky.Když zákazník zjistí, všechno v pořádku, jeho obličej dostane normální barvu, přestane být nervozní a ze zákazníka se stane člověk.

Nyní funguju jako zákazník a k pokladním se snažím být vstřícný

3 0
možnosti
FH

F85e32l59i18x 15H24o58r45á88k

7. 12. 2012 13:15

Dobrý, ale podle titulku bych čekal nějakou tu zápletku. To jste tam nemohl něco přibájit, aby to mělo větší grády? :-)

0 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
MP

Díky, pěkné.

Připomnělo mi to historku, kterou jsem kdysi četl (lhostejno zda ze života či vymyšlenou, je půvabná tak jako tak) – mladík odmítl v tramvaji pustit starší ženu se slovy, že „on ty nohy bude potřebovat dýl než ona“. O pár dní později dělal přijímačky na školu a dotyčná seděla v komisi. ;-)

12 0
možnosti
LD

Náhoda je ten největší blbec. V tomto příspěvku se to potvrdilo.

0 0
možnosti
IH

I82r44e75n84a 54H98r85u86b42á

7. 12. 2012 12:38

Já se snažím být slušná vždy na každého. A nejen proto, že by se z něj mohl vyklubat doktor, člověk by slušný měl být. Osobně si myslím, že student za pokladnou, který si jen přivydělává ke studiu je rozeznatelný na první pohled od kmenových zaměstnanců, kteří se už v životě nikam neposunou. Nejen zjevem a mládím.

9 2
možnosti