Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle autora Putinovi a Nečasovi zbylo několik raket, prskavek z předloňského novoročního ohňostroje, tedy starých rachejtlí. Pravděpodobně je na oslavu setkání v Moskvě odpálili a teď na to oba vzpomínají. 

OMNIA MUNDA MUNDIS :-) ČISTÉMU VŠE ČISTÉ ;-D

Bohatá řeč je čeština.

0 0
možnosti
SB

Pane autore, gentlemanství vůči dvěma dámám, které s největší pravděpodobností neznáte, Vám asi nic neříká.

Když někdo vstoupí do politiky, ať už je to muž, nebo žena, tak jde dobrovolně do rizika, že mu lidé budou nadávat, včetně nadávek vulgárních. Ale paní Nečasová do politiky nešla, ba dokonce se ani na rozdíl od paní Havlové-Veškrnové nebo od paní Klausové nesnažila z vysokého fuknčního postavení svého manžela získat třeba nějakou mediální známost. I jako manželka premiéra se chovala nenápadně a naprostá většina Čechů by ji vůbec nepoznala při náhodném setkání někde na anonymní ulici. To, co jí potkalo, byl docela obyčejný rozvod, který potká desítky tisíc žen ročně. A ani v souvislosti s touto velice nepříjemnou záležitostí není veřejně známo, že by se zachovala nějak nepřístojně, hystericky apod. Přesto ji označujete za starou rachejtli. Uvědomujete si, jak ji tím můžete zranit v době, která pro ni není lehká? Uvědomujete si, jak můžete zranit třeba její rodiče, pokud ještě žijí? Nebo její děti?

Gentleman má vůči dámě používat určité gentlemanské formulace, pokud ona sama nezavdá důvod k opaku, což pokud vím paní Nečasová nezavdala.

Ať mě to stjí třeba sto duktátů, ale napíši to takhle: Jste nevychovaný hulvát. Gentleman se takhle o dámě nevyjadřuje.

A to píši pouze o paní Nečasové, jelikož o paní Putinové se dost dobře vyjadřovat nemohu, neznaje všechny podrobnosti. Ale jestli ani ona nezavdala důvod k takovému hulvátství z vaší strany, tak jste hulvát hned dvojnásobný. Používat vůči dámám, které neznáte a o nichž není veřejně znám žádný závažnější skandál, slova "stará rachejtle", to je nevychovanost.

0 2
možnosti
OF

že to jsou staré rachejtle říká Nečas, nikoli autor ....;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 536
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1119x
Nadáváme na dobu a režim, kdo se ale ponoří do studia dějin, zjistí, že to je pořád stejné, snad jen ten panovník se nemusel "obávat" voleb :)

Více na www.studiostruska.cz nebo Facebooku: "Zprávy z 3. ligy"

Seznam rubrik

Oblíbené články