Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

TondaN

22. 10. 2012 9:52
a co teprve,až

sáhnou do kasy,to se teprve budou divit.

2 0
možnosti
AT

pája_

22. 10. 2012 10:31
Re: á ... pán je

Ten pán v blogu to možná myslí dobře, přesto je lehké ho usvědčit z přehánění a matení. Základním znakem demokracie je totiž mimo jiné i svoboda vyjadřování. A Němcovo pohoršení nad tím, že si někdo dovolil srovnat dnešní KSČM s tou předpřevratovou je velmi úsměvné. Vydávat to za důkaz neexistence demokracie svědčí o omezenosti nebo záměrné demagogii. Čím by v tomto kontextu bylo osočování levicových politiků v čele s Filipem směrem k vládě a pravicovým stranám obecně a kýble hnoje z tiskovin typu Haló noviny? Němcovi asi uniklo, že v tomto "nedemokratickém" režimu nikdo nikoho za vyslovené názory nezavírá a nepopravuje a kupodivu i ta KSČM pořád legálně existuje.

2 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

22. 10. 2012 8:40
Aby vám ten optimismus vydržel i po příštích volbách.

Pokud ODS neudělá smířlivé gest tím, že nechá zavřít 3 největší zloděje z jejich řad (asi bude problém vybrat jen tři z tolika :-/ ), tak dám hlas taky komunistům a oni to snad udělají za ně. Už nevěřím ani ČSSD, že by s tím něco udělali. Když jde někdo do politiky s holou zadnicí a po pár letech má několik miliard, tak to není normální a musí se to vyšetřit.

3 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

22. 10. 2012 8:54
Re: Aby vám ten optimismus vydržel i po příštích volbách.

V právním státě politické strany nezavírají lidi do vězení, dokonce ani zloděje ne. Na to slouží policie a prokuratura.

-

Politické strany se musí zlodějů hlavně zbavit. A ne tří nejhorších, ale všech. A nejen zlodějů, ale i podezřelí musí být uklizeni, dokud se neočistí. Protože je to jako s míchánám vína a splašků - smícháním deci vína a litru splašků vzniknou splašky, smícháním deci splašků a litru vína vzniknou také splašky.

-

Velké strany se v tomto chovají absolutně zhovadile. ODS ponechává ve funkci Vondru a volebním lídrem udělá Drobila. ČSSD kandiduje Vlčka do senátu. Chápu, že v této zemi bylo dost lidí křivě obviněno a diskreditační kampaně jsou na denním pořádku. Tím spíš by strany měly vynaložit maximální úsilí na očištění svých exponentů. Musí najmout detektivy a pokud je někdo obviněn neprávem, musí to jasně prokázat. A pak můžou ukázat na ty, co taková obvinění šíří. Není ale možné vážná obvinění ignorovat. To je politická sebevražda.

5 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

22. 10. 2012 8:18
Další optimista

který si myslí, že komunisti nebudou vědět co si počít,  když získají moc. :-/

2 0
možnosti
AT

pája_

22. 10. 2012 8:28
Re: Další optimista

ale kdepak .... jen suché konstatování, že už dostali příležitost se zkompromitovat

2 0
možnosti
  • Počet článků 536
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1119x
Nadáváme na dobu a režim, kdo se ale ponoří do studia dějin, zjistí, že to je pořád stejné, snad jen ten panovník se nemusel "obávat" voleb :)

Více na www.studiostruska.cz nebo Facebooku: "Zprávy z 3. ligy"

Seznam rubrik

Oblíbené články