Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L12u81b90o81r 20J13o33š11t

17. 2. 2013 15:24

A to bych ještě dodal, že většina míst ani neexistuje. To jsou ty inzeráty typu "Franta Vomáčka hledá marketingového manažera", po celé ČR celkem 150 lidí, když se na to přihlásíte, dostanete tašku Jaru a máte chodit ode dveří ke dveřím, odměna... provize...

0 0
možnosti
Foto

1. Míst je objektivně málo pro zaměstnání všech uchazečů 2. na dobré státní a veřejné fleky bohatě stačí známí uvnitř a bez nich šance nula. 3. dobré a volné soukromé fleky mají zoufale málo uchazečů nebo nejsou volné. 4. špatné fleky v soukromé sféře mají nabídku i poptávku sice relativně velkou ale štvou obě strany neb nedostávají, co by rádi. (některé regiony ale bohužel ani to ne) 5.špatné státní mají převys poptávky neb je to o "práci v teple", tj. lepší než bod 4.

závěr? Jednoduché řešení neexistuje, každá strana má své problémy...nezbývá než a)makat na sobě b)využít známé c)mít trochu štěstí....jen jeden bod bohužel nemusí vždy stačit...

0 0
možnosti
Foto

L44u22b78o55r 15J47o32š65t

17. 2. 2013 13:15

No já bych chtěl vidět třeba Václava Havla, jak by po něm personalisté skočili :)

1 0
možnosti
MT

Tohle se v poslední době hodně změnilo. Sice se podle inzerátů firmy tváří, že chief office manager tohle a tamto, ale ve finále zkušený personalista odhalí, jestli jste expert bez titulu, nebo otitulovaný neschopný narcis. Takže lidé s načtenými fígly jsou spíše legrační, protože osoba, která se skutečně na inzerované místo hodí se bude chovat úplně jinak, než píšou články na idnes na téma "jak uspět u přijímacího pohovoru". Chovat se podle nich, budete vděčné téma pro smích po několik večerů. A firma, který vybírá lidi podle popisovaného schématu - tam raději ani nenastupovat.

0 0
možnosti
AT

Zaměstnavatelé už neví co by chtěli,to aby člověk měl 3 tituly,5 výučních listů,8 krzů a školení,20 let praxe a věk do 30.

1 0
možnosti
JP

zamestnavatele si zcela pochopitelne vybiraji takove uchazece, kteri nejlepe vyhovuji jejich podminkam ... dokud jsou schopni uchazece podle svych pozadavku najit, tak do te doby jejich pozadavky rozhodne nejsou neprimerene. pokud byste si vy mel vybirat mezi fabii a mercedesem, pravdepodobne byste si vybral ten mercedes ... i kdyz mozna vsechny jeho funkce ani nevyuzijete, proc by se zamestnavatele meli chovat jinak ?

1 0
možnosti
Foto

Bohužel školy dnes nenaučí ani jedno ani druhé ;-O

1 0
možnosti