Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oooo

28. 1. 2012 11:50
Takto opravdu ne.

Norové na to jdou opačně. Místo, aby stavěli "vězení" v léčebně, měli by zařídit léčení ve vězení. Prostě ho izolovat na samotce v dobře zabezpečeném vězení, s tím, že by měl - jako ostatní nemocní ve vězení - lékařskou péči ve vězení. Argumenty, že nemocný člověk nepatří do vězení jsou v tomto výjimečném případě dost slabé. Jednak se duševní choroby (za vydatné pomoci poučených právníků) dají úspěšně předstírat a za druhé oblast chorob lidského mozku je tak málo probádaná, že ani "experti" se neshodnou. V tomto výjimečném případě, kdy šlo o takové množství zcela nevinných obětí by se měla dát přednost bezpečnosti společnosti formou alespoň doživotního trestu bez možnosti změny - v žádné léčebně na světě se nedá zajistit bezpečnost před útěkem. Když jednou začneme dělat z teroristů nevinné nemocné opravdu to neskončí dobře - za chvíli se budou hlásit o lékařskou péči arabští teroristé vraždící školní děti v Izraeli .. ?!

0 0
možnosti
C

CarolusMagnus3

28. 1. 2012 14:28
" zcela nevinných obětí ..." ?????

Kdo se kamarádí s Hammasem není  "zcela nevinná oběť."   Na tom ostrůvku nešlo o školní výlet, ale o školení fašosocialistické mládežnické organizace na téma: "jak nejlépe podpořit palestinské soudruhy v jejich boji proti Israeli".

1 0
možnosti
JS

ikaika

28. 1. 2012 11:26
bez dikusí

nazval jste jej fašizujícím- dle čeho v jeho prohlášení není taková idea? zpochybnil diagnózu lékařů- patrně na základě vyšetření které jste mu provedl, a nakonec odsoudil k smrti - jsa nadnárodním soudcem kterému je povinována i norská justice- mmchd

1 0
možnosti
PH

petrph

28. 1. 2012 9:51
jaký výsměch

copak snad máte vliv na použití svých daní, za které platí Nečas stotisícové prémie své spolupracovnici, půjčuje se 30 miliard EU nebo vyplácí 60 miliard církvím?Nemáte, plaťte daně a radši se nestarejte kam jdou:-)

0 0
možnosti
V

villík

28. 1. 2012 8:50
Hmmm. Pravda, pravda ! ?

Ale v poslední větě píšete "národní vlády".  Takové už v současné době neznám. Ani norskou....:-/

1 0
možnosti
DS

VyMeTaky

28. 1. 2012 2:43
Dovolím si vás ocitovat,

"Umíte si představit, že byste přišli o dítě fašizoidní kreaturou Breivikova typu?"

Především, já si nedovedu představit, že bych poslal CIZÍ, natož vlastní dítě účastnit se dýchánku, kde se otevřeně, za účasti státních hodnostářů, vyjadřuje podpora teroristům. A za obzvláště odporné považuju, dělat těmto papalášům klaku.

http://www.maggiesnotebook.com/2011/07/norway-utoya-youth-camp-israel-boycott-palestinian-statehood-break-the-blockade-games-a-different-kind-of-hate-brewing-in-norway/

Obrázky mluví samy za sebe. Nosrský zamini je vskutku fotogenický.

3 0
možnosti
C

CarolusMagnus3

28. 1. 2012 8:39
Re: Dovolím si vás ocitovat,

Díky za poučný link.  Hitlerjugend zřejmě nezanikla, jen převlékla kabát.  Místo nationalsocialismus (nacismus) vládne internationalsocialismus (internacismus).

0 0
možnosti
F

freeride

28. 1. 2012 1:47
tohle je problem Skandinavie

0 0
možnosti
F

freeride

28. 1. 2012 1:51
Re: tohle je problem Skandinavie

sakra zase sem to odklikl..

Davam karmu, taky mi prijde ze to jak se nekteri snazi tyto ciny tady ve Skandinavii "omluvit" je sileny nebo v tom hledaji neco co tam neni..

Zase je potreba rict, ze i tady je spousta lidi, kteri nemaji pristehovalce radi a hazi na ne spinu..ale urcite ne v takove mire jako v ČR. Ovsem do extremnich kruhu nevidim, snad ani nechci..

1 0
možnosti
C

CarolusMagnus3

28. 1. 2012 0:49
"Umíte si představit,

že byste přišli o dítě fašizoidní kreaturou Breivikova typu?" 

Ne to neumím.  Moje děti by se nikdy nezúčastnili fašisticko-socialistického školení, jak nejlépe podporovat teroristy a zlikvidovat Israel.

Umím si ale představit, že bych přišel o dítě výbuchem v pražském metru, podobně jako se stalo v Londýně nebo Madridu.  Pak bych ale nejspíš ....... ne nenapíši to. Nepřítel naslouchá.  Nepřítel a jeho pátá kolona.

3 0
možnosti
C

CarolusMagnus3

28. 1. 2012 0:43
Pokud se nezamyslíme nad jeho důvody,

a odbydeme jeho čin jako dílo šílence, pak tím zaděláme na další "šílené činy".  Šílenství je socialistická multikulturní politika.

2 0
možnosti
C

CD-R

28. 1. 2012 0:22
Otázka času..

Dávám tomu max. 30 let a místo kliniky po něm budou pojmenovávat školy a stavět mu pomníky. EU

4 0
možnosti
S

sitarista

28. 1. 2012 8:54
Re: Otázka času..

..i to je možný, a nebo (v nejextrémnějším případě) to zajde tak daleko, že bude vládnout celýmu Norsku....ale to se snad nestane

0 0
možnosti
MR

iluminat

27. 1. 2012 23:46
jenze nase civilizace postupuje podle danych zakonu

jinak to prestava byt ta nase civilizace. A ze misto  vezeni pujde na psychiatrii, to je jedine mozne reseni aby tam zustal nadosmrti, norske zakony nemaji dozivoti, a nejvyssi trest je asi 22 let. Takze timto obejdou tento zakon, vse v mezich zakona.

Ze ovsem budou extraburty stavet jen pro nej, to uz cisi zlodejnou, kocourkov neni jen v Cesku, dokonce jako kocourkov je jeste slaby, jinde je to i horsi

2 0
možnosti