Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

booob

18. 9. 2012 10:45
To se mýlíte, pane.

Viníkem je stát, který kašlal na kontrolu trhu, padělky jsou na něm už dávno a nic se nedělo, potrestanými jsou seriózní výrobci alkoholu.

0 0
možnosti
O

oooo

18. 9. 2012 10:51
Re: To se mýlíte, pane.

Vy se mýlíte - nedostatek kontroly nezabíjí - zabíjí ti, kdo překračují zákony. Žádná kontrola na světě nedokáže zachytit vše, leda byste byl ochoten platit z daní asi 1000x větší a dražší kontrolní aparát. Hlavní viník je zdejší (a polská) podnikatelská kultura, která jde za ziskem přes mrtvoly a potom pokrytecká morálka takových, jako vy, která nad "šikovnými" podvodníčky a podvodníky přivírá oko (když je to tak laciné - nekupto), a když dojde k průšvihu, tak viní stát.

1 0
možnosti
O

oooo

18. 9. 2012 10:39
Smějete se hezky, ale na vlastním hrobě

Vtip je rádoby vtipný, ale zcela mylný. Prohibice není trestem, ale nutnou ochranou zdraví lidu, dokud se nenajdou všechny možné zdroje jedovatého produktu. Zločinec není ten, kdo se snaží zabránit ještě strašnějším důsledkům něčí zločinné chamtivosti - zločinci jsou ti, kdo překračují zákony a ohrožují zdraví nás všech.

0 0
možnosti
D

Dobrejvíkend

18. 9. 2012 10:45
Re: Smějete se hezky, ale na vlastním hrobě

jistě máte pravdu,ale velkou část viny mají kontrolní orgány včetně vlády.Šípková Růženka se probudila a nestačí se divit co se to děje.

0 0
možnosti