Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Toto byl jen slovní úlet tenisty. Chtěl si ulevit. Židy nikdo nebude po nešťastné, holokaustu posílat násilím po plynu. Navíc v rámci cyklonu B umírali nejen Židé, ale i jiné národnosti. Podrasou byli pro arájce i Slované i těm byl po čase určen cyklon B. V EU Araby nikdo příliš nevítá kromě toho je mezi migranty jen zlomek Arabů. Přichází černoši, Peršané, Afgánci a další národnosti a rasy. Tito lidé nemají s Araby vůbec nic společného. Arabové jsou pouze obyvatelé Arabského poloostrova. Dokonce i arabsky mluvící Egypťané považují název Arab za hanlivý. A označují se za Severoafričany. Pokuta pro tenistu mohla být vyšší, ale poté by se spravedlivě měl pokutovat i Konvička za výrok o namletí některých muslimů do masokostní moučky. Kolik euro dostal pokuty Konvička? Ani kačku. Protože se u nás uplatnuje metoda absolutní svobody slova. V rámci této logiky neměl dostat pokutu ani tenista. Dostal teda jen symbolických 150 eur. Také mohl dostat 5 let natvrdo v base, pak by už nikdy nepromluvil, protože by byl zavřený.

1 5
možnosti
ZB

Araby vítáme?Nechtěl je snad namlít do masokostní moučky zde tolik obdivovaný Konvička?Někoho přijímat bez nenávisti a předsudku ještě není vítání,jen slušnost.Pokud jde o belgického tenistu,je to stejně nenávistné hovádko jako Konvička a spol.....

3 8
možnosti
Foto

Co máte pořád s tou masokostní moučkou? Přečtěte si raději Korán (bez předsudků), ať víte, jak vypadáme z jejich pohledu. Jsme nevěřící (kafírové), z milosti Alláhovy zaslepení tak, že jim dáváme peníze (ty ale nejsou naše, ty jsou Alláhovy, jemu patří vděčnost). A pro nás je předurčeno být otroky nebo alespoň platit džizju a žít jako dhimmí - pro ty z nás, kteří budou mít štěstí, že nebudou zabiti při džihádu. To je sdělení Koránu, který platí doslovně a neměnně, pokus o interpretaci se (jako kde co dalšího) trestá smrtí.

8 0
možnosti