Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

On je tak trochu Minář opity úspěchem. Při jeho posledním vystoupení před davem už bylo vidět vůdcovství, úplně jiná gesta i mimika obličeje než když začínal. A tenkrát jsem si říkala že náměstí mu stačit nebude. Tak proč ne...at se předvede i v té politické džungli u nás..;-)

4 1
možnosti
PK

Po celou dobu existence MCHpD jsem předpokládal jejich vstup do politiky a doufám, že se tak stane po prohlášení pana M.

0 0
možnosti
MB

Myslím si, že jsme "Přepolitizovaní". Můj sen se nenaplňuje, aby o premiérovi a prezidentovi bylo co nejméně slyšet. Pak model - Žijme v zemi, kde se občas mění zákony - vše je stabilní. Pouze číst, že někdo se někde vynořil - státník navštívil jiného, obdaroval chudobinec, děti ap ...

Pociťuji potřebu strany slučovat - zejména na pravém středu. Neděje se, naopak. Mikuláš sehrál dobrou roli - V povzbuzování "Občanské společnosti" ! Jakýsi "Amater motor" dění. To považuji za veliký přínos ! Odmítám kritiku - Paušal 4 ročního konání zvolených, kdo se vyhraňuje je mařič, (často na blozích) ... !

Založit stranu je problém, (viz Klaus jun) ! Vedle personálních nároků to vyžaduje kapitál. Jakkoliv Minář nic neporušuje - logicky padne otázka ! - A kdo jej financuje ? Pak svému mecenáši asi má odvést to očekávané = Zhodnotit vklad. (viz Hnut ANO = Imunita a Ochrana investic). A tady právě vidím tu nevýhodu ! Poruší princip - "Neposkvněného početí" ! Předpoklad že uspěje je minimální = To vše je voda na mlýnek pana Bureše. Všechno, co dělal před tím, se naprosto obrátí ! ... :-)

0 0
možnosti
ZZ

Kdo jej financuje ?

Kromě tuzemských tupých hlav je to i Sudetendeutsches Büro Prag.

I Fiala z ODS s ním má zkušenost.

:-P:-P:-P

0 2
možnosti
Foto

Co je obdivuhodného na tom, že někdo marní čas a plete hlavy jiným lidem? Vy sám byste šel demonstrovat proti Babišovi anebo byste to doporučil svým dětem a byl na ně hrdý, že tam šli? To snad ne.

2 3
možnosti
JK

Já tam byl i s dětmi, ten kdo odmítá, nebo přímo zakazuje svobodné vyjádření názoru, podporuje diktaturu. Jestli někdo plete lidem hlavy, tak je to Babiš, zmatená a protichůdná rozhodnutí i vyložené lži jsou důkazem. Dalším důkazem jsou nesplněné volební sliby, naslibované stavby za stovky miliard, včetně dálnic a rychlostní železnice, jsou zapomenuty, přečtěte si jeho "Národní investiční plán" https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/Narodni-investicni-plan-CR-2020_2050.pdf, to se zasmějete, zimní stadión v každé vesnici. Dali jsme StBákovi funkci a divíme se, že se chová jako StBák, tak mu tu funkci zase musíme vzít, sebereflexe u sebestředného asociála neexistuje.

5 0
možnosti
Foto

Potěšení na mé straně, díky.

0 0
možnosti
Foto

I72v17a18n 54M20a15r92e78k

28. 9. 2020 20:44

Panu Vojtěchovi R^R^R^[>-]

0 0
možnosti
Foto

Každý to vidí na jiný počet palců ...

2 0
možnosti
JP

J74a69n 34P23a59v41l93í58k

28. 9. 2020 20:44

Vynechal jste jednu podstatnou věc: M.Minář vyzýval demokratické strany z pozice předsedy Milionu chvilek k vytvoření společné kandidátky. Teď do toho hodil vidle. To rozhodně není slušné, přičemž slušností se mládežníci z toho spolku hodně oháněli.

1 0
možnosti
Foto

Výzvy jsou jedna věc, odezva a realita jiná.

2 0
možnosti