Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J53a92n 11H42l36e33d96í72k

16. 6. 2016 16:55

máte pravdu, socdemo politici jsou charakterní soudruzi, kteří myslí pouze a jenom na štěstí pracovitého proletariátu, nikdo z nich nekrade a nelže, proto Gross odešel, každý druhý socdemo hejtman má opletačky se soudy, ikdyž jsou secdemáky řádně poučené a vyškolené, včetně ústavního, který dá Altmera možná i zavřít. Ministr vnitra za KSČ Nosek socdemákům z pekla bouřlivě tleská, kámoši ho napodobili.

0 0
možnosti
ZB

Politika by měla být hlavně o činech,ne o slovech. Autor článku se tedy plete, ostatně nejen v tomto bodě. Článek je takovým nedobrým koktejlem.

0 3
možnosti

Moc, moc, moc slov.

1 0
možnosti

Aneb "moudrý muž váží slova".

1 0
možnosti
Foto

Mě pouze zajímá, kdy už konečně tento národ pochopí, co je Andrej Babiš zač. Jeho vystoupení ve Sněmovně při obhajobě Čapího hnízda by mělo vejít do učebnic politologie, jak se znemožnit veřejným projevem. Je tragédií naší společnosti, že tento člověk má za pár koblih neustále vysoký potenciál při volbách. Jeho současná pozice svědčí zejména o stavu naší společnosti, méně o něm.

18 0
možnosti

Jo, to mě bylo trapně, až špatně od žaludku.

1 0
možnosti
JP

Důvod "utajení" reorganizace se mi jeví následující; pokud by policejní prezident věc konzultoval se státními zástupci a ostatními dlouho předem, asi by se vystavil tlaku, který by mohl záměr nějakým způsobem znemožnit již v zárodku. Nevím, zda vědomě, ale aktéři zde použili oblíbenou metodu Edvarda Beneše, tzv. fait accompli neboli postavit před hotovou věc. Vzhledem k povyku, který po zveřejnění spustili Babiš a spol, to zřejmě byla správná taktika.

4 0
možnosti
Foto

Co je státním zástupcům do reoraganizace v Policii ČR ? To výhradně v kompetenci policejního prezidenta. Státní zástupce může pouze a jenom zasahovat do trestního řízení a to je vše.Na Policii ČR proběhlo mnoho reorganizací jako je sloučeníoddělení vyšetřování s kriminální policií, sloučení finančního oddělení abyl klid. Vše proběhlo v tichosti. Najednou kolem sloužení UOOZ je takovýhumbuk, který zejména rozpoutal Babiš, že jeden začíná věřit tomu, že zde bylospojení Šlachta – Babiš. Už jenom proto, že Šlachta s rozporu se zákonemzasáhl proti skupině policistů vyšetřující kauzu Čapí hnízdo a tu skupinurozprášil. K tomu zásahu měla, pouze a jenom ze zákona Generální inspekcepolicejních sborů. Kde je nestrannost ministraspravedlnosti, který by měl situaci uklidnit? No vlastně on byl delegována za hnutí ANO. Takže čí chleba jíš, tohopíseň zpívej.

3 0
možnosti
Foto

Proč takto nevystoupil generál Tuhý už předtím, když změny představoval poprvé (8/6, nu proto, že se musel seznámit s rozpracovanou reorganizací za policejního prezidenta Martinů, která nebyla realizována, ale připravena. Pokud někdo vyvodí policista svoji osobní zodpovědnost za pochybení policistů jako celku, je podle vás osobou nedůvěryhodnou a nemá právo se vyjadřovat ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 4821
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal