Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Establishment USA udělá vše pro to, aby DT znemožnil opět kandidovat.

0 0
možnosti
JR

J90a53n 58R22á95ž

2. 9. 2022 10:03

Kterýkoliv republikán bude ve funkci prezidenta pro USA lepší než každý kandidát, kterého nabídnou Demokraté. A to doufám v příčetnost Demokratů, že nenabidnou Viděna, což by byl jasný propadák.

2 0
možnosti
JR

J36a12n 88R31á32ž

2. 9. 2022 10:05

Sakra, zase zasáhl v mobilu pravopisný automat, samozřejmě tam mělo být jméno Biden.;-D

1 0
možnosti
KO

Trumpovi může překazit jeho vítězství ve volbách v 2024 ještě větší podvod demokratů než v 2020.

3 1
možnosti
PN

Trump je zajimava postava, je to predevsim obchodnik a ne politik, a jako obchodnik vi, ze dane slovo je potreba dodrzet. Pro politika je to jenom hra. Obchodnik vi, ze dane slovo porusi jednou, dvakrat a po treti uz ho nikdo nebude ani poslouchat. A tudiz je to jeden z mala prezidentu (ne-li jediny), ktery na predvolepni sliby nezapomnel. Dobre nebo spatne, to s tim nema co delat. Proste co pred volbanmi slibil, to se po volbach snazil delat, coz je velmi neobvykle. A jako jediny prezident za hodne dlouhou dobu zadnou cizi zemi nenapadl, coz je u USA prezidentu zcela nevidane.

K Trumpovi je mozne mit radu vyhrad, "demokraticka" media mu celou dobu mazala schody, Pelosi mela "drzost" chtit zkoumat psychiatrem jeho dusevni zdravi, ale Alzheimer Bidena (nebo co Biden ma) ji zjevne neprekazi.

Po Bidenovi dalsi volby demokrate v podstate nemohou vyhrat, takze nastoupi republikani a uvidi se, jestli budou primarky, nebo Trump pujde jako jediny kandidat do prezidenstkych voleb.

6 0
možnosti
JL

Moje reakce na Trumpa je neutralni. Jiz pro ten tlak demokratu na jeho osobu. V mem vedomi, prohral volby. Co se tyka rozbor pana Smekala, nemohu posoudit. Jen vim jeho usili byt neutrlni ke kazde cirkvy, ktera je na pude USA. Jen snad radikalni moslimove nejsou jeho favoritem.

Od momentu jeho kandidatury v roce 2016, je pod atakem medii a politicke sebranky demokraticke strany. Jeho volnost jit do volebniho boje bez jakekoliv financni pomoci velkych podniku, mu davalo moznost, kterou mnoho prezidentu nemelo. V tom ta druha strana videla nebezpeci a zacala pripravovat narceni, ze je privrzenec Putina a Ruska. Hilary a jeji stab to s FBI a CIA pripravily dukladne. Media pomahala kde bylo mozno. Cele ctyri roky jeho prezidenstvi nebyl dne, kdy nekdo nasel neco, co Trump udelal spatne.

Jeste dnes jsou demokrate zdeseni moznosti, ze Trump bude kandidovat 2024. Totiz Biden je tak dnes zaslepeny, ze se domaha byt kandidatem na jeho druhy term. To by musely byt "primarky" i s jinym kandidatem a to je dost nepravdepodobne. Opakovani voleb mezi Trumpem a Bidnem by byl unikat.

Snad je dobre se zminit o konci trumpova prezidenstvi. Jeho politika, jak pan Neuzil pripomel, byla bez valecneho stavu. Jeho ctyri zasahy do specialne urcenych mist melo za nasledek, ticho na svetovem nebi. Pripocitame-li jeste druhou cast jeho uspechu, je cena energie, kterou svymi moznostmi dokazal uskutecnit. Amerika se po 60ti letech stala sobestacnou zemi v vyrobe energie. Spolu s pritelem Kanadou, dokazali udrzet cenu "barelu" okolo 40 dolaru. To svetu zacalo pomahat ve vsech oblastech hospodarstvi. Ale take, nedovolilo RF a Putinovy si zahravat s Ukrajinou, protoze nemel dostate financi. Take vedel, ze Trump by byl diferentni oponen. Jeho postaveni vuci zemim neplatici svuj podil do NATA, podano slovy mluvic se v New Yorku a ne na diplomatickych sdruzeni. Jeste dnes se ukazuje, ze jeho slova byla spravna.

2 0
možnosti
PK

Amerika je rozdělena a mj. stávající recese nahrává DT, kdo slyšel jeho projev ve Wisconsinu tuší, že je opět ve formě a připraven.

I když nedá se odhadnout, zda v poslední chvíli necouvne a nepodpoří DeSantise. Pro mého přítele Jerryho, který tam dlouho žije a občas sem zavítá :,,Vím, že to vidíš lépe a jinak, ale radši než Kemalu,tak DT".;-D

2 0
možnosti
Foto

Skvělé postřehy, díky za ně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 835x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal