Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Kdo je terorista a kdo hrdina? To záleží kdo vyhraje válku. Pro německý Wehrmacht byli všichni patryzáni teroristé (myslím tím ruské, České, francouzské odbojové hnutí).

1 3
možnosti
JB

J57a96n 47B71í37l34ý

21. 7. 2019 12:41

kdo záměrně zabije malé děti nemůže být hrdina

1 0
možnosti
RK

Izrael dělá to samé, jednak z pozice silnějšího a navíc na státní úrovni, nemají si na co stěžovat.

0 11
možnosti
JH

Jste trochu mimo... neviděl jsem že by izraelský terorista vyhodil do vzduchu autobus plný palestinských dětí. Nicméně karikatury, kdy izraleší vojací klečí ze zbraní před dětmi a palestinští za dětmi (používají je jako štíty) je víceméně pravdivá.

Když se tak nad tím zamyslím, tak nevím jestli jsou palestinci tak hloupí nebo to někdo dělá schválně. Kdyby použili všechny miliardy dolarů co dostali na "dotacích", tak mohli vybudovat funkční "stát" a mohli by proti Izraeli bojovat ekonomicky, což je mnohem zákeřnější... :)

9 1
možnosti
Foto

Nie je ťažké uhádnuť prečo teroristov ospevujú ako hrdinov. Stačí otvoriť Korán.

7 0
možnosti
PN

Nebo se podivat, za co se dostava "Medal of Honor" a dalsi v USA. Kapitan krizniku Vincennes dostal medaily za skvelu sluzbu po sestreleni Iranskeho Airbusu. A klidne sem davejte minusy, jen to ukaze vasi uroven, ze nejste schopni ani otevrit Wikipedii a precist si to tam. Hezky den :-)

2 4
možnosti
JZ

Jak jinak, než zasloužená karma Lubomíre.:-)R^

11 0
možnosti
Foto

Jenom není jasné, co s těmi Palestinci chcete dělat, nechcete-li s nimi uzavřít mír a dát jim nezávislost.

0 1
možnosti
Foto

A když se s nimi uzavře mír, budete ručit hlavou, že teroristické útoky přestanou? ;-D

7 0
možnosti
SM

Je to tá krásavica, ktorú oslavovali aj v Európskom parlamente?

0 0
možnosti
Foto

Nikoli, to byla Leila Khaledová, dosud žijící. (Zapojená do únosů letadel.)

5 0
možnosti
ZS

Dokážu nějakým způsobem pochopit (nikoli vždy schválit), pokud terorista zaútočí na vládní úřady, policisty, armádu atd. To, že někdo zaútočí na bezbranné civilisty, kteří mu nijak neubližují, už pochopit nedokážu. Vše je pak ještě umocněno, pokud jde o ženy a děti. Skutečnost, že jiní takový čin a jeho pachatele oslavují a ještě to zdůvodňují humanitou, je pak už naprosto absurdní.

21 0
možnosti
PN

Bohuzel je to bezna praxe na vsech stranach, v jednom pripade je to terorismus, ve druhem "collateral damage". Jak hezke slovo, za kterym je schovano zabijeni ci vrazdeni civilistu. Pokud je terorismus od slova terorizovat, pak tam patri i "collateral damage".

1 2
možnosti