Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Trikolóra, to jsou takoví zbabělí Chamberlainové a Mnichované. Rv

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Ano,takto argumentoval Chamberlaine a Daladier v době Mnichovské konference v září 1938.

6 0
možnosti
Foto

Hrozi velky konflikt,ktery by stal miliony zivotu. Hrozi jaderna valka,pokud se nedomluvi. Mnoho lidi se chova,jako by slo o hospodskou rvacku a jsou hrozne hrdi. Ale ani nejvetsi hrdy rvac nepujde mlatit nekoho,kdo ma kolem pasu rozbusku. Pokud se spravedlive rozhorceni chlapci smrti neboji,jeste je to neopravnuje ji vystavovat jine. Proto byste mel kopat za diplomaticka jednani.

3 7
možnosti
AP

No, to se zkoušelo těsně před invazí. Neuspělo to, začala válka. A sice se "jedná" ale je více než zřejmé, že rusko se domluvit nechce a jeho jediným cílem je obsadit UA. Rizikem smrti ostatní vystavují ti, kdo odmítají obranu UA a pomoc UA...

5 0
možnosti
PN

No já bych se místo tepání trikolory zaměřil na senilního Bidena. Ten by měl s Putinem jednat. Jednání RU - UA nikdy mír nepřinesou.

4 2
možnosti
Foto

Tak se na něho zaměřte a popostrčte ho, ať jedná.

1 0
možnosti
Foto

Vyjádření Trikolóry a předsedkyně KSČM jsou shodná. Že by náhoda ?

14 2
možnosti
JD

J87a72n 81D40o18u62š16e27k

2. 3. 2022 8:15

Já se taky občas třeba s panem Zieglerem shodnu ale v drtivě většině ne. Držíme se proto za ruce?

Ano, nejspíše je to náhoda, jen se snažíte vykřesat cosi co se vám hodí do krámu.

2 1
možnosti
JL

appeasement, často diskutované slovo, které odkazuje na Mnichov 38. Ale máme tady jeden nezanedbatelný rozdíl. Thdy nikdo neměl atomové zbraně. Bojovníci hubou by nyní rádi zaútočili na Rusko, ale je to jaderná mocnost a Češi například mají asi 15.000 vojáků, pokud vím. Zlobíme se na Francouze za rok 1938, ale oni říkají, že už v roce 1936 věděli, že nemohou Německo porazit ani s pomocí Britů. "Jediné, co jsme mohli dělat, bylo to, co jsme udělali u Polska - vyhlásit Německu válku a dívat se, jak vás porazí," říkají dnes. Jak známo Francouzi to pak v roce 1940 rychle pros...li, i když měli na svém území 300 000 britských profesionálních vojáků.

4 2
možnosti
Foto

Jestli to Franouzi říkají, tak to pěkně kecají. Kdyby do toho v roce 38 šli s námi a odhodlali se zvednout zadek z Maginotovy linie, tak bychom dohromady na Němacko měli. Ale místo toho dali Němcům plnou výzbroj pro čtyřicet divizí a průmyslovou základnu našeho státu.

2 0
možnosti
MS

Trikolóra udělala rozhodný krok. Na smetiště dějin, jak říkali soudruzi. :-P

11 1
možnosti
VV

Jen bych doplnil o: i s jejich leadry,

1 0
možnosti
KT

U jednacího stolu je třeba vydržet dokud Ukrajina nelehne popelem a už nebude co k řešení.

Je to od Trikolóry takové šalamounské řešení, podle známého českého úsloví o vlkovi a koze.

Vám karma.

15 0
možnosti
Foto

Při vší úctě k Vám na základě článků k Vašemu obvyklému tématu mne nyní velmi znepokojuje, pokud kdokoliv volá to válce ve smyslu hesla: "Raději mrtvý, než jednat s agresorem/vrahem" Vzhledem k tomu, že ani já nechci mít podíl na zničení Ukrajiny a už vůbec ne planety, dávám ke zvážení skutečnost, že miliony včetně Ukrajinských civilistů, si přejí přežít. Proto nesouhlasím s Vaším odmítnutím diplomatických jednání.

4 7
možnosti
Foto

Mít hlaveň u spánku - tomu říkáte diplomatické jednání?

10 0
možnosti
  • Počet článků 4848
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal