Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je hruza, nekdo si dovoli vyjadrit jiny nazor nez je ten vas ... .

3 4
možnosti

... pokud demonstranti (svym nazorem, nebo zpusobem demonstrace) neporusi zakon, tak je to snad jedno, ne? Udelat ze vsech, co nesouhlasi s konvojem, komunisty, je snad take trosicku zkreslovani ... mne osobne je konvoj ukradeny (jsme v NATO, takze nic zvlastniho), ale ctim pravo druhych svobodne vyjadrit nazor i demonstraci, pokud jak nazor, tak i zpusob demonstrace splnuji zakonne podminky. Cili nic nasilneho neberu, ani rajcata.

3 0
možnosti
JK

"napětí v Evropě nezvyšuje průjezd americké armády spojeneckými zeměmi ze cvičení na své základny, ale neoimperiální politika putinovského Ruska"

Je to marné, je to marné, je to marné!

1 1
možnosti
DU

Když jste byl zhnusen protesty v západní Evropě proti rozmisťování amerických raket, tak jste taky psal, že je to typická německá malost?? Nebo si jen rád serete do vlastního hnízda??

2 0
možnosti
DU

"Nějaké to dílčí pozitivum ale protikonvojová hysterie přinesla. Opět se ukázala typická česká malost."  - Tak tyhle pindy úplně zbožňuju. Ke zbytku článku se nevyjadřuju, protože ani mně konvoj US Army nevadí. Ale podle pár magorů posoudit celý národ, ještě navíc s tím, že je to "typičká česká malost", mě dokáže zvednout metr nad zem. Říct mi tohle někdo do očí, tak mu snad už vrazím facku...

1 2
možnosti
Foto

Zbytečný humbuk vyvolaný médii. Ten průjezd US kolony stačilo ohlásit jednou a ne každý den ho zařazovat do hlavních zpráv.

Za článek karma R^

4 0
možnosti
LG

Karma, samozřejmě.

Někdy mi přijde, že určitá část lidí vnímá demokracii jako hračku a mají pocit, že kdyby si občas někde něčím proti něčemu "nemávli", hračka by jim ležela v poličce nevyužitá a to by byla škoda. A tak hledají, kde by se dalo co řešit, aby mohli projevit nějaký postoj a nebyla nuda. Co na tom, že obvykle jde o pí.oviny (a to i doslova). Hlavní je tu podle mě ten pocit "správňáctví" z náležitého využívání demokracie...

1 0
možnosti
BH

Zde v Chile jsou Cesi povazovani za zlodeje (kradl zde cesky prezident) a nejvetsi zbabelce. Mame vystizne vysvetleni ohledne konvoju, ktere projizdely ceskou kotlinou behem poslednich desitek let. Kdyz to byly konvoje, ktere jely okupovat vase uzemi, tak jste posrane zalezli domu na gauc. Kdyz to byly konvoje, ktere odjizdely, tak jste najednou vy smradlavi zbabelci vylezli ze svych brlohu a hrdinne proti nim trapne protestovali. A tak to je i dnes. Cesi, svet vas vnima velice spatne.

5 4
možnosti
VB

To mají Chilani o nás špatné povědomí :-) Ať přijedou na návštěvu, my jim vysvětlíme jak to u nás chodí. Doufám, že alespoň vy nám v Chile děláte dobré jméno. A že nás celý svět vnímá špatně? Dovolte, abych se polechtal a zasmál se.. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Pozdrav tady,

karma pod článkem.

:o)

1 0
možnosti
Foto

O82t90a63k36a16r 13S66e73k23l

20. 3. 2015 19:32

Karma. Takové osvěžení po těch pitomých argumentech politiků typu Hašek či Filip o rozbitých silnicích , kolonách ........:-)

8 0
možnosti
Foto

J46a40n 37P13e52c18h91a

20. 3. 2015 18:07

Velmi trefný článek!R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 4821
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal