Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Smutné, a právě včera a dnes nám média zadělávají na dalšího šílence. Můžu momentálně sledovat jen ČT24, ale má to klasický mustr. Včera několikahodinové vzláštní vysílání, kdy sice nikdo ještě nic neví, ale už tam krouží supi a loví alespoň někoho, kdo viděl přijet policajty. Večer klasicky dotazy na psychology. Momentálně začaly zprávy a první co hlásí, jak jsme slavný po celém světě, kde všude o tom psali, jak to všechny zajímá. Tak se nikdo nedivte, až za pár měsíců zase nějaký zoufalec bude chtít "vyhrát Davis Cup". ;-€

0 0
možnosti
Foto

Ona je Lubomíre jakási hranice, anglicky asi threshold, kdy taková událost vzbudí zájem světa.

Dva tři mrtví, manžel, manželka, milenec to nechá média klidnými. Čtyři mrtví v Brně Ivanovicích také žádný velký rozruch nezpůsobili.

Možná je právě číslo 8+1 tím kouzelným klíčem, který otvírá dvířka k prchavé světové proslulosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4835
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal