Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trump dal jasně najevo, že když se někde objeví chemické zbraně, tak zasáhne. Je jedno koho, proč a za co, ale zasáhne. Takže až k nám někdo propašuje sarin a použije jej, začnou na nás padat Tomahawky. Je jedno, že jsme spojenci. Zasáhne.

Když Rusové vyzbrojili Ukrajinské separatisty, byli ti zlí. Když Američané vyzbrojili Syrské separatisty, byli ti dobří. Nezdá se Vám to divné?

Kecy o demokracii jsou jenom kecy. Každá společnost se k demokracii musí propracovat sama. Nejde to zvenčí a zbraněmi. Rusové ještě dlouho mít demokracii nebudou, my už ji zase nemáme. Jak je to v USA to nevím, ale moc demokraticky to tam v poslední době taky nevypadá. Ale ať už je USA uvnitř nejdemokratičtější, navenek se ke světu chová jako totalitní bestie.

3 0
možnosti
MK

M91i79l10a23n 50K62e30s87l

10. 4. 2017 11:26

Jasná zpráva.Trump zasáhl oprávněně.Důkazy,že Asad použil chemické zbraně jsou.Jsou však tajné,jak prohlásila zástupkyně USA v R.B.Až příjde čas tak je zveřejní.(nebo se čeká ještě na větší průšvih než tento,aby se zapomnělo)Nakonec,věřme těm Amerikánům stejně jako Rusákům.

0 0
možnosti
Foto

Vám se zdá, že je svět po americké akci více normální? Tak to máme asi odlišný názor na normálnost.

8 2
možnosti
JF

J38a42r55d95a 75F69i28š39e19r

10. 4. 2017 10:53

...to zcela určitě...

0 1
možnosti
Foto

Nejde o zásah šerifa ve městě. Ten byl zvolen občany daného města jako jejich reprezentativní zástupce. Dostal hvězdu a mohl konat. Kdo dal hvězdu USA?

Podle Wikipedie Vždycky je představitelem okresu (angl. county) a zajišťuje provoz okresního soudu – má na starosti vazební věznici (angl. jail), bezpečnost v budově soudu, převoz vězňů a doručování obsílek. Zatímco ve větších městech tím jeho povinnosti a pravomoci končí, ve venkovských oblastech může být zároveň nejvyšším šéfem policejních orgánů – jako takový je také obvykle přímo volený občany.

Jinak řečeno, velmi zavádějící přirovnání.

2 0
možnosti
Foto

To, co je pro vás zavádějící, je pro značnou část jiných naprosto srozumitelné.

2 2
možnosti
DB

Podle platného mezinárodního práva USA nemají v Sýrii vojensky co pohledávat...USA jako obvykle nedodržují zásady mezinárodního práva a jednají jak je jim libo, protože není, kdo by je umravnil...nikdo nemá tak silnou armádu...z čehož jasně vyplývá že jsou to právě USA, kdo rozumí jen brutální vojenské síle...a oni ji mají a využívají...

Není možné, prvně někoho zastřelit pro podezření z vraždy a pak teprve hledat důkazy a to právě USA udělaly......někoho potrestaly náletem aniž by měly důkazy....jako v případ Hussein....není udržitelní pozice, že zlo jde ukončit zlem.....pakliže žijeme v právním světovém systému...

10 3
možnosti
Foto

Kdyby mně k názoru dalo plus tolik komunistů (či tak smýšlejících, abych neurazil;-D), tak bych se nad sebou určitě zamyslel.

2 2
možnosti
Foto

Tento blog si dejte za rámeček a pověste na zeď. Až se bude za 2 či 5 let řešit, že byl důvod k agresi vylhaný, aby bylo každému jasné, co jste tehdy říkal Rv

4 5
možnosti
ZJ

Rv.... ten chemický útok evidentně vylhaný nebyl a někdo - v tomto případě nejpravděpodobnější viník - za něj DOSTAT PŘES DRŽKU musel! Na hrubý pytel - hrubá záplata.

0 0
možnosti
MK

Samozřejmě jsem rád, že ten útok provedli. Nicméně z Trumpa mám strach, je dost nevypočitatelný a podle mě se rozhoduje jen na základě aktuálních nálad ve společnosti

0 0
možnosti
JP

Aha, tak šerif je doma ve městě? Tak někoho odbouchl a je to zas ok. Pokud Ti mrtví byli pro tzv.islámsý stát, tak je to nespravedlivé vraždění syrských vojáků potěšilo.

V koncentrácích se řešily průšvihy zase tak, že třeba každý 10 vystoupil a nechal se zabit hladem nebo mrazem a podobně...

0 0
možnosti
Foto

Je svět normálnější po americkém vojenském napadení v Iráku, kdy se zbraně ZHN nenašly a o kterých všechna západní mainstreamová média mluvila jako o faktu?

Je svět normálnější, když bylo po bosenském masakru ve Srebrenici udávaných 8,5 tisíce mrtvých, což převyšovalo celkový počet obyvatel Srerenice obou pohlaví (5.000 obyvatel) a když právě ve Srbrenici byla základna muslinmských bojovníků, kteří vyráželi na "výpravy", kde zabíjeli Srby?

Je svět normálnější po vojenském napadení a totálním zničení Libye ze strany západních zemí?

Do senzačního řetězce amerických faktů zapadá i kosovský Račak 1999, kdy celým světem obletěla zpráva o hromadném hrobu muslimských civilistů, kdy se později zjistilo, že mise OBSE pracovala pod tlakem amerického "diplomata" Williama Walkera, který za sebou měl i manipulaci ve věci vraždy jezuitů v Salvadoru v roce 1989 a který dostal zlatou medaili od Hashima Thaciho a kdy po vojenském napadení Srbska kanadský generál Lewis Mac Kenzie položil otázku, zda Američané vůbec bombardují správnou stranu...

Takže, pane Stejskale, jsme blíže třetí světové válce a ne normálnější Rv

A co se týká současného údajného použití otravných látek Asadem v Sýrii, tak to už věrohodnější bylo údajné přepadení vysílací stanice Poláky v Gliwicích připravené Hitlerem...

10 6
možnosti