Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I11v57a35n 24M65i20n71á88ř

10. 4. 2022 17:00

Teď trochu mimo mísu. Kdysi v 60. létech jsem kdesi četl, že Estonci patří k nejkrásnějším lidem na světě.

0 0
možnosti
RK

Prý divize pro odstrašení stačí. Pro odstrašení na Ukrajině nestačila ani stotisícová arma doplněná dalšími třemi sty tisíci záložáky a mraky zbraní. Pokud nebude ve východní Evropě o linii s Ruskem připravená megová armáda všech států NATO, tak je Pobaltí velmi brzy ruské. A nejen Pobaltí.

5 0
možnosti
PK

Nevím jak zastavit šílence, pokud ho zaženete do úzkých a má k dispo jaderné zbraně, co myslíte že učiní?

0 6
možnosti
PJ

ale no tak, základní premisa je, že šílence prostě po dobrém nezastavíte, až pak je otázkou jestli je jeden, nebo jsou všichni.

4 0
možnosti
JK

R^ Je vidět, že v Estonsku rusáky dobře znají.

10 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti

R^ Názory estonské premiérky mají hlavu a patu. Rusák musí dostat na pamětnou, aby pro příště věděl, kde je jeho místo. Ale ať už to dopadne jakkoliv, Rusko se na dlouhou dobu vyčlení z řad civilizovaných států.:-/

13 0
možnosti
ST

Pobaltské státy měly, z dnešního pohledu, neuvěřitelné štěstí, že se staly členy NATO.

Věřím, že Rusko by je tuze rádo vojensky napadlo, óóó tuze rádo, jsou jak slintající pes který vidí chutný pamlsek ale nemůže k němu.

Zároveň musí mít neuvěřitelný vztek a frustraci, že je to pro ně nereálné.

22 0
možnosti
Foto

Máte karmu za hledání jiných pohledů na události. Prvdou však je, že její myšlenky nejsou úplně nové a originální, ale již delší dobu se hodnotí a zejména v kontextu s Krymem jako pokusem, co projde.

9 0
možnosti
JM

J35a66n 56M89a85r43e56k

9. 4. 2022 23:21

V roce 1997 jsem se ocitl ve Finsku na dleší služební cestě. (Uvažuji další blog 'Ach ty služebky') s několika kanadskými kolegy jsme si zajeli (vlastně zapluli) Finskou společností Silja Line z Helsinek do Estonského Tallinu. Tallin je krásné město, jenom tehdy to tam hyzdily vraky rezatých ruských lodí v bývalém sovětském vojenském přístavu. Já, naivka jsem si chtěl zjistit, jestli ještě umím trochu rusky...Estonsko bylo část CCCP a tak jsem v jednom obchodě s hračkani (chtěl jsem nějakou koupit vnučkám) něco zahlaholi rusky. Paní prodavačka ztrnula a hned mi dobrou angličtinou řekla, že chci li se vrátit domů živý, tak v Estonsku ani slovo rusky!!! Estonci tam Rusáky nemohou ani cítit. Tak jsem vystřízlivěl. A vůbec jsem se jim nedivil!!

24 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal