Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zase řeknu nebo napíšu něco co není mainstreamový názor. Obávám se, že už je hotovo. Ukrajina bude dříve nebo později ruská a je pouze otázkou co bude dál. Jestli se Západ včetně nás z toho poučí či nikoli. Jestli změníme své smýšlení a začneme se věnovat životně důležitým věcem a nikoli takovým nesmyslům jako je Green Deal, politická korektnost, problematika LGBT atd. Že nastává období nové studené války o tom nepochybuji a nezbývá než doufat, že Putin se spokojí jen s Ukrajinou...

0 0
možnosti
JL

Vite pane Lubomíre Stejskale. Nemecko disponuje uzasnou zbrani. Nekdo zde v USA se o tom zminil. Nemecko je stale pod vlivem pani Merklove (pry ji okradli v likerovem obchode) a neni schopno se dat dohromady. To je smula. Asi potrebuje maly kopanec. Nebo potrebuji kanclere typu Adenaura. Ten, s pomoci Trumana se ani Stalina nezalekly. (Berlin Airlift)

0 0
možnosti
AF

A98l13e37š 37F72i90f90k75a

25. 2. 2022 21:53

Pane Stejskale, zůstaňte prosím u svého tématu: Izraele. Když mohl poslat Ukrajině techniku, neposlal. Aby si to nerozházel s Putinem. Teď mudrujte. Dáte mi ban jako zde karmující pan Ziegler?

0 2
možnosti
Foto

Ban Vám nedám, není to můj styl. Jen mi prosím neříkejte, u jakého tématu mám zůstat. To opravdu ne. Izraelský postoj k rusko-ukrajinské krizi velice podrobně sleduji, vím tedy, jak je to komplikovaná a nikoli černobílá záležitost (Izrael je v delikátním postavení a v regionu svým způsobem osamocen, má své klíčové bezpečnostní priority, ale to je na jinou diskusi) a například v médiích se kolem toho vede debata atd., nicméně nechápu, proč by mi to mělo bránit ve zveřejnění mého soukromého pohledu na ruskou agresi.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
JD

a jaké zbraně ?? .. bývalé sovětské ??8-o kde asi jsou :-P

0 0
možnosti
VV

Kde by byly?

Na strednim vychode, v Atrice, Afghanistanu a vsude tam kde se to hemzi teroristy. Kapitalismus bez privlastku je tam prodal.

0 1
možnosti
VV

Mate pravdu, ale:

Ale jak uz jsem zde jinde psal, mnohym zemim zakazuje jejich ustava dodavat zbrane do krizovych zemi.

A pak co bude platny takovy leopard tankistum, kteri umi ovladat T54. Na zauceni neni cas. A tech kalachu uz se snad uz vsechny zeme byvaleho tabora miru a socializmu zbavily prodejem nekam na stredni vychod ci do Afriky. Vite, ja bych mozna jeste po chvili zvladl sborku i rozborku a hlavne strelbu se samopalem vzor 24, u kalacha bych asi potreboval delsi dobu, ale s dnesnimi modernimi zbranemi bych asi nemel zadnou sanci. A bude tohomnohem vic. Je jasne, ze protiletadlove systemy vyzaduji vysokou kvalifikaci, coz dokazali rusti vojaci s tim malajskym letadlem.

A pokud ti uUkrajinci ovladaji ry jeste sovetske systemy, pochybuji ze by behem par tydnu zvladli ty NATO systemy. Uz jen kvuli rozdili Azbuka - Latinka.

2 1
možnosti
JM

J83o20s39e72f 46M84i98k39e62l

25. 2. 2022 21:23

Jiné zbraně než kalach a RPG tam nepřicházejí v úvahu, poněvadž je téměř jisté, že většina z nich nakonec spadne do klína rusákům. Obávám se, že i ty Javeliny, ty se ale přeci jenom dají event. schovat. Jenomže schovejte Leoparda nebo Abramse.

0 0
možnosti
JL

Je 2.den války, na kterou se Ukrajina mohla připravit, ale je někde nějaká fronta? Neslyšel jsem o ní. Myslím, že je tam bor.el. Kličkové a Zelenský říkají, že budou bojovat, ale takhle se dnes války vyhrát nedají. Tak uvidíme v neděli. Možná už bude po válce.

0 0
možnosti
VV

Ano, mohla. A nejen ona, kdyby od zacatku vedeli ze ten krvavej pes lze vic nez kdyz tiskne? Skoro rok ubezpecoval cely svet ze nema nic takoveho v planu a ze Ukrajinu nikdy nenapadne. Ikdyz ty satelitni obrazky svedcili o necem jinem.

Co z toho plyne?

Pouceni nikdy neduveruj Rusovi.

3 0
možnosti

R^R^R^

Relativizujete uzavření osmi webů z padesáti aktivních u nás! Vnímáte to jako zbytečné? V některých obcích už téměř všichni nevěří České televizi, ale věří jen tomuto alternativnímu myšlení z desinformačních proruských webů sloužících hybridní válce a Putinově agresi! Dokonce se k tomuto ruskému narativu přidával i Miloš Zeman a dodnes přidává stále Václav Klaus, po němž zde občané papouškují, že Putin za ten útok na Ukrajinu nemůže, že je nutné s tou fašistickou vládou v Kijevě skoncovat! Sousedé mi v obci nadávají, že jsem hlupák, když koukám na ČT a nečtu "pravdu" Aeronetu! Je to vážnější, než si myslíte!

Je mi smutno z toho, jak Ukrajinu necháváme bez dostatečné pomoci bezmocnou napospas agresivnímu, imperiálnímu Rusku.

Já vím, je to těžké, Putin je schopen rozpoutat atomovou válku!

:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 4845
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 828x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal