Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Co je špatného na očekávání, že výhrůžky jsou jenom výhrůžky? Ano, očekávači nejhoršího se mohou plácat po rameni, to je ale všechno.

Je to jako doufat v teroristický útok, který by potvrdil, že všichni muslimové nás chtějí povraždit.

Je to jako fandit Izraelcům proti Palestincům a těšit se na rakety, které budou kosit školky. Jenom pro potvrzení světonázoru.

0 2
možnosti
JL

Stačí trošku sledovat ruskou ideologii NENÁVISTI k Západu, a pan inženýr Klaus by nebyl překvapen. O tom, že Rusko permanentně zbrojí a zkouší stále lepší a lepší zbraně, by Klaus mohl vědět, to se dozví na internetu. I když samozřejmě jeho hlavní doménou je prodej do ciziny čehokoliv, co se dá prodat. ;-) PS: A amnestie pro každého, kdo privatizoval.

5 0
možnosti
JT

J57i93r89i 45T46i43c42h50y

25. 2. 2022 14:45

Pisalek ted dobre popsal chovani zapadu.

0 0
možnosti
JP

J19a56n 44P47a12v89l71í88k

24. 2. 2022 21:09

Zeman už stříhá metr, tak se nejspíš pokouší trošku napravit svůj historický odkaz, kdy po něm zbydou červené trenýrky, viróza u korunovačních klenotů nebo akvárium a lezení do východních zadnic. Je dobře, že tentokrát nám neudělal ostudu, ale věřit mu lze opravdu těžko. Co pronáší V.K. dnes již málokoho zajímá.

10 0
možnosti
Foto

Zeman nám všem ještě ukáže, než odejde.

0 0
možnosti

R^R^ 7x!

Jako křesťan vím, že se člověk může obrátit, vyznat svůj hřích a prosit za odpuštění. Vím, ale nesmím se chovat jako hlupák!

Václav Klaus a Miloš Zeman prý spolupracovali a dokonce mi nabízeli známí jejich evidenční čísla. Nevěřil jsem tomu. U Václava Klause mi bylo podezřelé, že vedl ODS proti EU. Teprve když přednesl svůj projev na AfD v zájmu rozpadu Německa, byla mi jeho funkce zřejmější. Miloš Zeman jako předseda ČSSD se nechal nachytat při korupci. Pak tak dlouho usiloval o likvidaci ČSSD, až se mu to povedlo. Pak mne překvapil svým proruským narativem, který zveřejnil. Pak mne překvapil opakovaně svými jednoznačně protivládními prohlášením v zájmu Ruska. Dnes otočil. Mohu mu věřit?

Mohu věřit velikému postkomunistickému oligarchovi Andreji Babišovi v jeho dnešním postoji k Rusku, když před Listopadem mu celý život sloužil? I ten Jaroslav Bašta z SPD vystoupil v parlamentu, že Putina musí odsoudit, ale přitom si Putinův narativ zachoval.

Ten proruský narativ je součástí hybridní války, která započala záhy po nástupu Vladimíra Vladimíroviče Putina. Tento ruský narativ zde šířili především komunisti, ale v současnosti jsou to členové Stran populistické demokracie Tomio Okamury, mezi nimiž jsou i vítači Putinových Nočních vlků!

Podle aktivity tohoto narativu ve společnosti, jsem odhadoval, že ruské propagaci u nás propadlo polovina občanů. Nedávno nás mluvčí Elfů ujišťoval, že těch zastánců ruských narativů je jen patnáct procent. Ale pravda je, že u nás v obci mi prakticky každý nadává: "Kdybys nečuměl jen na tu ČT, tak bys věděl, že Putin má pravdu!" Miloš Zeman sice odsoudil Putinovu agresi, ale zbytek jeho projevu byl naplněn Putinovým narativem!

:-)

6 3
možnosti
Foto

Putin je šílený, ale ovládá stát. Veliký stát s velikou armádou. Co vlastně znamená, že spolu státy válčí? Typicky vše spočívá v tom, že vlády dotyčných států (tj. několik vyvolených jedinců) rozhodnou o válce, do které pak jde nedobrovolně a z donucení (často pod pohrůžkou smrti) bojovat a nasazovat život určitá skupina občanů státu, která nezřídka válčit vůbec nechce. Navíc je třeba říci, že - minimálně v posledních staletích - se lidé, kteří o válce rozhodují, sami neúčastní.

Kdo by zabíjel lidi, s tak obrovským nasazením kdyby nebylo států ?

0 4
možnosti
Foto

Vy jste šílený také :-/

3 1
možnosti
PL

P31e41t71r 81L42o76r47e69n92c

24. 2. 2022 20:27

Ani Zeman, ani Klaus to sypání si popelu na hlavu nemyslí upřímně.!

Buďto jedou na vlně populismu, když zjistili, že jejich "postoje" se fakt, ale opravdu, míjí s míněním 99% obyvatel ČR, nebo dostali noty z Moskvy, naoko se od ní distancovat a neriskovat předčasné smetení "rozhněvaným lidem" na hnojiště dějin, když jako užiteční "i-oti" třeba ještě budou moci být nasazeni v "další etapě".Rv

7 0
možnosti
JK

J43a76n 19K80y74š12k78a

25. 2. 2022 2:32

Přesně, mám úplně stejný názor. To co dělají Zeman s Klausem, určitě není nějaké prozření, nebo názorový obrat. Je to pouhá minimalizace neodvratných škod, snaha udržet se v přílivu odporu vůči Russku jakž takž na hladině a pak pozvolna, až se situace uklidní, zase pokračovat, jak správně píšete, v další etapě boje za to, aby se náš stát vrátil zpět do náruče Russka. O to a o nic jiného, oběma lumpům vždycky šlo.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že Zemanovi jde o něco jiného - byl to zoufalý pokus vyhnout se žalobě pro velezradu. Zachránit holý zadek.

12 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
KO

K59a75r37e86l 58O51r89l40í30k

24. 2. 2022 20:16

Přiznávám se bez mučení, že bych se vsadil, že Putin nenapadne území za hranicemi Luhanské a Donbasské "republiky". Domníval jsem se, že Rusku jde opravdu pouze o ochranu, aby v blízkosti jeho hranic nebyly jednotky NATO. Možná se má Ukrajina stát obětním beránkem? (kdo bych chtěl na Rusko, musel by nejdříve na Ukrajinu...)Tím si Rusko "pomůže" jen na chvíli. NATO se přece může "usadit" v Polsku, na Slovensku, v Litvě...

0 1
možnosti
Foto

Možná se má stát Ukrajina obětním beránkem, nebo také pokusným králíkem. Já věřím tomu druhému.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4844
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 828x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal