Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

No já si troufnu říci, že asi ne. Mluvil jsem s Ódinem, Alláhem, Amaterasu, Diem a dalšími a ti říkali, že Putina sice někam posílali, ale na Ukrajinu to prý nebylo. Bylo to tam, co se ve slušné společnosti neříká.

Ale je faktem, že jsem nemluvil kupříkladu s Hádem či Anubisem, takže je fakt, že se to vyloučit nedá. ;-D

1 0
možnosti
VV

Vim, ze to neni slusne, ale poslouchal jsem za dvermi. Oni rikali ze ho posilali tam kam ukrajinsti vojaci z hadiho ostrova posilali tu ruskou valecnou lod.

0 0
možnosti
Foto

S Bohem bych byl opatrný, ale Jakousi Vyšší moc by se za tím dala tušit. Svévolná a neodpustitelná válka v Ukrajině může mít pozitivní vliv na rychlejší přechod Ruska v civilizovanější zem západního typu. Stačí kouknout, co s Němci udělala 2. světová. Je po ní už 77 let a pořád v nich to trauma vězí a vůbec nepřipomínají své předky, pokládající se za nadlidi, kterým je předurčeno ovládnout zeměkouli. S Rusy to může provést podobnou proměnu a přivést je rychleji na cestu, na kterou se stejně jednou musí dostat.

0 0
možnosti
MB

Nojo, Buh take udajne chtel Trumpa podruhe v Bilem dome, holt se to nejak zaseklo ... ja na rozdil od Vas nejsem verici a tak mi snaha napasovat ruzna proroctvi (nejen v Bibli) na ty ktere aktualni situace prijde ... ponekud naivni.

V obecne rovine mi stejne tak prijde jakakoliv predstava, ze by pripadny Stvoritel opravdu ovlivnoval jednotlive udalosti na jedne planete v nevyznamnem solarnim systemu Mlecne drahy ...

https://www.youtube.com/watch?v=DWouwx3Hxmk

0 0
možnosti
JM

J28a56n 29M69a87r28e75k

16. 3. 2022 2:29

Tyto výklady proroctví Ezechiele nejsou nic nového, ale Česko bylo v komunistickém chomoutu a nic z toho se tam nedostalo. Tady za mořem toho bylo plno v sedmdesátých a osmdesátých letech. Biblická knihkupectví plná prproctví, z nichž se žádné nesplnilo. Kdyby mi někdo pred dvěma lety řekl, že Rusko napadne Ukrajinu v únoru 2022 dle proroctví Ezechiele, pak by to bylo proroctví. Takto se tato proroctví vynoří až poté. Vzpomínám si, když EU dosáhla deseti členů, vypuklo proroctví, že to bude právě EU...dle proroctví o deseti království. Nic se nestalo a dnes má EU členů 27. Zase se vyskytl jeden prorok který tvrdil, že těch sedmnáct odpadne. Jižní Amerika má bez těch trpaslíků jako je Guinea atd deset států povstavších z Říma. tehdy to mělo být těch deset království. Na to vše nemám odkazy, netušil jsem, že se o tom pane Stejskale zmíníte. Mohl bych pokračovat ale zkrátím to na jedno latinské. Ž to musíme brát 'Cum grano salis' Správně se zminujete, že jsou snad tisíce výkladů biblických roroctví. V první kapitole 'Skutků' se učedlnící shromáždili kolem vzkíšeného Krista a zvědavě se ptali: "Kdy ustavíš království Izraele?" a On jim odpověděl (parafrázováno) Hoši, to ví jen Bůh sám Vy tu nešpekulujte, máte tu ted práci...a odebral se na nebesa.

0 0
možnosti
JL

Bůh poslal Putina? Mně se to spíše jeví jako Ďáblovo oko, kam se zaměří Ďáblova pozornost, tam se lidi začnou vraždit a je celkem jedno, jak si říkají dotyčné národy, to nehraje roli. Nevím, proč by Putin útočil na Izrael, Izrael se asi trochu přeceňuje. Putin prostě řekl Západu, Alianci NE - už mě to s vámi nebaví a když chcete podporovat Ukrajinu, tak já vám ji rozmlátím...To teď pozorujeme, Rusko má tak slabou armádu, protože nemobilizovalo, že není schopno Ukrajinu rychle obsadit, tak jim aspoň těm nevděčníkům rozmlátí paneláky. Ubohost na druhou - ale účel: varovat Západ a ztrestat Ukrajince je jasný a byl splněn.

1 0
možnosti
Foto

"účel: varovat Západ a ztrestat Ukrajince je jasný a byl splněn"

No, splněn ten účel moc nebyl: Ukrajince sice Putin trestá, ale Rusko trestá ještě víc. A hlavně, ukazuje, že jeho obávaná armáda stojí na hliněných nohou, když nedokáže krmit žaludky ani motory svých vojsk. Bude se ještě Čína dostatečně obávat Ruska?

Ale k článku: přijde mi hloupé a troufalé tvrdit, že nebo co tím Bůh zamýšlí. Dostali jsme svobodnou vůli a je na nás, co s tím provedeme.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4848
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal