Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela příznačné je to , že všichni jmenovaní politici jsou "produktem" Prognostického ústavu. Tato organizace bývá v současnosti prezentována jako snad jediná v době komunismu , kde se otevřeně hovořilo a vědělo a znalo a snad dokonce vítalo , když komunismus padl.

Obávám se , že opak je pravdou. Stejně jako Putinova část života v ruské rozvědce determinuje dodnes jeho chování , tak i bývalí členové PÚ jsou do konce života ovlivněni tímto ústavem.

Oni komunisté nebyli "blbí" a vychovávali si svou věrchušku. Abych tak řekl : stejně jako Putinovi , ani Zemanovi či Klausovi nevěřím ani předpověď počasí...

0 0
možnosti
MK

Je to pár dní, co v jednom diskusním pořadu na Prima News spolu hovořili pan Ševčík s panem Pikorou - především o ekonomických dopadech války do budoucna.

Oba vyjádřili přesvědčení, že hlavním smyslem Fialovy cesty na Ukrajinu bylo udělat si především dobré PR.

Mýlili se oba pánové či nikoliv?

0 0
možnosti
Foto

Určitě ano.

Třetí možnost není. Tato disjunkce tedy platí. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Asi nikdo necekal co sachisticka zeme vymysli. Zkuste rozbor kanadskeho investigativce, ale pozor je vazeny a neni rusofil. https://patrickarmstrong.ca/2022/03/04/russia-ukraine-2/

0 0
možnosti
Foto

V případě Klause ale nejde o omyl. Pouze zastření faktu, že se na něco takového už dávno připravoval. Celá jeho úloha od r. 89 byla rozdělit společnost a postupně připravit půdu pro opětné připojení do sféry vlivu SSSR - RF.

Přímé důkazy těžko hledat, ale nepřímých je dost. Třeba jeho amina pro kamarády.

Před Klausem jsem varoval už od začátku devadesátek.

7 2
možnosti
VV

Vidim to stejne. Prosim take o minus od Jana Suchardy.

1 1
možnosti
VV

Podle mne ti co se mylili nebyli zadne osobnosti, ale pouzi lokajove.

3 2
možnosti
JS

Souhlas. Osobnosti se mýlí. Pouze génius nebo debil má vždy pravdu.

7 0
možnosti
Foto

Mýliti se je lidské, ovšem zůstávat v omylu je ďábelské.

1 0
možnosti
PK

Tak netuším, jak sdělujete , zda byl například VK st. veden špatným úsudkem a působil v tomto duchu na veřejnost...

Vk st. jsem kdysi volil, poté ztratil mou důvěru, ale jeho neustále osočování nutí k zamyšlení, jaký byl skutečně jeho postoj k Rusku a jeho politice a je velký úraz, že převzal cenu Puškona? No VK st. to pro mě v rozhovoru pro LN vyjádřil zcela srozumitelně ..(viz níže)

„Mnohokrát jsem to vyložil v rozhovorech, například jak na Prostoru X, tak na XTV. A nevím, jak hluboko se k tomu teď vracet. Nikdy jsem nebyl ani proruský, ani proputinovský. Pouze jsem vždy odmítal lacinou protiruskou a protiputinovskou propagandu, která se mi zdá nedůstojná. A vždycky jsem se strašně zlobil na ty, kteří se k tomu snižovali. Tečka. To, že člověk kritizuje Západ za nejrůznější věci, které se ho dotýkají osobně, může mít své důvody“

5 0
možnosti
Foto

Klaus opravdu má důvody Západ kritizovat. Do Bílého domu jej nevzali, při přednášce studenti vypískali ... ;-D

3 4
možnosti
FL

Válku nečekala většina lidí (ani já ne a finančně se mi to vymstilo). Pokud jde o osobnosti, doporučuji sledovat Mirka Topolánka, úplný vizionář, bez ironie.

5 0
možnosti
Foto

Taky jsem nečekal prohru s Karvinou a s Libercem. A taky se mi to finančně vymstilo. Jinak Topol show s Mirkem a Michalem jsem poslouchal celkem pravidelně do té doby, než ji zpoplatnili ... A Topolánkovy názory mi jsou hodně blízké

3 0
možnosti
HS

Troufám si tvrdit, že u komoušů nejde o mýlku, ale o zaslepenost a lež. Oni musí svého cara chválit, i kdyby právě bombardoval je samotné.

14 0
možnosti
Foto

Ja tedy doufam ze jeden odhad je spravny:

Putin nepouzije jaderne zbrane jako prvni, ani kdyz bude prohravat.

Ale v kontextu toho co se deje ....

0 0
možnosti
Foto

Tuhle jsem někde četl, že Rusové mají ve své jaderné doktríně zahrnuto použití jaderné zbraně i pro moment, že by byla ohrožena reputace Ruska jakožto mocnosti. Tzn. mají nejvyšší čas.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4831
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal