Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Západ se Putina nebojí, nebojí se ani Ruska, ale bylo by směšné, aby podporoval trapné hrdiny. Pouze je podporuje, aby trapně žvanili.

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že se Západ bojí Putina potažmo Ruska, ale asi si zatím pragmaticky vyhodnotil, že nechce 3. světovou válku. A já mimochodem taky ne. Spíše mne zajímá, jak si pragmaticky vyhodnotí stávající situaci Čína. To je to oč tu běží...

1 0
možnosti

R^

Ano! Demokratické země se bojí Putina! Mám obavu, že to ujišťuje Putina, že solidarita NATO bude hodně nízká! Naštěstí věřím, že spolusoudruzi se o něho postarají!

Vojtěch Filip a Tomio Okamura nás přesvědčovali, že Evropskou unii a NATO nepotřebujeme. Myslíte si, že po útoku Putina na svobodný svět jim konečně došlo, že služba ruské hybridní válce je vlastizrada?

:-)

2 0
možnosti

Výborně napsáno R^R^ Putin podle mne dostal celý západní svět do patové situace. Když se Rusko střetne s NATO ve vojenském konfliktu a Rusko bude dostávat na frak, šílenec Putin nejspíš nebude váhat sáhnout po zbraních hromadného ničení, protože raději nechá zničit celý svět, než by připustil porážku Ruska. Aspoň tak vypadá jeho současná zastrašovací rétorika. Teď je otázka, zda jen blufuje, nebo zda to myslí smrtelně vážně. A to nikdo neví.

5 0
možnosti
Foto

Právě, možná to neví ani on sám ...

3 0
možnosti

? Follow the money. Položme si otázku. Komu tato situace nejvíce ekonomicky vyhovuje? A vůbec nejsem zvědav na reakci západu a NATO, až některá zbloudilá raketová střela vybuchne v Polsku.

1 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^ Souhlasím s tím, že Západ by měl vůči Rusku postupovat razantněji, není se čeho bát, jak se ukázalo na Ukrajině, ruská armáda, to je mnoho povyků pro nic. :-) Slava Ukrajiny. [UA]

4 0
možnosti

Jak moc chceme riskovat zničení planety, protože horké hlavy nevědí kudy kam?

Zavinili jsme si to sami, když jsme netrvali na odzbrojení po studené válce. NATO chtělo svou dominanci a Rusko se zdálo poraženo. Chyba.

1 3
možnosti
Foto

Ne proto, že horké hlavy nevědí kudy kam, ale proto, že se jedna horká hlava rozhodla rozšířit své impérium a zaútočila kvůli tomu na suverénní stát. To je chyba.

6 0
možnosti

Denacifikace se má týkat "Pravého sektoru"..., nevím, jak jsou početní...

0 2
možnosti
Foto

Milý bratře Karle, uvádí se, že členů PS je asi 10 tisíc, je to orientační číslo. --- Pokud má Putin potřebu denacifikovat, nechť si zamete lejna na vlastním dvorku. Citát z Armádních novin z roku 2014: "Ruští neonacisté. Těžko pochopitelná je velikost neonacistické základny v Rusku. Odhady Amnesty International v roce 2008 mluvily o až 85 000 aktivních ruských neonacistech, což je polovina odhadovaných neonacistů na celém světě. V boji s nacistickým Německem přitom během druhé světové války padlo 25 milionů Rusů, většinou civilistů. Celkově působí v Rusku kolem 35 – 40 extrémistických a neonacistických organizací."

3 0
možnosti
Foto

Kardinální otázka těchto dní. R^

0 0
možnosti
Foto

Rusko udajne pozadalo o pomoc Cinu. Zajmy Ciny?

0 0
možnosti

L19u48k17a25s 60F33i24k23r

14. 3. 2022 4:20

Sibir - na cinskych mapach uz dlouhou dobu oznacovana jako Severni zasobarna zdroju.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal